Sem prej poslušala kreganje med eno in drugo skupino. Samo čudiš se lahko kako so eni prepričani vase kako so pošteni, pravični, ne zahrbtni ... Upam, da si res vsi pogledajo kaj so klobasali v času bivanja v hiši.
Danes je bil na tapeti predvsem Dejan. Očitali so mu materializem, hinavščino ... Pa ne vem kaj jim ni jasno, pač tip ima rad lepe cunce, sam zarad tega še ni slab človek. On vsaj prizna, da mu denar veliko pomeni, medtem ko ostali nekaj glumijo o nekih vrednotah. Res upam, da si bodo ogledali svoje posnetke, da se bodo videli kako so oni opravljali, pa iz Markota vlekli informacije. Res sami poštenjaki.
Marko je pa tud zgodba zase. Se ne čudim da je tu kjer je (na cesti). Tip pri 29 (se mi zdi) je v BBju prvič v življenju krompir lupil. Ta človek je zame en navaden LENUH, ki ga moramo mi zaposleni podpirati. Marš golazen. Povrh vsega pa je on največji hinavec v hiši. Ko je v svoji skupini je vedno tiho pa sam zbira informacije, potem pa komaj čaka da teče podložnikom povedat. Pa občutek imam še, da se zraven še pol zlaže oz. vse skupaj napihne. Res je bogi. Upam, da leti ven, saj si ne zasluži niti stanovanja podložnikov.