Sovražnikom delavskega razreda.Komu pa izdajajo?
Sovražnikom delavskega razreda.Komu pa izdajajo?
Ok razumem tvoj point.izdajajo Slovence, ko kimajo izdajalcu judov in poveličujejo naciklerofašizem
Ok razumem tvoj point.
Ampak razloži mi tole: kdo pa je odločil, da je to, kar zagovarjajo "tapravi", pravilno? Kdo je odločil o tem, kdo je izdajalec in kdo ni?
Bolj podrobno. Vprašal sem kdo.zgodovina.
Zakaj sem izdajalec, če mislim, da je takšen govor spet samo podpihovanje nestrpnosti med narodom?Bog vam pomagaj, izdajalci.
6.4.1941 je vse odločilOk razumem tvoj point.
Ampak razloži mi tole: kdo pa je odločil, da je to, kar zagovarjajo "tapravi", pravilno? Kdo je odločil o tem, kdo je izdajalec in kdo ni?
To kar se je dogajalo med 41 in 45 lahko zapakiras v zar borbe, problem, ki ga ni mozno zapakirat v to je dogajanje po 45Zajebal smo ker l.91 nismo naredil to kar smo 41-45 z izdajalci in koloboranti.
In potem v naslednjih letih volili s kroglicami.
nov domobranski spomenikMeni je vse skupaj že rahlo bolano... Počasi bo 80 let, odkar se je vojna končala. Eni so zmagali, drugi izgubili. Bila je spravna slovesnost, celo dvakrat (najmanj). Ja, to ''kazanje lulijev'' med levimi in desnimi, je pa že malo neumno, narod pa naseda... Prav, da se nasilje obsodi in pokojnim pusti spomin (in opomin). Da pa se kolaborante poveličuje in po drugi strani dviga pest pri partizanskih obeležjih.... To je bila naša zgodovina, spomnimo se je, ampak...gremo naprej.
Zajebal smo ker l.91 nismo naredil to kar smo 41-45 z izdajalci in koloboranti.
In potem v naslednjih letih volili s kroglicami.
spar, lidl, hofer, bauhaus, obi, euro spin...Nek dečko je govoril o ponovni izvolitvi komunistov leta 91. Pa ga je ustrelil pijani lovec. Mi iz juge dejansko nismo nikoli šli. Maršala in Šerife imamo še danes.
Potem pa se čudimo, da nas vzhodna Evropa prehiteva, Balkan pa kupuje vso državno srebrnino.
Ehmmm...megalomanska zadeva? Kolk je pa tebe skupaj, da te tale stebriček zasenči?nov domobranski spomenik
Areh na Pohorju: spomenik ob grobiščih, umorjenim leta 1945 | Družina – vsak dan s teboj
V soboto so na Arehu na Pohorju odkrili spomenik ob grobiščih ljudem, ki so jih leta 1945 tam množično ubijali komunisti. Blagoslovil ga je mariborski nadškof in metropolit Alojzij Cvikl, glavni govornik je bil dr. Mitja Ferenc.www.druzina.si
sredi sprehajalne poti megalomanska zadeva 2024
kdo je tu nor
Tako so rekli tisti, ki so nam v OŠ posadili modro titovko na glavo, za vrat pa pripeli rdečo ruto. Zgodovina je malenkost drugačna, kot jo nekateri imate v glavi. Pa nisem pristaš belogardistov ali kaj podobnega. Le skozi sem dal pranje možganov v OŠ. No na srečo se je v nekem trenutku kar na enkrat to končalo, ko so na naše ceste pripeljali tanki leta 91.zgodovina.
kaj ti mora v glavi dogajat da to postavljaš ob pohodno pot v 2024Ehmmm...megalomanska zadeva? Kolk je pa tebe skupaj, da te tale stebriček zasenči?
Se delno strinjam. Po 45 je posledica med 41 in 45To kar se je dogajalo med 41 in 45 lahko zapakiras v zar borbe, problem, ki ga ni mozno zapakirat v to je dogajanje po 45