BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Danes si pa nekam siten.
17758-icon_confused.gif

Če bejba samo nekaj nazaj sikne, je pa že nadvlada vmes?
17758-icon_confused.gif
Ker nisem nikjer prebral kakšne težnje po dominaciji.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
hja pa še vedno folk gleda... ker mislijo da je zanimivo! jest bi ukinil take in podobne oddaje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Una focka je bla položena roka na obraz če je kdo koga focnil je tjaša njega to pa je bil focn!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Oba bi si zaslužila poštene batine. Takih pijanih briht imam poln kufer iz mlajših časov, ženska je pa tudi zoprna u tri pm.

Itak. Mene že to moti, da je Štajerka, bolj konkretno iz MB konca te dežele. Ne vem zakaj, a večina meni ogabnih žensk prihaja ravni iz MB in okolice. Že ko usta odprejo me mine do vsega.

Zagotovo tudi njih mine do vsega, ko ti odpreš usta in se spakuješ v svojem narečju.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Morda zato ker so robusten, glasne, večinoma so možače, goflo vrtijo ves čas, ogabno narečje...skratka več je tega...Če je že odšel ven, bi jo moral vsaj pošteno zlamat....bi vsa vedel zakaj je šel...

E, da mi je slišati tvoje narečje..

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Una focka je bla položena roka na obraz če je kdo koga focnil je tjaša njega to pa je bil focn!
Sej ne gre za silo ampak za namen. Nima se je kej dotikat. Pa gledu sm od zacetka predno se je sploh zacelo, in dejansko
tip ni in ni hotu odnehat. 100x reku da se ne bo vec pogovarju da gre. Pa je skoz nazaj hodu. Skoda edin,
k ni jaguarja kr na poptv pustu, k vem da bo tko kot je njegov karakter zdej popusil svojo obljubo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
povsod.

pustil bi tiste k so v divjini pa tko... kar je pa tkole zaprto nekje, pa skoz eni incidenti pa tko...
ne-ne-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Po pogledu posnetka se mi zdi, da bi una mariborčanka mogla dobit kakšno pravo (to kar je blo zdej, definitivno ni bla prava) klofuto od staršev še v otroštvu, da bi se mal navadla obnašat. Da se pol pa na suho zlaže, da jo je udaru, pa da še drugi potrdjo? OMG... očitno so že pozabil, da jih snemajo
grin1.gif

V tem primeru je imel primorski frajer prav, pa daleč od tega, da bi se mi drugače zdel normalen.

edit (gledam naprej posnetk): Sandi je naložu, da bl neb mogu ... ooo debilko bogi
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kura štajerska je dokazala da ima v glavi totalni vakum. Je pa žalostno dejstvo da so štajerke katere poznam zelo podobne naši "vakumerki"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.