Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Problem je, da nis(m)o ti.Redki ste za nočne, ker ti zjebejo bioritem, frende napol zgubiš, punca/žena ne more bit tak zadovol(je)na.... noFway
Ampak če nimaš izbire...
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Problem je, da nis(m)o ti.Redki ste za nočne, ker ti zjebejo bioritem, frende napol zgubiš, punca/žena ne more bit tak zadovol(je)na.... noFway
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ampak če nimaš izbire...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
nizozemska je podobno..med tednom baje ne moreš nič več kupit če delaš do 18:00 tako kot je običaj.
Ne pozabit, koliko žensk je tam gospodinj. Če bi se jim splačalo, bi imeli odprto tudi dlje.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
nizozemska je podobno..med tednom baje ne moreš nič več kupit če delaš do 18:00 tako kot je običaj.
Nizozemska ima največ prometnih zastojev v Evropi in kljub 10 in 12 pasovnicam skoraj stalno zabasane ceste.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Nizozemski (dodatn denar od trave, majn kriminala, odvisnikov od drog, majn samomorov, bolj zdravi ljudje, ker uporabljajo pecikle, čisto okolje, čiste in urejene ceste...
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Kaj se tak jeziš, saj pa imaš pa skoraj vse bencinske črpalke odprte celo noč, pa tam skoraj vse dobiš, razen če ti kaka mikrovalovka ob 2h ponoči crkne si v riti.
Če se ti pa zdi Slovenija klinčeva ker se trgovine zapirajo ko grejo kure spat (ob 21 h) kaj bi pa porekel na Švico kjer se trgovine zapirajo sredi dneva (ob 18.30)?
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Sej je prav tak. Folk ni več tak razvajen, neiznajdljiv.Svoj čas zna boljše izkoristit. Ne pa da prideš domov, pa se pol še enkrat pelješ nekam, v trgovino. S tem porabiš svoj dodatn čas (postaneš sčasoma živčn in rabiš psihologa, od katerega ima tudi država koristi) , na cesti "zjebeš" podvozje (moraš prej k mehaniku in spet država kasira), porabiš več benza (spet država kasira) , prideš v trgovino in običajno kupiš še kaj dodatnega, kar drugače nebi, ker se ti nebi dalo bit dolgo v trgovini , če bi šel takoj po šihtu v nabavo.
Še bencinske niso odprte ponoči. Zadnjič sem pol Slovenije prevozil, pa nobene ni bilo odprte, pa sem "malo ilegalno" potem kupil zadevo...Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Kaj se tak jeziš, saj pa imaš pa skoraj vse bencinske črpalke odprte celo noč, pa tam skoraj vse dobiš, razen če ti kaka mikrovalovka ob 2h ponoči crkne si v riti.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Nizozemska ima največ prometnih zastojev v Evropi in kljub 10 in 12 pasovnicam skoraj stalno zabasane ceste.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Nizozemski (dodatn denar od trave, majn kriminala, odvisnikov od drog, majn samomorov, bolj zdravi ljudje, ker uporabljajo pecikle, čisto okolje, čiste in urejene ceste...
Naravnega okolja pa praktično nimajo, so ga vsega pozidali oz. preuredili v kmetijske površine.
sem ga ze ob objavi prebral, pa sedajle se enkrat. Zaradi zgodnje ure dopuscam da sem zadevo tokrat spregledal. Ce mogoce ti znas prebrati, kje v lj bodo imeli pumpo na hoferju, mi pa prosim sporoci. Ce pa mi se poves kje si to prebral, se bom pa se brati naucil na gsm. Ker dopuscam moznost da na PC kaj vec pise kot na gsm, oziroma kaj vec vidis, rabim tvojo pomoc. Hvala.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Poglej članek v prvem postu.