Ker ne stavkajo zaradi nadur ampak ker hočejo precej več denarja. Tisti na vrhu lestvice dobro plačanih.Nekaj mi ni jasno. Preklicali so soglasja, se pravi niso več obremenjeni z nadurami, to je ravno to kar so vedno hoteli. Zakaj še stavkajo?
Ker ne stavkajo zaradi nadur ampak ker hočejo precej več denarja. Tisti na vrhu lestvice dobro plačanih.Nekaj mi ni jasno. Preklicali so soglasja, se pravi niso več obremenjeni z nadurami, to je ravno to kar so vedno hoteli. Zakaj še stavkajo?
Hočejo zaslužiti brez nadur toliko, kot do sedaj z naduramiKer ne stavkajo zaradi nadur ampak ker hočejo precej več denarja. Tisti na vrhu lestvice dobro plača
Hočejo zaslužiti brez nadur toliko, kot do sedaj z nadurami
Čakeeejjjj.A ta ne zna poguglat "ultrazvok mehkih tkiv samoplačniško"?
Pa ga ima v 5 dneh.
Rahlo mislim, da nima pojma, ko piše
"Pred koncem l 24 oz enkrat 2025 ni bilo mogoče dobiti
storitve prej; na napotnico itak ne, privat pa tudi ne."
Po moje s prvim misli državne izvajalce, z drugim pa koncesionarje. Oboje pa na ZZZS.
Čisto samoplačniško pa BP najde termin do konca tega tedna.
A je kdo ze objavil zapis Damjane Golavsek?
Potrebovala sem ultrazvok mehkih tkiv.
Pred koncem l 24 oz enkrat 2025 ni bilo mogoče dobiti
storitve prej; na napotnico itak ne, privat pa tudi ne. Cel dan sem telefonarila od Poncija do Pilata. Četudi marsikje zelo prijazni, mi niso mogli zagotoviti datuma prej kot 13.novembra 2024, v Talasu v Strunjanu.
Ne bom razlagala, kako pomembno je dobiti hiter odgovor glede "zadreg" v našem telesu.
No, potem sem na dan ponedeljka povprašala prijateljico, ki živi v zamejstvu, kako je s temi pregledi v Italiji. Ročno me je naročila v CorMedica v Gorici in čez dva dni, v sredo, sem imela uro za UZ mehkih tkiv. Deset minut po dogovorjeni uri sem bila obravnavana, dobila izvid in zdaj sem precej bolj mirna, sicer bi vsaj do novembra travmirala in delala dodatno škodo telesu. Cena je 75€, ceneje kot je pri nas (različne cene, nad 80 €).
Dobro je imeti s seboj nekoga, ki govori italijansko.
Morda komu koristi info✋️
Sporoci podatke Damjani GolavšekTo je pa precej pretiravanje. Privat v Ljubljani dobiš UZ mehkih tkiv v 2 tednih pri vsaj nekaj ponudnikih.
Vem ker sem bil/sem zaradi športa tam občasen gost.
Ker naj bi to po besedah predstavika FIDESA rešilo vse čakalne vrste v pol leta , če verjameš v svetega Petra.
zakaj ne objavijo seznama plač tako kot ga je hojs za policajeKer ne stavkajo zaradi nadur ampak ker hočejo precej več denarja. Tisti na vrhu lestvice dobro plačanih.
Je res to izjavil?
pa naj objavijo letne plačeni ravno da imaš en mesec 5k nasledji pa 13k.
Tole sem na prejšnji strani citiral iz novice kot je bilo objavljeno in povedano z njihove strani.
" Predlagali smo zdravstveni steber za vse zaposlene v zdravstvu, od direktorja do strežnice. Vse je pripravljeno: plačne lestvice, število dni dopusta, tudi zakon je že napisan. Z vlado se o vsem lahko dogovorimo v dveh tednih. Če bo naš predlog sprejet, bodo v pol leta odpravljene vse čakalne dobe."
ja zanimivo, ker zaspinat pa so vsi hoteli ces da je to enkratna anomalija ne leto da se pac pride fo 13kilo in podobno.Misliš z imeni, ker so zagrozili s sodišči. Drugače pa same plače brez imen imaš objavljene. Saj večinoma gre za ene in iste ljudi, ni ravno da imaš en mesec 5k nasledji pa 13k.
ja zanimivo, ker zaspinat pa so vsi hoteli ces da je to enkratna anomalija ne leto da se pac pride fo 13kilo in podobno.
bleferji vsi po vrsti.
Misliš z imeni, ker so zagrozili s sodišči. Drugače pa same plače brez imen imaš objavljene. Saj večinoma gre za ene in iste ljudi, ni ravno da imaš en mesec 5k nasledji pa 13k.
pa naj objavijo letne plače
Oni se čutijo poklicane da uredijo vse za vse v zdravstvu? Pyzde hinavske, ne da nikoli niso stopili za nobenega, še kako so zajebavali sestre na tisti dan, ko so one stavkale. Pa niso stavkale za 9k€ bruto mesečno!Tole sem na prejšnji strani citiral iz novice kot je bilo objavljeno in povedano z njihove strani.
" Predlagali smo zdravstveni steber za vse zaposlene v zdravstvu, od direktorja do strežnice. Vse je pripravljeno: plačne lestvice, število dni dopusta, tudi zakon je že napisan. Z vlado se o vsem lahko dogovorimo v dveh tednih. Če bo naš predlog sprejet, bodo v pol leta odpravljene vse čakalne dobe."