Big Brother slavnih!

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.207
11.118
113
kod Džej-Zija
Ampak o nebulozah je pa vseeno fajn brat. V parih postih človek zve vse, kar se je zgodilo v celem mesecu.
hysterical-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Danes bilo dvakrat slišano, enkrat Ines, drugič pa še Sandra ... "prisegam pri svojem nerojenem otroku". WTF, kje sta to pobrale. Nista vedle pri čem bi prisegle in potem take vun mečeta. Zakaj je sploh treba pri kom priseči? Ni dovolj, če rečeš "prisegam, prisežem"? Včasih smo rekli "Častna Titova", pa so nam vsi verjeli.
grin1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.925
117
63
mb+ -20km
Dobro bi bilo, če bi v nedeljo Sandro in Ines občinstvo ali pa celo komentatorji pričakali v majicah "Si jedla sir"

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
ksz ..

revni ste tisti osebki, ki spremljate BB, ker vam je všeč/v zabavo/v užitek/... bolano, da si notri .. bolano, da si "notri" .. get a life!!

hvala
rolleyes-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Dobro bi bilo, če bi v nedeljo Sandro in Ines občinstvo ali pa celo komentatorji pričakali v majicah "Si jedla sir"

avše nebi pogruntale fore. Me zanima kako so šolo naredile? Eno ata plačal druga pa s fuflo???

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Kje je pa kak dokaz, da glasovi štejejo?
Nam ga pokažeš prosim, ker to me pa res zanima .

a ti dam kar ssh dostop do streznikov proplusa? Lahko napisem da glasovi stejejo ker sem jih veckrat videl in se je rezultat videnega ujemal s tistim na tv zaslonu.

Pa tega nisem pisal zato da bi ti glasovala ampak zato ker je tako zarotnisko mislenje precej "neumno". Namrec producenti na javno mnenje vplivajo tako da pac prikazejo stvari v kontekstu ki ga zelijo prikazati. In iz stalisca zasluzka s sms sporocili je njim v interesu da sta dva precej izenacena saj bo tako vec ljudi glasovalo za svojega favorita. Sicer pa veliko vec denarja dobijo od reklam kot pa od sms sporocil.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.119
6.333
113
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:

Večkrat sem opazil da nekdo iz BB bere naš forum, ker so tiste trditve na koncu oddaje bile pobrane od tukaj. Zato dajmo še malo nabijat ...

.. " V nedeljo hočemo majce "Si jedla sir".
evil.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.600
5.924
113
ma ne samo majce. naj jim si jedla sir muziko not spustijo v hišo :D pa ne samo enkrat. bo treba pomojem večkrat da bo sandri kapnilo, da je to njena najbol uspešna pesem do zdaj

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:

avše nebi pogruntale fore. Me zanima kako so šolo naredile? Eno ata plačal druga pa s fuflo???

Ne vem kje sem prebrala, ampak Sandra naj bi študirala pravo. Za Ines pa ne vem.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
To je že doštudirala
smile-1.gif
.

Sicer pa se tlele neki posmehujete filmčke ste pa gledal s prekrižanimi nogami.
evil.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
kako pa s prekrižanimi nogami dr.kaš? omg maci... sej boš še kaj odkrila...

@mg3... teorije zarot so samo še en primer za ljudi kateri nimate preveč časa. raje štrikaj naprej. Apollo je lepo napisal, kaj in kako.