Citat:
Uporabnik skala pravi:
če so vsi medeni potem so bedniki.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Če bi vedla vse odgovore tega sveta pol bi me ti častil kot boginjo, tko pa sem sam debela pa zmešana, kwa češ tud take mormo živet.
Zdej pa k si tko pameten te vprašam kako ločiš bednika od tapravga desca? Iz lastnih izkušenj vem, da ste na začetku vsi tolk medeni, da je že kr kičasto, mogoče me to tolk zmede, da pol ne ločim več kulskih pa ne kulskih? Who knows?
majč
za družbo?Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Dejmo zdaj razčlenit še vprašanje iz naslova teme.
Teoretično, če bi se sedajle ločil in bi bil dovolj premožen bi lahko živel do konca svojih dni samski.
Pogoj je dovolj premožen, da si lahko privoščiš luštne pleharce/dobre kurbe za družbo ko jo potrebuješ.
Ker brez dnarja tud fuka in veselja ni prav veliko, če nimaš doma stalne partnerke
Any comments
ker srake skupaj letajo al kako že gre tisti potem rahlo dvomim da imata super podstrešje pospravljeno, ker drugače bi si lahko že normalne dobili.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Čbela moj nasvet - kr takoj obupaj!
Imam dve sodelavki - prijateljici, okrog 35 obe. Zelo nesrečni, ker sta sami. Ena je leta zapravljala za ljubezen z drugim (vendar pa se ni hotla dat dol z njim, tega poglavja sicer ne razumem, je pa tako vzgojena) pa si je našel drugo in jo čez noč (mogoče je bil tudi dan) oplodil. ko sta se čez leta srečala v toplicah, so švigale sttrele z obe strani, vendar ni hotela več.
Druga je dolgih 7 let zapravila v vezi s tipom,ki jo je hotel nemudoma oplodit, vendar ni želela, ker je hotla še mal uživat. Rezultat- čez noč (ali dan) si je našel drugo in jo skokoma oplodil. Moja frendica je zdaj že par let vsa sesuta, ima enega, ki je tipični Alter tip: starejši, ima firmo po očku, ima eno bivšo, ki jo občasno še mal cigumugu, športnik z veliko frendi, ampak tudi moji prijateljici pomaga v njenem fletu in občasno tud malo cigumigu. Ni pa tip za neko resnejšo vezo, kar si ona želi.
Zdej pa tko: obe bejbi sta za prste polizat, tako vizualno kot khm, kako naj rečem, materialno. Naletita pa na same zmešance (psihiče, oženjene, take, ki se hkrati še z drugimi tipkajo , take, ki imajo flat popolnoma elektronski, vse se prižiga in ugaša samo, take, ki hodijo na mamičin grob vsak dan..........) ni da ni.
Bi jim katerega zrihtala, pa vendar poznam samo take, ki so v oklepaju
ja ampak res. raje si kupi psa. so zvestiCitat:
Zakaj že?
majč
Citat:
Ej unmu špiritu smo take mal bolj popolnjene všeč. Nimaš kej.
majč
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Merkaj raje na svojo potičko. ..
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Draga Skala, s ti normalna?
Si samski? Zakaj? Kolko let imaš?
Moram rečt, das em prav pomislila na Alter mladce ob vsem tistem jamranju da ni normalnih tipov.....
Ni to res, da si lahko kar tako dobiš normalnega, v vsej tej ponudbi čudno vzgjenih ljudi.......moških ali žensk....
V mojih cajtih je bilo vseen drugače.....ampak verjamem, da želja po nasprotnem spolu ni ugasnila niti danes, samo problem je, kje in kako se dobiti.
Rda bi pomagala, sam ne vem, kje in kako.