Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Napisala si, da se cinc ni pretegnil, mene pa zanima kdo tam not se je. V glavnem manj verjemi teorijam zarote pa bo.
Igor, ko je hotel optimizirat prehrano in vsakemu v obraz povedal v čem je problem, s čimer si je nakopal na vrat dve kači (Ines in Nano) in dežurne jamravčke s Činčem na čelu.
Sandra, ki je vedno vložila nadpovprečno veliko časa in truda za uspeh naloge (pri eni izmed njih na sredini, Ines - raje nehajmo, saj nam ne bo uspelo, Sandra - ne, gremo do konca, še imamo šanse... epilog: naloga uspela).
Usoda obeh? Igorja so s čisto enostavno medijsko manipulacijo, imenovano "montaža" izločili, Sandri pa bo pri tem pomagal še prepirljiv karakter. Slednja mi je sicer daleč od simpatične, ampak je za razliko ostalih vedno nekaj delala in se trudila. Realnost je taka, da večina glasovalcev vidi večerne oddaje in na podlagi tega glasuje in iz tega sledi, da lahko PopTV takorekoč sam določi zmagovalce. Na voljo imajo parkrat po 24 ur video materiala dnevno in res ni problem nekoga potlačiti v drek in drugega dvigniti v zvezde. Ni nobena teorija zarote, je enostavno dejstvo medijskega koncepta družbe.
Imho je šel samo Igor ven iz hiše lahko z dvignjeno glavo, ostali pa so bodisi preveč preprosti, da bi se zapletali v karkoli (Nena, Rok, Miško...), bodisi preveč otročji za odraslo življenje (Sandra), po naravi pokvarjeni spletkarji (Nana, Ines, Gena...) ali pa preprosto brezvoljni samovšečni opravljivci (Činč, Maki...).
Sem imel priliko brati obsežna in izredno pronicljiva poročila osebe, ki je BB spremljala 24/7, zato slučajno vem toliko o tem. Samo še razlog več, da tudi naprej v življenju ne namenim niti centa za reality show.