Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Daj povej na ravnost da bi po tvoje morali bit moderatorji samo levaki, ker po vaše ste itak samo vi sposobni.... Razultate levičarske (NE) sposobnosti pa itak gledamo vsak dan. Šae najslabši ste pa tisi kateri vozite otroke v cerkev v prvo vrsto, drugač ste pa komunajzarji najslabše sorte

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.634
113
Roberto ko ni sa vama je neprijatelj
sprasujem se.gif

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ti se boš zvrnil v desno. Too bad, pa moderator si. Moral bi biti nevtralen, vsaj dokler uporabljaš uporabnika, ki je moder.
In to velja za vse moderatorje in admine.
Tako pa ste... Ah, škoda izgubljat besed. No ja, nič boljši kot vaš vzorniki ned 41-45.
467716-post_slo.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.638
15.690
113
Res ste neverjetni
crazy1.gif
Prav zanima me kaj vas bo streznilo. Če vas sploh bo kdaj. V naše skupno dobro upam, da vas bo pa da ne bo preveč boleče.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Blagor ubogim na duhu, kajti njih bo božje kraljestvo (dobesedno, kdo pri zdravi pameti pa še rine tja?). Če ste taki kot si ti, dsf, telex in določeni modi notri...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.638
15.690
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Blagor ubogim na duhu, kajti njih bo božje kraljestvo (dobesedno, kdo pri zdravi pameti pa še rine tja?). Če ste taki kot si ti, dsf, telex in določeni modi notri...

In to reče tip, ki podpira levo vlado, Jankoviæa, NLB in ex monopolno zavarovalnico Triglav
hysterical-1.gif

Aja pa forum bi bil morda malce manj anti-levo (ne desno ampak anti levousmerjen, če levičarji nebi delali takšnih štal kot jih, vi, leve ovce jim greste pa še uslugo delat z demonstracijami kao proti vsem a kasneje se točno vidi kako in kaj
smirk-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
So what? Kolikor vem, šef ni NIKDAR NIKJER omenil da je ALTER forum desničarjev oziroma da bom korekten, desno usmerjen forum. Torej? Tak je postal s prihodom Cvinge in njegove razdvojene osebnosti, DSFja, Teleta (ups, Telexa), tebe in podobnih. A si samovoljno prepolariziral forum? Šef to ve?

Saj vem, sedaj boš užaljen kot malo dete katerega se zaloti ko jemlje bombone iz miznice in boš svoji veličini verjetno ukrepal...
Res se mi smilite.

Ave.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.638
15.690
113
Sem ti lepo napisal, da je ta forum vse bolj anti levo usmerjen in ne desno usmerjen. Če se nekdo ne strinja s tabo, še ne pomeni, da je kao desno politično usmerjen.

Proti takšnim zaslepljencem kot si pa ti pa žal noben ukrep (ali razlaga) ne pomaga tako da sorry, nič ne bo.
roza.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne, Matej, forum jadra v smer poveličevanja kolaboracije in izdaje. Skratka tipično slovensko hlapčevsko, kar ni nič novega. In ta stil fura po večini šmrkoljad ki je komaj dobro polnoletna in pa stari zagrenjeni prdci. Kateri so dočakali svojih 5 minut slave v zadnjem času in ianijo popraviti zgodovinska dejstva.
Ampak sedaj sva že res off. Žalostna je samo ta resnica da mozoljkotu daš oblast in že misli da je glavni na vasi... Širina duha? Strpnost? Raznolikost? Kaj je to?

Ajdi, bog.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.638
15.690
113
Nikakor. Za levousmerjen in zaslepljen um tvoje klase verjamem, da je situacija točno takšna kot si jo opisal, za vsakega normalnega pa niti približno ni tako. Pa kdo misli, da je glavni na vasi zaradi oblasti? Jaz mogoče? Če ja, od kje ti ta zgrešena ideja? Saj vem, da jih imaš cel kup ampak vseeno no... Pa širina duha (wtf), strpnost in raznolikost...to ti očitaš meni, ki si mnenja, da moderator na forumu sploh ne sme biti desno usmerjen (tudi če to sploh ni, sploh pa to nima veze, dokler nisem moderator v politiki kar pa nisem)? Bi te povprašal po pameti pa te ne bom ker vem že od prej da je bolj slabo. Si raaahlo nad nivojem Sijana&Co in nad tem se lahko zamisliš. To je žalostna resnica. Pa to seveda, da je treba zaradi večdesetletnega pranja glav it dejansko raziskovat kaj se je kje dogajalo, nekateri pa to dojemajo kot potvarjanje zgodovine ter čaščenje izdajalcev, za piko na i a nekateri dodajajo, da je bilo še premalo ljudi pobitih, da se drugače to danes nebi dogajalo
bonk.gif

Ajde
(boga pa meni ne rabiš omenjati četudi sem za nekatere tu gor poleg desničarja, prevzetnega moderatorja, SDSovca, Ivanoljubca, rusofila (čeprav sem proti komunizmu) pa še česa drugega tudi pripadnik klera)

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Koga bo zgodovina izpljunila bo pokazal čas, pa če je tebi in tebi enako mislečim prav ali ne. Kako si omejen pa kažeš že s tem da niti tega ne veš kako se na Dolenjskem pozdravljajo...
Pa tak intelekt.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, proti komu so se šli komunisti revolucijo? najbrž proti oblasti ali?...
Na oblasti pa je bil kdo
sprasujem se.gif

Desničarska logika se hitro zaplete.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Desničarjev se zgodovina tiče selektivno. Po potrebi, ko jim ustreza. Pa tole tukaj niti niso desničarji ampak prej podmladek kakšne stranke, ekstremistično ideološko gibanje. Isto kot v Nemčiji pred drugo svetovno vojno, pa zveza pionirjev in tak creep.
Kot veva pa je ideologija nevarna, zamegljuje razum in potvarja zgodovino... Bolj jo dobi po pichki, bolj bi jo potvarjala...

I

Izbrisan uporabnik #488

Se mi zdi, da se je celo Cerkev malo oddaljila od tega in se sedaj ubada s cerkvenimi zadevami.

Le janševiki še kar ne dajo miru. Radi bi kot komunisti takrat prevzeli oblast z revolucijo in pač iščejo članstvo, tudi preko trupel.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ja, cerkev na slovenskem je dobila zelo jasno sporočilo od papežaFrančiška kaj in kako. Čeprav imam občutek da nekaterim oripadnikom to ni po godu.
Glede janševikov pa, metode so identične komunističnim iz najbolj orto časov. Kako pa naj bo drugače, če je pa božanstvo bilo v uku tam in zelo zagreto?
Kar se Ivanček nauči, to Ivan zna...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
So what?
Ti bi Poharja rad oponašal ali kaj ? Žal ti manjka kakšna kila konzumiranega kokaina. Prvo nabavi, konzumiraj , šele nato pametuj ! Aja ti tašča ne dovoli, pa žena okrog govori da si itak luzer
hysterical-1.gif