Moja tudi kupuje samo bio in tudi sam sem zacel s tem. Zdaj sem ze nekaj leto in pol na taksni hrani, prav tako sem tudi zacel z vegansko hrano. Ker v mesu bohve kaj vse dajo. Rezultat je veliko boljse pocutje in nimam vec bolecin v trebuhu, niti driske. To slednje ze par let nimam, ko sem zacel se drugace prehranjevati. Ok res je tudi, da imam doma imam filtre za pitno vodo in da ze zaradi tega nimam teh tezav.
Je pa tudi, dost odvisno kateri certifikat ima. Slovenski so za en k.... ker inspekcija oz institucija, ki izdaja ne preverja vsega. Recimo kmet ima vec teh njiv, eno uporablja za lastne potrebe in ta ni spricana, pa glih to preverjajo. Ostali del pa ne. V nemciji je vec institucij, kateri so bolj strogi in vec razlicni certifikatov. Izdelki najmocnejsega certifiKata imajo tudi temu primerno ceno in pri nas ni mogoce dobiti. Sicer na sreco od punce imajo kmetijo in uspemo sami dosti pridelati. Vecinoma v trgovini kupujemo, dolocene izdelke, zelenjavo bolj v zacetku leta, ko zmanjka zalog. Pa tudi precej se pozna po barvi in vcasih po okusu, med spricano in ne spricano zelenjavo.