EVO TOLE JE BILO NAPISANO NA FORUMU BB IN KASNEJE TUDI IZBRISANO S STRANI BB
''"ojla družba, kako ste kaj? smo se pomirili?
jaz sem popolnoma odklopila, ker sem danes izvedela kaj je catch igre.
Že od začetka imajo na piki Sebata in Dejana. Dejana se ve zakaj, Sebata je označil psiholog za neprilagojenega v bivalni skupnosti. Problem se je pojavil ker sta oba skupaj, drugače bi se skupine bolj menjale, sedaj so pa prisiljeni favorizirati Gospodarje. Glavni namen je bil v začetku dejan, ker bi iz avta in to naredili vzporedni show, Seba je bil v planu kasneje, so računali da bo po določenem času začel noreti in točno po oceni, njega najbolj sprovocira neenakost in očitni priviligej.
Sedaj glavno.
Forum je stopil na kontra stran, kot so računali, Tukaj smo stalno pod kontrolo in menda zelo močan člen. Varuhinja je za packarije izvedela ravno iz foruma, hči njene bivše sodelavke je na tem linku. Na uradu sedaj delajo s polno paro, so že pritisnili na PRO plus in tudi vse medije. Zaprosili enega psihologa za oceno. Menda imajo namen vsaj enega udeleženca prepričati za tožno proti njim.
Ne me spraševati, kako vem, podatki so verodostojni, računam tudi, da bodo dopis brisali. nič hudega, bom napisala še enkrat.
Torej, dragi moji, uživajte in ne se sekirat, BB dela po svojem planu in igre so samo stranskega pomena.''"