Nikakor. Za levousmerjen in zaslepljen um tvoje klase verjamem, da je situacija točno takšna kot si jo opisal, za vsakega normalnega pa niti približno ni tako. Pa kdo misli, da je glavni na vasi zaradi oblasti? Jaz mogoče? Če ja, od kje ti ta zgrešena ideja? Saj vem, da jih imaš cel kup ampak vseeno no... Pa širina duha (wtf), strpnost in raznolikost...to ti očitaš meni, ki si mnenja, da moderator na forumu sploh ne sme biti desno usmerjen (tudi če to sploh ni, sploh pa to nima veze, dokler nisem moderator v politiki kar pa nisem)? Bi te povprašal po pameti pa te ne bom ker vem že od prej da je bolj slabo. Si raaahlo nad nivojem Sijana&Co in nad tem se lahko zamisliš. To je žalostna resnica. Pa to seveda, da je treba zaradi večdesetletnega pranja glav it dejansko raziskovat kaj se je kje dogajalo, nekateri pa to dojemajo kot potvarjanje zgodovine ter čaščenje izdajalcev, za piko na i a nekateri dodajajo, da je bilo še premalo ljudi pobitih, da se drugače to danes nebi dogajalo
Ajde
(boga pa meni ne rabiš omenjati četudi sem za nekatere tu gor poleg desničarja, prevzetnega moderatorja, SDSovca, Ivanoljubca, rusofila (čeprav sem proti komunizmu) pa še česa drugega tudi pripadnik klera)