Ko se že skoraj zgodi sprava pa se zgodi nepričakovano.Kako jim je pa to uspelo...
Na srečo mediji o tem narušavanju sprave ne poročajo.
Ko se že skoraj zgodi sprava pa se zgodi nepričakovano.Kako jim je pa to uspelo...
A une iz barbarinega rova ali kočevja?Vaš ljubljeni vodja janez, je rehabilitiral klavce slovenskih ljudi...
Za vsako koščico bo povedala kateremu izdajalcu je pripadala in kakšen je bil njegov greh.Pomeni bo prišla šefica iz euja in bosta skupaj z našo "kulturnico" hodili od slike do slike in naša bo razlagala?
Še eno proti spravno dejanje. Na odgovornost bo treba prignati organizatorja, kot tudi tistega, ki je dopustil.
Obiskovalcem pa iztakniti eno oko v poduk.
Predvsem pitaj boga od kod tebi te številke:1.000.000 nemskih vojnih ujetnikov so po vojni pobili ali pustili umreti zahodni zavezniki.
Pitaj boga koliko so jih rusi potamanili po vojni.
Vir te cifre tudi mene zanima.1.000.000 nemskih vojnih ujetnikov so po vojni pobili ali pustili umreti zahodni zavezniki.
Ti je že Ferdo napisal Še ena laž s tvoje strani. Drgač pa, kljub temu da so bili napadalci, jih je velika ko manj umrlo, kot tvojih stepskih Rusov.1.000.000 nemskih vojnih ujetnikov so po vojni pobili ali pustili umreti zahodni zavezniki.
A pri nas vemo (koliko Slovencev je po vojni izginilo v rovih?) od t' rdečih?1.000.000 nemskih vojnih ujetnikov so po vojni pobili ali pustili umreti zahodni zavezniki.
Jugoslovanska tajna policija je pa spala!"Nekaj" nemcev je STASI? Pospravila tudi med letom 1950 in 1989.
Sem že enkrat lepil tu gor. Mogoče ima jest5 kje ta podatek shranjen.Vir te cifre tudi mene zanima.
So pa cifre mrtvih nasprotnikov ruske politike se bistveno višje od te.
In to ne vojnih ujetnikov ampak političnih nasprotnikov. Pred 2.SV.
Pa dobr', katera je zdaj na pravi strani zgodovine?!Staro vlado bi povabli, te pa pac ne
Titov partizan te je naredoNa pravi strani zgodovine...
...se skoraj malo vprasas, kaksno je bilo stanje doma...Tačas ko so se eni intenzivno pripravljali na izkrcanje, umiral nad Evropo, tvegali svoja življenja in življenja svojih družin, so 20. aprila v Ljubljani nekateri prisegli zvestobo Hitlerju.