Bivše...

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
zino ! Ti si celi hondaš v glavi res !!!
kaj ti ne ločiš delati se norca iz hondašev al pa biti hondaš???
Sicer pa tam pod "predstavi se" si lahko pogledaš kaj vozim!
zaenkrat pa semizdi da je to še daleč od zagamane honde !!!!!!!!!!

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
No, jaz nimam stikov z bivšimi, ker jih ne rabim. Bivši z razlogom!!

Pa vnedar enega srečam 1x- 2x na leto. Ostal je isti, ima fejst punco. Nič posebnega...
Drugega k srečam, pa dobim vse kocine po konc. Se kr naježim...še vedno ga ljubim. Še kr...pa že 6 let je od tega
grin1.gif
shocked-1.gif

v bistvu ne. Jsz sem njega. Dolga zgodba...
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zakaj si pa v citat napisala, da ga še ljubiš ?
cool-1.gif

drugač Maxi..ti si še nova na forumu, pa morda ne veš, da smo tukaj zvesti bralci in tudi gledalci slik
cheer.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Penisu, vsi pa morda ne bi radi brali tega ... dejta prek ZS, no ...
evil.gif

pa dej mi še enkrat povej, zakaj v soboto ne bi mogu it dol
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Pa vnedar enega srečam 1x- 2x na leto. Ostal je isti, ima fejst punco. Nič posebnega...
Drugega k srečam, pa dobim vse kocine po konc. Se kr naježim...tok mi gre na živce. Še kr...pa že 6 let je od tega
grin1.gif

Priročno za depiliranje.....takoj opaziš kje si se zgrešila
wink-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Zakaj si pa v citat napisala, da ga še ljubiš ?
cool-1.gif

drugač Maxi..ti si še nova na forumu, pa morda ne veš, da smo tukaj zvesti bralci in tudi gledalci slik
cheer.gif

OOO kok si žleht. Budalo.
stupid-1.gif

Pač ga ne prenesem in ti se ne morš s tem sprijaznit!
stupid-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Moje bivše so se tudi vse poredile. Dosti jih je nosečnost zjebala pa majo zaradi tega posledice
grin1.gif

No, druge so pa ostale kar iste
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz sem tudi ugotovil, da so mi naredile življenjsko uslugo ko so me nogirale.
grin1.gif

jih nisem videl že celo večnost, vem pa, da je ena postala vaška kurbica (so they say, je polno zlobnih jezikov, tko da niti ni nujno, da je res), ena je pred kratkim rodila fantka (in to s tipom, k ma par otrok še od prej), ene pa nisem videl in slišal o njej že več kot eno leto ... upam vseeno, da je še na tej strani sveta ...
redface-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Bivše hjah.
Ena se preselila v Bilbao (Španija) in nekaj mesecev nazaj naredila samomor, ko je našla svojo hčerko mrtvo
roza.gif

Druga se je poročila z enim odvetnikom problem je bil, da jo je stalno pretepal dokler jo njo je še trpela potem pa se je spravil še na otroke ji je pa blo dost zdaj je nekje v neki varni hiši. Sem ter tja dobim pošto od x kraja (100% ni njen kraj bivanja) in to je to.
Tretja je bila pa že takrat, ko sem z njo hodil narkomanka (heroin) pa jaz nisem tega opazil. Takoj ko sem zvedel, da jemlje sem jo pustil. Že leta je drugače čista in živi v eni komuni nekje v Italiji samo nisva v stikih.
četrta ene mula, ki me je varala z 2 tipoma (nismo vedeli en za drugega) zdaj z enim od teh dveh... in tega vara spet z enim (jaz mu ne bom povedal naj kar sam pogrunta) boli mene zanjo in za njega. Jo vidim in jo pozdravim (pač bonton) ona pa me ne šmrigla. Meni je prav.

Ampak nisem z vsemi takole končal
z eno sem prijatelj že 12 let
cheer.gif
skupaj sva bila drugače 18 mesecev amapk zaradi razdalje (jaz Slovenija ona Švedska) ni ravno šlo. Sva pa še vedno zelo dobra prijatelja. Približno 1x na mesec se dobiva na večerji... prespiva... malo potujeva... in ponoviva vajo čez čas.
Še z eno sem tudi zelo dober prijatelj, lansko leto se je poročila in sem bil povabljen na poroko pa sem šel in jo ugrabil in se z njo pogovarjal 2 uri
cheer.gif
... še vedno se dobiva na kofetkih
Z eno sem pa malo čudno končal že takrat, ko sva bila skupaj se mi je zdelo, da je bolj za ženske kot pa za moške (mene ni motilo seksat v troje/grupno z njenimi prijateljicami) zdaj je lezbijka in včasih se dobim z njo in gledamo TV in to sam hudič, ko so vse lezbijke (drugač ful prijazne, seksi...) a je to dobro al slabo še nisem ugotovil
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Khm, danes sem po par letih videl bivšo in me je skoraj kap zadela, kako se je spremenila. Takrat je bila prava bijač, sedaj pa ...
rolleyes-1.gif

Izgleda drži rek, da če hočeš videt, kakšna bo tvoje čez 20 let, da moraš samo njeno mamo pogledat.
grin1.gif

A ima še kdo take izkušnje?

Jaz sem bil na kavi z eno bivšo..., pa je ostala na enaki mentalni ravni kot pri 18-ih letih. Oz. še poslabšalo se je, ker se druži z nekimi kmeti. Me je skor kap, kako sem bil lahko z njo.

Grisbi?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Drugega k srečam, pa dobim vse kocine po konc. Se kr naježim...tok mi gre na živce. Še kr...pa že 6 let je od tega
grin1.gif

pa tvoj tip to ve???
confused-1.gif

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Ja madona, kakšen nabor bivših
17758-icon_confused.gif

Glede na to, kako jih je večina končala oz. kaj se jim je dogajalo potem, imaš pa čuden vpliv na ženske
sprasujem se.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
ja to vsaka reče !!!!!
a v resnici je ona letela kak je duga pa šroka skozi vrate
pol pa reče " ne jas sem njega" :p

sam to je pa res...ženske imajo iz mene neznanega razloga hude psihične travme, če okolica izve resnico...najboljš je, da eni taki rečeš...'torej, koliko časa je od tega, ko te je pustil'...sledi kričanje...'jaz sem pustila njega! Jaz njega, ne on mene!!!'
hysterical-1.gif