Bencinski servisi Petrol

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz Petrolu zamerim ceno navadne vode. Halo, liter in pol flaširane vode 1,15 €?
Pa če bo kdo rekel, "saj je v Italiji dražje" - v Franciji na avtocesti pod Mont Blancom (tista "tapoceni" avtocesta) je voda 1,00 €, preverjeno dva tedna nazaj.

Zdaj pa naj predstavnik za javnosti to razloži.
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz Petrolu zamerim ceno navadne vode. Halo, liter in pol flaširane vode 1,15 €?
Pa če bo kdo rekel, "saj je v Italiji dražje" - v Franciji na avtocesti pod Mont Blancom (tista "tapoceni" avtocesta) je voda 1,00 €, preverjeno dva tedna nazaj.

smirk-1.gif

kaj je buniš jo pač enostavno ne kupiš v čem je problem? Greš pač drugam kdo ti pravi da moraš na petrolu poleg bencina še kaj kupit!
bonk.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:

smirk-1.gif

To še ni nič. Zadnjič grema z žensko v Graz, pa je bila žejna na sredi poti. Ustavim na Shell pumpi v Gralli, pol litra navadne vode 1,79 EUR, 1,5litra 2,79 EUR! Red Bull je bil po 3,79 EUR. Mene je skoraj kap.
bonk.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
To še ni nič. Zadnjič grema z žensko v Graz, pa je bila žejna na sredi poti. Ustavim na Shell pumpi v Gralli, pol litra navadne vode 1,79 EUR, 1,5litra 2,79 EUR! Red Bull je bil po 3,79 EUR. Mene je skoraj kap.
bonk.gif

Neee?

V tujini, kjer je vse ceneje in bolj kvalitetno?

Nemogoče!

koliko

Guru
21. avg 2007
4.429
2.521
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik keber pravi:

smirk-1.gif

Pelji se pa tam kupi vodo če je cenejša. Pa res kdo rabi na črpalki še kaj razen goriva?
Tudi če bi si še kaj zažel me v prvi vrsti odbije cena. Naj prodajo tistim, ki imajo višek denarja.

Glede stav pa mi ni jasno, zakaj bi kdor koli vplačeval stave na bencinski črpalki, če to lahko storiš prek interneta v domačem naslonjaču brez kakršne koli vrste.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.812
389
83
Vipavska dolina
Citat:
Uporabnik ambient pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:

ksz

Sej ni samo v Petrolu tako, v veliko trgovinah so me že spraševali ali rabite še to, to imamo v akciji...

Podobno sem doživel včeraj na banki. Če pridem in hočem dvignit denar, hočem dvignit denar. Če bi me zanimalo tako varčevanje, pa drugačno ali spet nekaj tretjega bi se za to pozanimal. Ko sem jo imel že skoraj poln kufr sem ji enostavno rekel da bo račun v dveh mesecih skoraj prazen tako da se mi ne splača razmišljat o ne vem kakšnem varčevanju...
evil.gif

Dobr ampak še zmer ne razumem zakaj je težko rečt "Ne hvala. Lep dan vam želim." ?

Ni noben problem, ponavadi tudi na vprašanje če želim še kaj odgovorim ne hvala in se s tem konča. Če pa nekdo ne razume ko mu rečeš ne enkrat, ne dvakrat ampak večkrat da te ne zanima potem je potreben "radikalnejši ukrep". Ampak še vedno z dokaj prijaznim tonom. Tudi sam sem po poklicu take stroke da vem da je stranka "car", čeprav tega dela ne opravljam več. In mene osebno ne moti da te vpraša če potrebuješ še kaj in če je odgovor ne hvala zaključi račun in to je to, pa neglede v kateri trgovini sem.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.475
9.778
113
EU
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ocitno trg potrebuje nekaj takega, kot je nalepka za na nabiralnik, da noces prejemati reklamne poste. Tko da lahko alter-brainstorming tukaj vklopi mozgane. Kapca, zapestnica, nalepka na denarnici, kljucu? Ker na gre Petrol najbolj na zivce, ocitno, bi za zacetek priceli s tem, da bi vsaj pri njih delovalo.

Nad eno od blagajn bi morala viseti tabla z napisom "tukaj nič ne vprašujemo". Tiste brez napisov bi bile za ostale uporabnike storitev.
zmaga.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.575
1.827
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ocitno trg potrebuje nekaj takega, kot je nalepka za na nabiralnik, da noces prejemati reklamne poste. Tko da lahko alter-brainstorming tukaj vklopi mozgane. Kapca, zapestnica, nalepka na denarnici, kljucu? Ker na gre Petrol najbolj na zivce, ocitno, bi za zacetek priceli s tem, da bi vsaj pri njih delovalo.

Nad eno od blagajn bi morala viseti tabla z napisom "tukaj nič ne vprašujemo". Tiste brez napisov bi bile za ostale uporabnike storitev.
zmaga.gif
Res pametna rešitev!
priden.gif

Potem bi vsi pri tej blagajni stali...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Glede stav pa mi ni jasno, zakaj bi kdor koli vplačeval stave na bencinski črpalki, če to lahko storiš prek interneta v domačem naslonjaču brez kakršne koli vrste.

Ker stavničarji v večini niso ravno dobro premoženjsko situirani in nimajo ne kreditne kartice ne mobilne naročnine (za Moneto). Saj pa vidiš kaki trenerkarji na Petrolih plačujejo, tanka 10€ pa 10€ zraven popuši na stavah, ker ga je njegov 'Radnički zajebal, majku jim nabijem'
tongue-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Res pametna rešitev!
priden.gif

Potem bi vsi pri tej blagajni stali...
Zakaj, če pa odgovorni pravijo, da dela to za udobje in v dobro svojih strank? Bodo pa stranke že vedela kaj je dobro zanje.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Hmm, te dni sem šel izpolniti Petrolovo spletno anketo (tstio, ko na blagajni zraven računa dajo še liste s kodo...) in tam je med vprašanji bilo nekaj takega: Kako ste plačali račun, zraven katerega ste dobili to povabilo na anketo?
- na avtomatu
- na blagajni
- ...

Torej je možno plačati tudi na avtomatu? Kje imajo to? Opazil še nisem nikjer.

jello

Guru
22. sep 2008
10.308
3.929
113
V Italiji je tega še veliko. Edino če hočeš taprav račun moraš pa potem v kancelarijo.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
3.995
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ta zemljevid je pokvarjen, za večino servisov piše, da so zaprti. Ali to pomeni, da petromat ne deluje?
confused-1.gif
V praksi večina petromatov ne deluje. Sem zadnjič govoril na blagajni enega od petrolov da pri njih še nisem videl da bi delal petromat, pa je na prvi pogled videt da bi ga bilo treba samo resetirat ker je bilo zablokirano. Je reku da je največkrat res da ga je treba samo resetirat... ampak da ko dajo oni prošnjo da se to zrihta na centralo (prodajalec nima pooblastil niti možnosti) traja lahko tud dva dni... potem pa zjutraj dela... uro, dve uri.... in smo spet tam kjer smo bili. Da so vsaj na tistem servisu prodajalci že davno obupal nad petromati.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Še update tele rešitve. Moral bi bit tko, kot na letališčih (terminali).

Na eni blagajni bi pisalo "Samo gorivo", na drugi "Gorivo + čokoladica Mars", na tretji "Gorivo + cajtngi", na četrti "Ko jebe gorivo, tankam na OMV + cigareti", na peti "Nč nočem od vas, samo prodajalke sem pršu pogledat" .... in tko naprej.

tongue-1.gif