Bi živeli samski do konca svojih dni?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma ne, ko si enkrat 30+ začneš komplicirat, pa ti ni važen samo izgled pa puhlice ampak še kaj drugega, naprimer a mi bo priklopu vodo pa štrom pa avto pelu na servis pa z mizari se menu za omaro pa zrihtu pomivalc da dela. Če pa stresate puhlice na prvem zmenku ni čudno, da vas uni dve kolegici vse odpikata. Pričakuje se mal več resnosti ne sam zanimanje za per
nahrung002.gif
pa babe.

majč

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ma ne, ko si enkrat 30+ začneš komplicirat, pa ti ni važen samo izgled pa puhlice ampak še kaj drugega, naprimer a mi bo priklopu vodo pa štrom pa avto pelu na servis pa z mizari se menu za omaro pa zrihtu pomivalc da dela. Če pa stresate puhlice na prvem zmenku ni čudno, da vas uni dve kolegici vse odpikata. Pričakuje se mal več resnosti ne sam zanimanje za per
nahrung002.gif
pa babe.

majč
hysterical-1.gif

Ko si enkrat 30+,(ženske) začne eksponentno padati število moških, ki bi jih zanimale stvari, ki si jih omenila zgoraj in bi jih bili pripravljeni opraviti za vas, razen zadnjih dveh stvari. Pa prijetne sanje še naprej..
tongue-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Ma ne, ko si enkrat 30+ začneš komplicirat, pa ti ni važen samo izgled pa puhlice ampak še kaj drugega, naprimer a mi bo priklopu vodo pa štrom pa avto pelu na servis pa z mizari se menu za omaro pa zrihtu pomivalc da dela.

Kaj boš pa ti naredila pri 30+ letih za svojga desca, v primerjavi s tisto ki je stara 23let in ima še samostoječe zizike ter kompaktno rit? Ajmo da slišmo a znaš samo postavljat pogoje, al znaš tut ti kej nudit.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
723
101
43
@stankozaspanko: Ko bi ju videl kako zgledata, bi tko kot jaz, cele dneve mamco fehtaril, da te jima predstavi..
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Ma ne, ko si enkrat 30+ začneš komplicirat, pa ti ni važen samo izgled pa puhlice ampak še kaj drugega, naprimer a mi bo priklopu vodo pa štrom pa avto pelu na servis pa z mizari se menu za omaro pa zrihtu pomivalc da dela. Če pa stresate puhlice na prvem zmenku ni čudno, da vas uni dve kolegici vse odpikata. Pričakuje se mal več resnosti ne sam zanimanje za per pa babe.

majč

Jaz vse to in še marsikaj drugega znam in počnem ... ampak kako že ponavadi piše na obrtniških kombijih ... 'za lastne potrebe'.
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
In kwa je tle smešno? Glede na tvojo reakcijo se ne čudim, da je potem tko, da smo vsak na svojem bregu.

majč

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
723
101
43
Če na zadevo pogledaš z dovolj distance, načeloma kar velja, da ima vsak tisto, kar si zasluži oz. kar si je "pridelal". Nekateri prijetno partnerstvo, drugi pekel na zemlji, tretji pa nič. Tako, da ko se človek pritožuje nad tem, da mora omaro sam peljati k mizarju in podobno, je dobro pomisliti tudi na to.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Se popolnoma strinjam in se ne pritožujem, povem svoje mnenje zakaj sta uni dve frendici samski, lahko pa da se motim. Mogoče pa želita, da jima tipi govorijo puhlice, ampak bodimo realni, kolk je za to varianto možnosti???

majč

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
nahrung002.gif
pa babe.

majč

S tem ni popolnoma nič narobe, dokler ne skočiš v luft, ko moški reče, da ima rad, ko mu ženska kaj skuha in zlika srajco.

Kako že gre tista:
najstnice gledajo najbolj neuporaben del na moškem telesu - trebušnjake
mlade dame so že malce bolj praktične, da je vsaj kaj za primit - rit
zrele ženske pa gledajo, da bo znal še kaj postoriti - roke

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:

Kako že gre tista:
zrele ženske pa gledajo, da bo znal še kaj postoriti - roke

Najzrelejše ženske pa znajo že vse same, zato pa moškega sploh ne potrebujejo več
tongue-1.gif

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
723
101
43
@zmerni_radikalec: "Kako že gre tista:
zrele ženske pa gledajo, da bo znal še kaj postoriti - roke"

Pri eni od podvrst žensk, ki se jim reče "medicinske sestre" sem opazil, da zelo pozorno opazujejo del telesa, ki ga same imenujejo "hribček". In, če se mu med obravnavo pacienta spremeni nadmorska višina, so izjemno zadovoljne.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
192
63
Ja, živijo srečne in samske s svojo čivavo ali kakšno drugo pasmo in Hansom v predalu do konca svojih dni... in zamudijo še marsikaj.

ta_pametni

Pripravnik
6. jan 2013
31
0
6
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ko sem bil prepričan da pri 30+ letnicah one najstniške fore več ne palijo, pa sem vseeno občasno poskušal... palite na take plehke in prozorne fore da brezveze, v glavi še vedno isto puhlo kot študentke
smile-1.gif
glavno da je tip lep, rahlo kosmat, pa da zna nakladat v tri dni. Presoje nimate nobene. Izobrazba niti nima nobene zveze tu, puhlo vse od trgovk do odvetnic.

Ali pa da ima Audija. Pa magari rabljen in da je tip brezposeln. Imam frendico, uspešno podjetnico manekenskega videza, ki fura zvezo z osnovnošolsko izobraženim brezposelnim tipom z Audi TTjem. Pa punca ima se mi zdi tam 32 let. Ne moreš, da verjameš.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Verjetno dobro obvlada posteljne veščine.
Ženske pa je vsak dan težje razumeti. V bistvu se niti ne trudim več, ker je vse zgubilo smisel in je škoda vsake minute in vsakega zapravljenega centa.

ta_pametni

Pripravnik
6. jan 2013
31
0
6
Verjetno je kombinacija posteljnih sposobnosti in to da doma fura služabnika. Vendar sem prepričan, da brez Audija, je ne bi dobil.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sploh nisem in nočem biti pameten, ampak srbske punce (prisežem, sem čistokrvni slo z rodovnikom in NIČ simpatijami tja dol) , torej - imajo izraz "lepi dečko" in "fini dečko".

Kaj pravite, kdo bo zmagal? In kdo bo zmagovalec čez npr. 3 leta?

Aja, tisti "dečko" je z mehkim "æ"
smirk-1.gif

Brez veze, tista bosanska je morda še najbolj učinkovita: " što je više (zatiraš), to te više voli".
tongue-1.gif
Jebiga, bablje priče. Brez mehkega č!