Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Tale tanova pa ni sramežljiva.
smirk-1.gif

1208569322-930.jpg

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Ah ta Čebaškova je isti Hanžek...vtakne se glih v vsako kurjo procesijo.
crazy1.gif

kako pa neumna pripomba
bonk.gif

kot bi jaz rekla ah un policaj, ki mi je včeraj dal kazen je pa isti kot tale danes
stupid-1.gif

Alcomp

Pripravnik
4. mar 2008
49
1
8
EVO TOLE JE BILO NAPISANO NA FORUMU BB IN KASNEJE TUDI IZBRISANO S STRANI BB

''"ojla družba, kako ste kaj? smo se pomirili?

jaz sem popolnoma odklopila, ker sem danes izvedela kaj je catch igre.
Že od začetka imajo na piki Sebata in Dejana. Dejana se ve zakaj, Sebata je označil psiholog za neprilagojenega v bivalni skupnosti. Problem se je pojavil ker sta oba skupaj, drugače bi se skupine bolj menjale, sedaj so pa prisiljeni favorizirati Gospodarje. Glavni namen je bil v začetku dejan, ker bi iz avta in to naredili vzporedni show, Seba je bil v planu kasneje, so računali da bo po določenem času začel noreti in točno po oceni, njega najbolj sprovocira neenakost in očitni priviligej.

Sedaj glavno.
Forum je stopil na kontra stran, kot so računali, Tukaj smo stalno pod kontrolo in menda zelo močan člen. Varuhinja je za packarije izvedela ravno iz foruma, hči njene bivše sodelavke je na tem linku. Na uradu sedaj delajo s polno paro, so že pritisnili na PRO plus in tudi vse medije. Zaprosili enega psihologa za oceno. Menda imajo namen vsaj enega udeleženca prepričati za tožno proti njim.
Ne me spraševati, kako vem, podatki so verodostojni, računam tudi, da bodo dopis brisali. nič hudega, bom napisala še enkrat.

Torej, dragi moji, uživajte in ne se sekirat, BB dela po svojem planu in igre so samo stranskega pomena.''"

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
kdo je to napisal? (nisem uspela ugotovit)

sicer pa, po videnem izpadu Sebastjana, mam samo eno vprašanje - so varnostniki kje blizu? ker ko se bo temu naslednjič strgalo...
stupid-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ta BB je postal čisto bedn, ni mi jasno zakaj favorizirajo sedanje gospodarje. Naloga s kužki pa je bila čisto enostavna za kužke, še to, da so se odločili, da se bodo sami umivali (kar je normalno), so napako pripisali lastnikom.
stupid-1.gif

Skratka, niso rabli nič počet, še kuhat ne, stradali niso, nič...krneki, samo lenarili so in kao ubogali lasnike psov.
bonk.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.958
2.256
113
nič se mu ne bo strgalo... človek je zelo temperamenten vendar v teh okoliščinah neškodljiv... verjetno celo eden izmed bolj prisebnih tam notri predvsem pa nekdo na katerega se lahko zaneseš, predvsem pa ti bo povedal točno tisto kar si misli

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Ne nalagaj, tip izgleda psihopat.

Kako se mu odpuli.
bonk.gif

In glede na nekje napaisano, da je že bil v navzkrižju z zakoni ( pretepi v disko klubih, kačo okoli vratu ...), se čudim psihologu, ki se je odločil tako osebo spustiti v te ekstremne pogoje.

In ja, obnaša se kot majhen otrok. "Imel sem te za prijatelja, sedaj si mi pa to naredil!" ... je bil izgleda preslabo ali pa sploh ne dojen v mladosti) ....
hysterical-1.gif

305875-seba.jpg

Priponke

• 305875-seba.jpg
    305875-seba.jpg
    15,4 KB · Ogledi: 148

netko

Guru
25. jul 2007
6.958
2.256
113
a zdej tudi na podlagi izgleda sodiš ljudi
tvoji cigaretni izbruhi pred časom niso bili nič boljši... kaj tudi tebe niso dojili da moraš zdej toliko vlečt... od njega sem prepičan da nebi dobil noža v hrbet od tebe pa za en sam cigaret če smo že pri nizkih

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Saj niso bile nizke, samo če si malo bolj spremljal njegovo kregarijo, si vse opazil.

Boli me [censored] za vse. by Sebo
hysterical-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kakšen ekstremni pogoj neki, ješ, piješ, spiš, drkaš v glavo druge...vse na račun BBja.
Jaz ne vem kako se folk tam not lahko spozabi, da ima kamero zraven nosa, pa celo privat življenje raztrobit množici ljudi. Kaj je tam tako motečega, da se folk psihično zlomni, to mi ne bo nikoli jasno...

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
mah to je po mojem samo farsa, tale jaguar... tudi če mu ga bodo "vzeli", ga bo dobil nazaj... show pač..

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Edin luškan pa dokaj normalen v showu ... Jaguarja mu pa tud pomojem ne bojo vzel. Kot sem vidla je podpisu sam neko izjavo, za kakšen tak posel bi bla pa potrebna pri notarju overovljena pogodba. :=)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.