BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
po mojem je ženska skrita za tem nikom in ji (mu) pač ne boš mogel dopovedati si bo do jutri že uspel (a) raztolmačit kaj si napisal!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Pač omenja mi mater in to v negativnem smislu in tega ne prenašam.
Ne vem kaj vam zdaj tukaj ni jasno
rolleyes-1.gif

hysterical-1.gif

Čist odkrito povedano - tvoja mama res ne more bit kaj prida, če je takega morončka uspela vzgojit. Za o so potrebni extra talenti.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne nisem na tako nizkem nivoju kot nekateri in nikoli v življenju nisem nikomur žalil družine ter bližnjih.
A je res tako težko dojeti da preprosto ne prenesem, da mi nekdo pošilja družino nekam....
rolleyes-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
po mojem je ženska skrita za tem nikom in ji (mu) pač ne boš mogel dopovedati si bo do jutri že uspel (a) raztolmačit kaj si napisal!

Na tvojo žalost nisem ženska.

Glej, jaz sem Slovenec in teh vaših žeščih mačo for ne razumem najbolje.Če meni ženska reče, naj ji neham težit, se speljem stran.Ne pa da žalim peechkarim, se vsiljujem...pač nisem tak.

Eni bi pa 19-letnico tepli, če vam reče peechkatimaterna, ker to pa grooooozno prizadane vaše dostojanstvo.Vi pa lahko seveda govorite drugim, kar vam paše, kajne?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.828
113
40
MB
pi*ka ti materna

kje je tu kdo kam poslan
confused-1.gif

p.s. a naslov ti pustim na pm ?
evil.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Čist odkrito povedano - tvoja mama res ne more bit kaj prida, če je takega morončka uspela vzgojit. Za o so potrebni extra talenti.
Če ti tako praviš potem je že res
zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
s tvojim zadnjim stavkom se popolnoma strinjam! To samo potrjuje kar sem že napisal Baba nima kaj da teži moškemu in se mu naj raje umakne! poleg tega pa to kar ji je naredil ni bil udareč če bi jo on vredo focno bi ona bla zdaj v KC!

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Eni bi pa 19-letnico tepli, če vam reče peechkatimaterna, ker to pa grooooozno prizadane vaše dostojanstvo.seveda
Glede tega so si kr sami iznašli izrek: Može Mujo iz Bosne ali ne može Bosna iz Muje.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Meni družina pomeni VSE in bi za njih vse naredil tako, da ne pustim, da se kdorkoli spravlja na njih.
Sem pač zaščitniški mogoče včasih celo preveč.

Kot sem rekel Tjaša ziher ne bi ostala cela, pa tudi če bi potem šu v æuzo sedet.

Nisi preveč zaščitniški, če bi bilo res kaj za zaščitit, ti verjetno ne bi šlo... Si zgolj najstnik s povdarjenim L-jem, slabo vzgojo in družbo...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
To se tudi meni zdi...To je ponavadi samo izgovor, da lahko sproži(jo) fizično nasilje...

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
ksz

Sedaj bom pa nekaj naredil za Primorsko.
zmaga.gif

Dolenjec Sandi še z glavo ni trznil po litru vina,
grims-1.gif
Dejan pa koma.

Pa če se vrnemo na začetek.
write.gif

Ko sta on in Naske/Meho nafilala kavo s soljo Eltybu je bilo jako smešno in zabavno, ko sta ga pa Tajbovica in Tjaša namazale s smetano ali kaj je že bilo, pa takoj štala.
stupid-1.gif
Ranjen njegov ego. Njemu "latin loverju", da upajo to narediti.
Sem napisal latin lover,
17758-icon_confused.gif
Napača, s Tamaro je grel posteljo in ji pripovedoval romantične dogodivščine. Vprašanje je, ali ga je ta že kdaj namočil, v morju ne šteje.

In kaj.
Tjaša mu je lepo povedala, da se z njim ne bo kregala in odšla ven. Doza pa za njo in sili vanjo. Tudi žaliti je znal in rahla klofuta ni nič drugačna od močne. Je klofuta
jezen.gif
in tega se, brez posledic ne počne in pika. In prav je, da ga je prilepila nazaj, še premalo ga je. Sicer se je zgovarjal na "neprisebnost", a ko je kasneje skakal vanjo in vpil, da je [censored], [censored] ... je že previdno držal roke na hrbtu. Skratka pussy na kvadrat.
Potem pa še izsiljevanje BB. V 24 minutam mi morate zavrteti posnetek ali sem jo udaril ali ne.
10.gif

Krele.
smile-1.gif

BB bi bil lahko bolj fer in poklical starše, da pridejo pome, ta je bila pa sploh svetovna.
Najbolje bi bilo poklicati kiblo in na Povšetovo.
Bi lahko izbiral med vagončkom ali lokomotivco. Čihapuha, uuuu ...
hysterical-1.gif

Potem se pa še frajerja dela v klepetalnici.

In vino veritas.press
hysterical-1.gif

ps. za jaguarja se je pa samo hecal, in to že dovolj pove o karakterju.
307275-old.jpg

Priponke

• 307275-old.jpg
    307275-old.jpg
    21,1 KB · Ogledi: 119

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Zanimivo, da ti veš kakšen sem jaz in kako bi jaz odreagiral v določeni situaciji
zmaga.gif

Najstnik nisem, izgovorjava raznih l-jev mi ne dela težav, vzgoja je bila v otroštvu več kot odlična (če sem zaščitniški ne pomeni, da je vzgoja slaba ali pač?), moja družba je odlična (ali spet sklepaš po parih mojih postih, da je moja družba slaba?)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
joj joj joj, da bi se tista pra*ica Tjaša dotaknila moje družine z eno besedo (recimo tako kot Dejana) je ne reši noben Seba in njemu podobni.....ufff kok bi jo zmlatu......bi bila takoj v KC....
jezen.gif

Hehehe.

Ce si odrascal v enem priblizno urbanem okolju, si imel do 18. leta ze ene 5 let zapora za sabo, predvidevam? Mislim, glede na tvojo resnost pri obravnavanju tovrstnih zaljivk...?

lp

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.002
1.440
113
KSZ pa tudi malo nate

Od kje sogovorniku pravica, da omenja tvojo družino z žaljivkami? Nekaterim družina pomeni vse in še več nekaterim pač ne. Čisto vsak ve, da pošiljanje v mamino spolovilo je ena izmed najsočnejših žaljivk, ki se redno uporablja, uporablja se jo več ali manj zato, ker nekoga želiš verbalno zatreti oz. užaliti. Na tebi je, da sprejemš bes tega človeka, ker si ga užalil, kako bo užaljena oseba izrazila ta svoj bes je pa njegova stvar. Jaz podpiram batine!

PS
Predator je sedel samo 3 leta, odsedel je svoje, zato prosim, da mu to ne mečeš pod nos.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Zemoti ste najbolj občutljivi na to, sami pa jebete mater vsem po spisku.
crazy1.gif

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
priden.gif
cifra, vsaj eden, ki tudi razmišlja poleg gledanja te limonade in je poleg tega še nepristranski.

Če se postavim v primorčevo kožo, bi se verjetno isto obnašal, če bi ga imel toliko pod kapo. Ko pa bi fasal focn od 19letne štajerke, bi se v momentu streznil in se osramočen pobral. Sej ne vem, nisem še bil v taki situaciji.

Sam res, tale primorc mi že od začetka deluje sluzast in ogaben igralec, ki je zdaj pokazal pravi obraz, ko je pozabil na kamere.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.002
1.440
113
Zadnji offtopic:

Obstajajo izjeme kot povsod. Ne maram kletvic, kjer se omenja bližnje, zato jih tudi ne uporabljam.
Priznam pa da so sočne ter me nemalokrat zamika, da jih uporabim.
grin1.gif

Ontopic:
Bigbrother je zelo napeta oddaja. Vsa čast POP TVju.
bonk.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Pač omenja mi mater in to v negativnem smislu in tega ne prenašam.
Ne vem kaj vam zdaj tukaj ni jasno
rolleyes-1.gif
Vse je jasno. Ce mater (in ocija) ne bi branu, ne bi bil vec na jaguarjih. Cista logika.

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
ta tjaša je ena ******************************************************************************************************************************************************************************* *********************** ***************************;*********************************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvala lažje mi je

res je antipatična

Dejan CARE

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.