Bivši predsednik vlade na masaži pri Čepinki

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.199
3.562
113
Marlbor
In od kje informacije da gre za nekega bvišega predsednika vlade?
V pogovoru se lepo sliši ...

Maš družino, ne?
Ja, mam družino. Hčerko, ženo. Dobro skupaj vozimo. Si pač človek želi malo spremembe.
Ne, saj vem. Veš, kaj...Ne delam nobeme reklame, nočem nobene reklame, Zato tud nimam salona. Ne sprejemam več novih strank. Nove punce vzamejo.
Ti ne rabiš nobenega. Jaz bom zdaj tvoja stalna stranka. Vedno, ko bom v Ljubljani, pridem ....
To mi kul, če mi dan prej posljes mesiæ. To mi ful paše. Pol mi je super. Da si vzamem čas.
Ja, tako kot sem ti včeri, dan prej, ko grem za glavno mesto..
Kaj si že rekel, da delaš drugač? S čim se ukvarjaš?
Veš kaj, jaz sem dolgo bil let finančni direktor Term 3000. 17 let sem tam delal.
Pol mi lahko zrihtaš kakšno ugodnost?
Zdaj nisem več tam. Zdaj sem v bolnišnici Murska Sobota, finančni direktor..

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.199
3.562
113
Marlbor
Uf, dobro razmišljaš. Verjetno je še izsiljevala bivšega predsednika vlade za denar, on jo je ignoriral v prepričanju da ne bo dala posnetka v javnost. In sedaj ga je samo prestrašila, ko da je posnetek zunaj, pa je v resnici dala ven posnetek nekoga drugega.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Urška pravi, da to ni ona:
http://moskisvet.com/clanek/rubrika/novice/urska-cepin-v-ljubljani-nudi-eroticne-masaze.html

čeprav ima na posnetku točne te hlače na sebi (dokler jih ima)
60919139.jpg

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
Pomojem sta to delala skupaj z bivšim. Organizator vsega je pomojem bivši.
Baje sta živela na veliki nogi, Ferrari pa to. Od ene avtopralnice takole ne moreš živet.
Očitno jima je funkcioniralo en čas, sedaj se je pa nekje zataknilo.

lp

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.643
3.099
113
v lokalni ostariji
saj to jaz pravim... bivši je rihtal vse skupaj ona je pač cuzala pa drkala. za dobr dnar pa nastavla.

sedaj pa, 2 leti od ločitve sta minila, recesija je močno zarezala. in se je nekdo spomnil na stare posnetke... pa jih prodal.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Baje sta živela na veliki nogi, Ferrari pa to. Od ene avtopralnice takole ne moreš živet.

lp

Koliko jaz vem, se je včasih njen bivši ukvarjal z uvozom rabljenih avtomobilov.
Enih 15 let nazaj sem pri njem kupil en avto.Avto Paleste se je firma takrat imenovala.
Tako, da tole s avtopralnico je malo mimo..

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
. za dobr dnar
Ne verjamem da se on s takim ,,drobižem,, ukvarja ,-odštej stroške in žepnina babi in kolk ostane.
Po moje je čisti solo ,,biznis,, glupače ,ki dela edino kar se je v življenju naučila , vsaj za silo , no
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:

lp

Koliko jaz vem, se je včasih njen bivši ukvarjal z uvozom rabljenih avtomobilov.
Enih 15 let nazaj sem pri njem kupil en avto.Avto Paleste se je firma takrat imenovala.

Še vedno se ukvarja s prodajo vozil,samo sedaj ima malce cenejsi rang kot vcasih, ni več takih kupcev.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:

lp

Vse drži kar ste napisali tut avtopralnico ima...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
In kolk od vas misli, da blondinka zna nastavit čas in datum na tisti kamerci ali da ve, kdo so bili dosedanji predsedniki vlad?

B81

22. jul 2007
37.773
11.037
113
KSZ

Tele keychain napravice imajo nastavljen datum, ko so jih preverjali v fabriki...sem jo imel sam in je bil tudi 2008 datum, za spremenit pa je potrebno na sd kartico naložit novo datoteko s popravljenim datumom in tega čepinka ne zna, amen.

Tako da je mogoče, da je posnetek mlajši, ona pa res ni spila activije
smile-1.gif

Kar se tiče bivšega, Paleste ni bil ravno majhen diler, tako da ded je dnar imel in se s tem ziher ni ukvarjal. Ona pa je bolj kot ne broke.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Podoben primer:

Severina bo,. kot smo izvedeli te dni, za objavo piškavih 5 (pet!) fotografij na hrvaškem potalu Index.hr od portala dobila 27.000 evrov, torej več kot 5000 evrov za ENO SAMO fotografijo.
Primer je namreč pri koncu, pričakuje se izvržba, ker Index kazni noče plačati.

ime spletne strani

V primeru Čepin pa bodo nahebali najmanj: Požar report, spletna "skupnost " Genspot, ter še kdo...
In to ne samo za 5 fotografij, ampak za tri objavljene videe, ki še bolj razkrivajo identiteto, kot fotografije, ker je prisoten še glas osebe...

Če pa bo Požar v ponedeljek dejansko objavil seznam oseb, ki so hodile na masažo k Čepinki, pa najbrž ne bo umrl naravne smrti...

Ne pozabit tudi to, da ima bivši direktor (kot praktično VSAK direktor):
- močno politično zaslombo
- da noben normalen politik, gospodarstvenik, ali magari sodnik niti slučajno NE ŽELI, da bi se mu pripetilo kaj podobnega

Torej se v omenjenem primeru pričakuje maksimalna strogost - maksimalne kazni za krivce, ki so zadevo plasirali v javnost.
V špilu je najmanj za 50.000 evrov odškodnin (tožbe zoper tiste, ki so posnetke objavili), preiskovalni zapor, pa tudi kakšna obsodilna sodba. Glej člene KZ...

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
A CSI so ze zaklucl dans?

To se bo plačalo pod mizo, da posnetki zginejo in to je to.
Mogoce se bo kej javno "naredilo" kao za red,pa še to dvomim.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Posnetki SO ŽE bili zunaj. Videlo jih je ŽE kakih 150.000 Slovencev.

Škoda (predvsem za moškega s posnetka) je torej ŽE bila narejena. In jo NI več mogoče popraviti! Tudi z 40.000 evri pod mizo...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Res je.

Če pa imaš v igri 20 posnetkov, izdas enega, mislis da se ostalih 19 akterjev ne nagiba k ideji, da se vse skupaj pospravi?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Že, že. Ampak že za objavo enega posnetka lahko dobiš kroglo med oči. Kaj šele za devetnajst...
Se splača predčasno v večna lovišča? Se splača tja za 500k€?