best buy laptop za 500€

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
To vem ja. Sej zato sem napisal, da je Thinkpad zakon.
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ce je ekran res nesvetlec, potem se mi zdi super. Vsekakor vzemi podaljsano garancijo, pri prenosnikih ni kaj za prisparati glede tegam, vsak servis je drazji in ce ne drugega bos proti koncu garancije ob redni uporabi zamenjal vsaj tipkovnico.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
misliš lenovo ... problem je kr on je mel thinkpada, ti nižje cenovni rang lenovota pa ni niti približek temu, so pa poceni to je res
smile-1.gif

Thinkpad je super. Po 3,5 letih dela še zmeraj ko šus. edino baterija zdrži pol ure po tolkem času.

Meni je pa na identičnem modelu kot tvojem crknila grafična ...

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.963
113
pri taščici
Cakam na ponudbo med zelenjavo. Tam dobis zraven W7 pa triletno garacijo. Nima pa BT, vsaj v zadnji izdaji. Se raje 17 kot 15, oziroma stevilcnica pri strani.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kot je netko napisal: procesor je zastarel. Prednost, ki jo ima tale Hoferjev, je pa v legalnem OSu, cesar konkurenca nima (tudi Lenovo, ki je omenjen eno sporocilo nad tvojim, in ki je tehnicno enak omenjeni Toshibi, ga nima, cenovno je pa pri nas cca. 550 EUR).

Kar se BT tice, Kitajci prodajajo BT module s priklopom na USB za par evrov s postnino vred, tako da to res ne more biti pretirana ovira. Veliki so priblizno toliko, kot pol manjsega kovanca (tisti del, ki strli ven) in zaobljeni, tako da ga kdaj lahko celo pozabis, da je vstekan )= nevarnost za mehansko poskodbo porta !). Meni tak modul deluje brez problemov.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Za moje pojme je od bastarda boljša izbira.

BT imaš v SLO po 6-7€...je pa res kitajčki ti ga sendajo za 1,5€.

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
kaj to hofer pri nas prodaje ostanke, ki so ostali na nemškem/avstrijskem trgu?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
kaj to hofer pri nas prodaje ostanke, ki so ostali na nemškem/avstrijskem trgu?

Sej bistvo ali prednost hoferjevih izdelkov da su zadnji modni krik ampak da gre za "ugoden komplet". V startu bos dobil OS, celu kup dodatnega SWja, triletno garancijo, itd, itd...

Koliko ti pa te dodne zadeve pomenijo je pa druga stvar...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:
reci da se hecaš za računalnik s prastarim procesorjem boš dal 500eur in za to rekel da je dober nakup

tole recimo ni švoh http://www.enaa.com/oddelki/ra..._c660-11v_crn_+

Tisto je Arrandale CPU, enako kot "tvoj", le VT-x, SSE4.1/4.2, Hyper threading in Turbo-boost nima. Drugače pa identičen.

Glede "bolj modernega" PC-ja od In-sert: Hoferjev ima 750GB disk in 8 celično baterijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.963
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik netko pravi:
reci da se hecaš za računalnik s prastarim procesorjem boš dal 500eur in za to rekel da je dober nakup

tole recimo ni švoh http://www.enaa.com/oddelki/ra..._c660-11v_crn_+
hm take diske (320) je hofer prodajal (pred)lani.
Kako se bo dejansko poznal stari proc pri surfanju, gledanju slik itd.
Obstojeci 4 leta star hp ki je takrat stal jurja+ ima poln disk(80), ram sem ze podvojil (na jurja)s pomocjo alterja, da naredi restart traja 15 minut. Sicer vem da je potreben konkretnega formatiranja, samo disk bo se vedno bolj ali manj poln,baterija bo se vedno samo slabo uro zdrzala....

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
OFF:
še ena slaba izkušnja s HP.
službeni, v roku pol leta šla matična, nato še disk. menjali v garanciji. ohišje razpada, tipke že zguljene. laptop večinoma doma na mizi, občasno na terenu. čakam, kaj še bo, ker takega jajca pa še ne. že dvakrat videl servis. je pa ta iz mobitelove akcije. še dobro, da ni moj, ker takega sranja ne bi kupil nikoli.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
OCZ Vertex 2 128 GB SSD stane cca. 200 EUR. Ce zelis bistveno izboljsano uporabnisko izkusnjo, ne bo nobena zamenjava CPUja prinesla toliko, kot to (bo pa seveda stala manj denarcev ...). Mislim, da se pri prenosnikih pozna se bolj, ker ne mores vreci vec surove moci za ceno visje porabe v tisto natlaceno ohisje. Dalec od budget resitve, a v to smer bo sla konkurencna borba, ker RAMa je zaenkrat dovolj, CPUji so kar precej zmogljivi (glede na odvecno toploto), graficne nacelno tudi ...