Bi živeli samski do konca svojih dni?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Lej, že to je velik, da se zavedaš "uteži" in si fair To je lahiko zelo veliko v odnosih.
V bistvu je to največ, kar lahko pripsevaš v odnosu do teh dveh ubožic. Vsa jebčaka natolcevanja pač niso vredna nič.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mah pri ženskah si v malori že od samega začetka. Če ji že ravno paše, tega ne bo povedala, če ji pa slučajno ravno danes ne, pa spet ne bo (povedala), si pa avtomatsko smotan in težak, nevemkakšen manijak, najmanj kromanjonec itd ...
tongue-1.gif

Ženske iz Venere in moški iz Marsa - bi znalo kar držati. Ne vem, kako se je Bog lahko tako zmotil in oba prestavil na Zemljo. Bolje bi bilo, da bi med venero in marsom naredil avtocesto in kadar se ti pač zahoče ...
smile-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Lej, že to je velik, da se zavedaš "uteži" in si fair To je lahiko zelo veliko v odnosih.
V bistvu je to največ, kar lahko pripsevaš v odnosu do teh dveh ubožic. Vsa jebčaka natolcevanja pač niso vredna nič.

Seveda, ko si ledig pa frej se vse vrti okoli tebe, sploh če si vsaj malce egoista, ko pa imaš enkrat familijo je pa ta na prvem mestu.
zmaga.gif

Nikoli ne bom razumel ljudi, pa drugače nisem niti približno noben angelček, ki se odločijo za skupno življenje, imajo otroke, nato pa se v letu (ali nekaj letih) skurbajo in razidejo. In tega je pri današnji mulariji ogromno.
bonk.gif

Ko sem bil mlad sem dal dosti skozi, idealen partner za mesec ali dva
grin1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Je kdo gledal včerajšnji film na nacionalki Pesem za Marion? Je bilo lepo sporočilo, glede na naslov te teme...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.945
113
v lokalni ostariji
mamca neki ni prou s tvojimi sodelavkami.. ampak ker sta najbrž skupi na fuk-u je to problem... se vsi bojijo da bojo kje štrafani...

pr babah je tko, kurva ostane kurva... pa pika
wink-1.gif

in pol jamrajo ja sevede če bi pa mal z tem k je fuuul luštn pa z unmu k ma radiatorčke po trebuh... ja pa z unmu k ma ogromn gnarja...

normalnga pa tud pogledajo ne...

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Čbela moj nasvet - kr takoj obupaj!

Imam dve sodelavki - prijateljici, okrog 35 obe. Zelo nesrečni, ker sta sami. Ena je leta zapravljala za ljubezen z drugim (vendar pa se ni hotla dat dol z njim, tega poglavja sicer ne razumem, je pa tako vzgojena) pa si je našel drugo in jo čez noč (mogoče je bil tudi dan) oplodil. ko sta se čez leta srečala v toplicah, so švigale sttrele z obe strani, vendar ni hotela več.

Druga je dolgih 7 let zapravila v vezi s tipom,ki jo je hotel nemudoma oplodit, vendar ni želela, ker je hotla še mal uživat. Rezultat- čez noč (ali dan) si je našel drugo in jo skokoma oplodil. Moja frendica je zdaj že par let vsa sesuta, ima enega, ki je tipični Alter tip: starejši, ima firmo po očku, ima eno bivšo, ki jo občasno še mal cigumugu, športnik z veliko frendi, ampak tudi moji prijateljici pomaga v njenem fletu in občasno tud malo cigumigu. Ni pa tip za neko resnejšo vezo, kar si ona želi.

Zdej pa tko: obe bejbi sta za prste polizat, tako vizualno kot khm, kako naj rečem, materialno. Naletita pa na same zmešance (psihiče, oženjene, take, ki se hkrati še z drugimi tipkajo, take, ki imajo flat popolnoma elektronski, vse se prižiga in ugaša samo, take, ki hodijo na mamičin grob vsak dan..........) ni da ni.
Bi jim katerega zrihtala, pa vendar poznam samo take, ki so v oklepaju
evil.gif

Bom zelo kratek, očitno je z tema dvema tvojima sodelavkama nekaj močno narobe.
Tako je moje mišljenje, pri 35 letih, pa tipi top punci, da si ne najdejo pravega...... halo
bonk.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
1.994
776
113
Zanimivo je žensko razmišlanje, da sta oni zapravljali ljubezen.
smile-1.gif

Prva v večletni zvezi ni hotela sexat in sedaj je tip "čuden" ko jo je zapustil. Zdej, če bi bila amiša bi še nekak reku sam, če bi ga imela res rada bi se pač poročila in bi blo potem versko, poltično ali kakorkoli že korektno.

Drugo bi še nekak zastopil a v 7 letih ( za še malo uživala je to dolga doba
smile-1.gif
) je zgleda tipu bilo dosti, da ni z njene strani nič. Pol pa v jok pa na drevo.

Zgleda se obe bojijo resne zveze in so raje s slabiči.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Zanimivo je žensko razmišlanje, da sta oni zapravljali ljubezen.
smile-1.gif

Prva v veèletni zvezi ni hotela sexat in sedaj je tip "èuden" ko jo je zapustil. Zdej, èe bi bila amiša bi še nekak reku sam, èe bi ga imela res rada bi se paè poroèila in bi blo potem versko, poltièno ali kakorkoli že korektno.

Drugo bi še nekak zastopil a v 7 letih ( za še malo uživala je to dolga doba
smile-1.gif
) je zgleda tipu bilo dosti, da ni z njene strani niè. Pol pa v jok pa na drevo.
Citat:

Zgleda se obe bojijo resne zveze in so raje s slabièi.
zene-poster.jpg

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Čbela moj nasvet - kr takoj obupaj!

Imam dve sodelavki - prijateljici, okrog 35 obe. Zelo nesrečni, ker sta sami. Ena je leta zapravljala za ljubezen z drugim (vendar pa se ni hotla dat dol z njim, tega poglavja sicer ne razumem, je pa tako vzgojena) pa si je našel drugo in jo čez noč (mogoče je bil tudi dan) oplodil. ko sta se čez leta srečala v toplicah, so švigale sttrele z obe strani, vendar ni hotela več.

Druga je dolgih 7 let zapravila v vezi s tipom,ki jo je hotel nemudoma oplodit, vendar ni želela, ker je hotla še mal uživat. Rezultat- čez noč (ali dan) si je našel drugo in jo skokoma oplodil. Moja frendica je zdaj že par let vsa sesuta, ima enega, ki je tipični Alter tip: starejši, ima firmo po očku, ima eno bivšo, ki jo občasno še mal cigumugu, športnik z veliko frendi, ampak tudi moji prijateljici pomaga v njenem fletu in občasno tud malo cigumigu. Ni pa tip za neko resnejšo vezo, kar si ona želi.

Zdej pa tko: obe bejbi sta za prste polizat, tako vizualno kot khm, kako naj rečem, materialno. Naletita pa na same zmešance (psihiče, oženjene, take, ki se hkrati še z drugimi tipkajo, take, ki imajo flat popolnoma elektronski, vse se prižiga in ugaša samo, take, ki hodijo na mamičin grob vsak dan..........) ni da ni.
Bi jim katerega zrihtala, pa vendar poznam samo take, ki so v oklepaju
evil.gif

Smeh, naj malce spremenita okus, ker nekako samo čudne izbirata . . .

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej mamca, jaz nikol ne obupam, to jo moj moto NE OBUPAT. Une dve bejbi naj se začneta z moškimi zadevami ukvarjat in bosta spoznali kakšne "kulske" naprimer hodt v gore, kolesarjenje, moto dirke pa fuzbal pa te fore. Sam še neki, ne preveč, ker če si pa s sami tipi obkrožen all the time ti pa počas njihove fore postanejo živ dolgčas, tko da lih prov, vsega po malem in v zmernih količinah.
wink-1.gif
Pa poročaj, če bo kaj iz tega.

Sam to kar se pa dons po cesti ganja je pa tu mač. Dej tipi pliz ne mi z ženskimi torbicami in čevlji okol hodt no jaooo puste si une brade pa brke pa kar hočte, dolge čupe sam pliz ne se it Evrovizije al pa druga skrajnost bele štunfe (ok bunseliga feni še štekam) pa birbauh aaaaaa, seksi NEEEEEEE NE NE.

Ok zdej pa še razlaga za vse alterjevce, če sem zgoraj napisala NE je NE, to pomen NE in NE pomeni ja. A štekate?

HAWK
majč
cool-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
@mamca, menjaj prjatlce in se drži majorjevga majorja, tisti dve tvoji 35 letnici za "prste polizat" ki sta začuda še vedno samski, poznamo take... to je kategorija žensk, ki vedno najde krivdo pri drugih in ne pri sebi, na FB limajo razne "sončkaste" citate o pozitivnosti ter so na mailing listi Savine Atai, lastijo si psa ali celo dva (ker nujno rabijo nekoga da mu lahko ukazujejo), v družbi so prave cvetke - v zasebnem lajfu pa terorizirajo svojega desca. Ko pa jim ta pobegne je na koncu on prasec.

edit: brišem del ker se mi ne da bockat s čebelo

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ko sem bil prepričan da pri 30+ letnicah one najstniške fore več ne palijo, pa sem vseeno občasno poskušal... palite na take plehke in prozorne fore da brezveze, v glavi še vedno isto puhlo kot študentke
smile-1.gif
glavno da je tip lep, rahlo kosmat, pa da zna nakladat v tri dni. Presoje nimate nobene. Izobrazba niti nima nobene zveze tu, puhlo vse od trgovk do odvetnic.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
BESEDA, in to se ne konča pri 30+, tudi naprej. Ista najstniška problematika. skoz in skoz.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ko sem bil prepričan da pri 30+ letnicah one najstniške fore več ne palijo, pa sem vseeno občasno poskušal... palite na take plehke in prozorne fore da brezveze, v glavi še vedno isto puhlo kot študentke
smile-1.gif
glavno da je tip lep, rahlo kosmat, pa da zna nakladat v tri dni. Presoje nimate nobene. Izobrazba niti nima nobene zveze tu, puhlo vse od trgovk do odvetnic.

aplauz.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
..... pa sem vseeno občasno poskušal... palite na take plehke in prozorne fore da brezveze.........glavno da je tip lep, rahlo kosmat, pa da zna nakladat v tri dni.

Torej si lep, rahlo kosmat in nakladaš v tri dni.
evil.gif

p.s.
amapak ni pa lepo, da puncam nakladaš
tongue-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Samo res, nekaj že more bit narobe s tema tvojima bejbikama??? Glede tega, koliko je glupih ne glede na izobrazbo in leta ima pa Viper_XxL kar prav, vem iz prve in druge roke.
wink-1.gif