BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Secar tega bigbraderja nisem še gledal ker so mi tovrstne oddaj enkaj najbolj kretenskega, kar lahko človek gleda ampak, ljudje, to je oddaja, ki je zrežirana tako, da jo čim več ljudi gleda. In kaj hoče tipičen slovencelj? Spletke, nesreče, nasilje, psovanje, kazen... Kako lepo, da so vam ustregli!
Kako lepo, da si nam to povedal
cool-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik Roby pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Secar tega bigbraderja nisem še gledal ker so mi tovrstne oddaj enkaj najbolj kretenskega, kar lahko človek gleda ampak, ljudje, to je oddaja, ki je zrežirana tako, da jo čim več ljudi gleda. In kaj hoče tipičen slovencelj? Spletke, nesreče, nasilje, psovanje, kazen... Kako lepo, da so vam ustregli!
Kako lepo, da si nam to povedal
cool-1.gif

Aneda! Me veseli
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Tipičen slovencelj? sicer ne gledam bigbruha, ampak potem bigbruhi v ostalih državah niso nekaj podobnega? Ljudje tam imajo radi da so vsi kolegi in se cmizdijo vsakič ko gre kdo ven?
shocked-1.gif
:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Roko ji je položil na lice, da bi uthnila, ker je lapala u 3 p.m., ona ga je pa nazaj usekala.
Edino Sandi je videl situacijo, ki je zadevo napihnil tako, da je ostalim rekel, da jo je pretepel.
Pussy dolenjski.

Ja... ženska je res psihotik. In ona ima kao IQ 130

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Oba bi si zaslužila poštene batine. Takih pijanih briht imam poln kufer iz mlajših časov, ženska je pa tudi zoprna u tri pm.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
BB bi moral izločiti oba. Dejan, ker jo je prvi pobožal ona pa ker je vrnila z 10x preveliko močjo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Oba bi si zaslužila poštene batine. Takih pijanih briht imam poln kufer iz mlajših časov, ženska je pa tudi zoprna u tri pm.

Itak. Mene že to moti, da je Štajerka, bolj konkretno iz MB konca te dežele. Ne vem zakaj, a večina meni ogabnih žensk prihaja ravni iz MB in okolice. Že ko usta odprejo me mine do vsega.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Morda zato ker so robusten, glasne, večinoma so možače, goflo vrtijo ves čas, ogabno narečje...skratka več je tega...Če je že odšel ven, bi jo moral vsaj pošteno zlamat....bi vsa vedel zakaj je šel...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Valjda, boljše so razne presrane žabarke, ki mislijo, da so prijele boga za jaja in so najbolj high in oh in sploh. Ko pa začne s tistim cviljenjem, kvakanjem, bi ji pa najraje spustil round house kick (čisti primer uporabnica čebelica maja). Marsikatera štajerka je mrha, da glava peče. K sreči vsaj niso presrane, high, ampak se njihovim foram vsaj nasmejiš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Stari, ne vem, ob branju takih črev si jaz predstavljam eno tako gobčno žabarko. Mislim tu mač omg fak no, kwa je to??!!

Citat:
S tabo se lohk strinja sam bicikl. Mislim tu mač, tipi zadnje cajte sam še kritizirate a bi lahko človka eno lepo besedo tle gor prebrala? NE. Mislim delam ceu dan dons btw do 17:30, po v trgovino po hrano pol dam skuhat, pol se ti nabaše kak "pametnjakovič" na telefon in ne šteka, da se mi ne da ment, k ceu dan okol skačem in da rabim MIR. Fak pol pridem sem pa še tole. Ma pejte vi nekam u porko motorko.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Ni nujno samo telesno, dovolj je verbalno. Ali bi raje videl, da bi bile vse ženske ponižno tiho? Pač ženska emancipiranka. Stresa tudi neumnosti, je pa vsaj zabavno, ko se fajta s prepotentnimi dečki.

Aja, geografska delitev bejb se mi zdi totalna bedarija.
stupid-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tele stvari pa pojdi stresat sem. Je mizezerejeva tema ravno prava provokacija za vse feministke in feministe.
wink-1.gif

Moraš pa vedeti, da je neka razlika med emancipacijo žensk in nadvlado žensk, ker tist, kar sem zgoraj citiral, zveni kot da smo moški kup dreka.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.