BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LET

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ti jo pomagam najdt
smile-1.gif

se pridš igrat dans
smile-1.gif

kaj se igrate?
drgač pa

vesel božič, polno mizo, mir v duši, blagoslovljen duh v pljučih.

unmu romantiku s punco pa..nepoboljsljiv si.

No, ene vsaj nekej mamo, ene pa pač nemate ... ker keko kole si star, se obnašaš kak kakšne 15-letnek ... Ene tega nete nikole razmile.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Evo sm zajeb* polnočnico, omagal ob 11h... preveč suhega sadja sem pojedu
wink-1.gif
Ah da...jaz pa sem do konca stal ob vhodu in cekiral kdaj bos prisel mimo...je zgledalo kot da udba cekira kdo je v cerkev prisel... Dobr d sm mel druzbo drgac bi se ti doma narisal

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ah da...jaz pa sem do konca stal ob vhodu in cekiral kdaj bos prisel mimo...je zgledalo kot da udba cekira kdo je v cerkev prisel...
Počak še kako leto, pa bo "udba" res kontrolirala kdo bo prišel v cerkev. Oz. pomembneje, kdo NE bo prišel v cerkev. Kot v dobrih starih časih pred 2. svetovno.
priden.gif

Lijepa naša je samo še streljaj stran ...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.531
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Počak še kako leto, pa bo "udba" res kontrolirala kdo bo prišel v cerkev. Oz. pomembneje, kdo NE bo prišel v cerkev. Kot v dobrih starih časih pred 2. svetovno.
priden.gif
Čaki ... saj že kontrolirajo.

SDS: Ne tako hitro, Gregor!

SDS od koalicijskih partnerjev, še posebej od tistih, ki zasedajo nesorazmerno veliko položajev glede na svoj volilni rezultat in povolilno zmanjševanje števila poslancev, odslej pričakuje več resnosti in dela za skupno dobro in manj ideoloških diskurzov, ki ne sodijo v 21 stoletje. Predvsem pa več povezovalne drže. Predsednik DL Gregor Virant bi jo lahko npr. pokazal tako, da se ne bi spuščal v ideološke spore in da ne bi bojkotiral slovesne maše za domovino, ki je pred državno proslavo tako kot vsako leto potekala v Ljubljanski stolnici. Praviloma so se predsedniki Državnega zbora, ki naj bi predstavljali vse parlamentarne sile v državi, doslej te maše ne glede na svojo politično pripadnost udeleževali.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
"Praviloma" se sedaj blagoslavlja tudi policijske postaje. Ekskjuz maj frenč, kaj pa je to "praviloma"? Je to zapisano kje v ustavi?
Je zapisana ločitev cerkve od države "praviloma" ali prosto po janševiški razlagi ?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
priden.gif

Lijepa naša je samo še streljaj stran ...
Ja, pa ka si mislu de se zajebavam, ko sem vam z inkvizicijo grozil
rolleyes-1.gif

Molit se nauči, ...boš potreboval....