Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Ja, ja tale Ðanin ima dober geštelčina, ja....
zmaga.gif

Še dol se da v BB, da stavo zmagam pol je pa sploh
srce-1.gif

Upam, da nisi dosti stavo, ker tole si pa mimo vsekal. Čeprav ženska je potencial za to, ampak ni variante, da to naredi, dokler ima fanta zunaj. Če bi bila mlajša, bi še reko, samo tak je pa že malo bolj "odgovorna".

Dozdeva se mi, da bi morala bit poudarjena beseda v navednicah ...
confused-1.gif

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
zmaga.gif

srce-1.gif

Upam, da nisi dosti stavo, ker tole si pa mimo vsekal. Čeprav ženska je potencial za to, ampak ni variante, da to naredi, dokler ima fanta zunaj. Če bi bila mlajša, bi še reko, samo tak je pa že malo bolj "odgovorna".

Za rundo je stavil...
Sem mu reku, da bo izgubil in sam stavil na Saro (ampak tud tam slabo kaže).
tongue-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Sem prej poslušala kreganje med eno in drugo skupino. Samo čudiš se lahko kako so eni prepričani vase kako so pošteni, pravični, ne zahrbtni ... Upam, da si res vsi pogledajo kaj so klobasali v času bivanja v hiši.

Danes je bil na tapeti predvsem Dejan. Očitali so mu materializem, hinavščino ... Pa ne vem kaj jim ni jasno, pač tip ima rad lepe cunce, sam zarad tega še ni slab človek. On vsaj prizna, da mu denar veliko pomeni, medtem ko ostali nekaj glumijo o nekih vrednotah. Res upam, da si bodo ogledali svoje posnetke, da se bodo videli kako so oni opravljali, pa iz Markota vlekli informacije. Res sami poštenjaki.

Marko je pa tud zgodba zase. Se ne čudim da je tu kjer je (na cesti). Tip pri 29 (se mi zdi) je v BBju prvič v življenju krompir lupil. Ta človek je zame en navaden LENUH, ki ga moramo mi zaposleni podpirati. Marš golazen. Povrh vsega pa je on največji hinavec v hiši. Ko je v svoji skupini je vedno tiho pa sam zbira informacije, potem pa komaj čaka da teče podložnikom povedat. Pa občutek imam še, da se zraven še pol zlaže oz. vse skupaj napihne. Res je bogi. Upam, da leti ven, saj si ne zasluži niti stanovanja podložnikov.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Tudi priljubljenost mu sunkovito pada, tako da zna biti favorit za odhod domov.

Pa tako malo bi rabil za zmago.press
cool-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Uf so se dobro skregali dans typ pa marcelo pa dejan očitala sta mu kok se je spremenil pa da je materialist!
hysterical-1.gif
Mislim da so oni bli predolgo v luksuzu pa jim je stoplo v glavo zdaj pa so reveži na drugi strani pa se še niso sprijaznili!

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
zmaga.gif

srce-1.gif

Za rundo je stavil...
tongue-1.gif

Kako rundo nekaj
10.gif

LP
Torus

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
zmaga.gif

srce-1.gif

Za rundo je stavil...
tongue-1.gif

Kako rundo nekaj
10.gif

LP
Torus
Glede na to, da bova oba falila (ker slabo kaže, da bi katera od teh dveh padla), greva lahko tud dvakrat realizirat stavo...

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
zmaga.gif

srce-1.gif

Za rundo je stavil...
tongue-1.gif

Kako rundo nekaj
10.gif

LP
Torus
Glede na to, da bova oba falila (ker slabo kaže, da bi katera od teh dveh padla), greva lahko tud dvakrat realizirat stavo...
Kakopak
smirk-1.gif

LP
Torus

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Končno bo po vseej verjetnosti SEX v petek prideta 2 stanovalki ena je punca od enega udeleženca po moje se bo že prvi dan olajšal!
cheer.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Končno bo po vseej verjetnosti SEX v petek prideta 2 stanovalki ena je punca od enega udeleženca po moje se bo že prvi dan olajšal!
cheer.gif

od Naskeja ali Tyeba... po mojem.. sta najbolj nostalgična... bomo vidli če res drži tisto pazi kaj si želiš, lahko se uresniči ..
tongue-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jao, men so pa teli pasji kustumi toooook všeč
smile-1.gif
wof.
srčno pa upam da tokrat marko izpade. ker mi je antipatičen že od začetka. tko zbegano govori, pa daje vtis kt da je v nekem drugem svetu.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.532
267
83
Nov razburljiv preobrat v hiši Big Brother!

Med petkovo izselitveno oddajo vselitev novih stanovalk! Spremljaj reakcije stanovalcev v živo na KANALU A in na bigbrother.24ur.com!

Stanovalci se po senzacionalni delitvi na podložnike in gospodarje spopadajo drug z drugim in s težkimi nalogami, da bi si priborili oz. obdržali privilegije luksuznega stanovanja. V petek, 18. aprila jih čaka novo presenečenje!

Big Brother jim bo na pot do največje nagrade v zgodovini resničnostnih šovov pri nas postavil veliki oviri. V hišo se bosta vselili novi stanovalki! Big Brother razkriva, da je ena izmed njiju dekle enega izmed stanovalcev!

Kako bo srečni stanovalec reagiral na prihod svojega dekleta? V kateri del hiše Big Brother se bosta novi stanovalki vselili? Kako ju bodo sprejeli ostali? Spremljaj dobrodošlico dvema tekmicama v živo na KANALU A in na bigbrother.24ur.com!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.