Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Se da kje v LJ kupit Bevog po sprejemljivi ceni? Nazadnje mi ga je kolega iz AT pripeljal za 1.6-1.7€ na komad, v leclercu pa so kar cel euro dražji... Al pa če mi ma kdo pol gajbe Kramaha in Taka za posodit
Citat: Uporabnik KillaKHAN pravi:
Se da kje v LJ kupit Bevog po sprejemljivi ceni? Nazadnje mi ga je kolega iz AT pripeljal za 1.6-1.7€ na komad, v leclercu pa so kar cel euro dražji... Al pa če mi ma kdo pol gajbe Kramaha in Taka za posodit
V gostilnah so cene preko 3,5 EUR za mali pir. In to tam, kjer je veliko točeno navadno pivo po 2 evra. Sicer je super ta Bevog, ampak tako zasoljen pa ne rabi bit.
Glede na to, da sta Bevog in Za popen't družinsko povezana, piva verjetno bistveno ceneje ne boš dobil.
Sicer se je menda zgodilo tudi to, a je šlo res za par centov razlike.
V Plezalnem centru v Štepanjskem naselju (Grif bar v pritličju) v Ljubljani ga imajo na pipi, imajo Taka in Bajo, kot tretja pa se menjata Kramah in Ond. 3,3 EUR za pol litra.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.