Je rekel veliki poznavalecCitat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pol ko probaš malo več piv ugotoviš da je Bevog hudo povprečen. Se v Slovenskem prostoru je nekje v zlati sredini
Eno zadevco pozabljaš v enačbo dat. Trošarina se ji reče. Za dobro pivo pa meni ni problem dat 3 -5 eur, če dam za Uniona Euro. Višje alkoholna so druga stvar, tist že mene doma material stane okol 2 eura na steklenico, pa ne bo 10 v trgovini.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz ne razumem niti zakaj je Bevog tako drag. Pa ne rečem da se malo več cola zato ker so precej unikatni okusi, ali recimo večje alkoholne stopnje, ampak mali pir da ga pod 2 eura ni za dobit, je pa malo preveč. Da ne omenim da 12% pride že 10 eur. Pa saj ni buteljka francoskega vina no.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pol ko probaš malo več piv ugotoviš da je Bevog hudo povprečen. Se v Slovenskem prostoru je nekje v zlati sredini
Kaj sem, ti ne mislim razlagat. Bevog je tehnično brezhiben, vedno, sploh Tak. Eden redkih v tem okolju in pač ne morš govort, da je povprečen. Kaj je pa tebi všeč in kaj ne, je pa druga stvar. Se strinjam za Dogse, čimveč takih, pa nam ne bo hudega s pivom.Citat:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ker ti pa si?
Rudeen je edin zanimiv. Ostali so dolgočasni
Novi batchi Reservoir dogsov so fantastični. Starvation se je pa se bolj usidral na prvem mestu pri meni