Bencin tudi pri Hoferju :)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Sem se včeraj peljal s kolesom mimo Hoferja v Postojni pa sem samo zijal, ko sem videl pumpo na Hofejevem parkingu.

AUDI spet na servisu rjavi dalje?

Jebeš avto, zdaj, ko imam novo kolo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Ni mi jasen njihov delovni čas
confused-1.gif

Kaj ti pa ni jasno?

Od ponedeljka do sobote črpalka dela od petih zjutraj do desetih zvečer, ob nedeljah in praznikih pa je zaprta.
verjetno ga je bolj zanimalo, zakaj imajo črpalke delovni čas, če pa so brez osebja - avtomatske.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Kaj ti pa ni jasno?

Od ponedeljka do sobote črpalka dela od petih zjutraj do desetih zvečer, ob nedeljah in praznikih pa je zaprta.

Se pardoniram: ni mi jasno zakaj so izbrali tak delovni čas?

Stvar je avtomatizirana brez zaposlenih, zakaj torej ne 24h? In zakaj ne v nedeljo? Delovni čas tudi ne sovpada s tistim od trgovine, ker oni verjetno delajo od 8-20?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Bolj je kaj narobe pri njih ...

bonk.gif

Zakaj bi eni meli cenejsi benz pa drugim kao skodo delali, ce pa lahko poenotijo cene in vsi mastno sluzijo?!In to dovoli drzava.

Btw
50000 neprofitnih stanovanj, samo v LJ, po moznosti praznih?! Folk pa nima kam, berači, krade... Tota država je taka mafija, da glava peče.
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.530
1.131
113
Pomojem, da je fora pri rampi. Ti Hoferji imajo namreč vsi parkirišča z rampo. Vsaj kar sem jih videl.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.233
2.838
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Pomojem, da je fora pri rampi. Ti Hoferji imajo namreč vsi parkirišča z rampo. Vsaj kar sem jih videl.

Točno tako! Črpalka je očitno znotraj parkirišča, ki ga po delovnem času trgovine zaprejo. Je pa škoda, da je tako narejeno saj bi 24/7 črpalka veliko bolj prav prišla, če še enkrat pomislim bi bilo dobro, da bi bila tudi trgovina odprta 24/7.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Jaz bom sigurno tankal pri Hoferju. Ne vidim razloga, da bi tankal drugje za 5 centov drazje. Je pa tisti del Postojne pravi Kuwait za derivate. V radiju 150 metrov se poleg Hoferjeve nahajata 2 OMVjevi crpalki in ena Petrolova
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Komaj cakam. Nic vec gospod mogoece cokoladico v akciji, ste ze videli novi katalog, potovanje se zdaj splaca, imate ze naso kartico, loto te ze danes vplacal....fak of

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Danes sem ravno sel v Hofer kupit par reci in sel pogledat kako in kaj in v teh dneh imajo tam neko gospodicno, ki nudi informacije in razlaga kako tankat, cetudi je res lahko. Je pa dobra poteza!

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
5 centov cenej jej.
Spet bomo lahko Hummerje kupoval.
smile-1.gif

5 centov ceneje je pri mojih dveh mesečnih tankih 72 eur na leto ceneje. To pa je en tank v letu zastonj.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Komaj cakam. Nic vec gospod mogoece cokoladico v akciji, ste ze videli novi katalog, potovanje se zdaj splaca, imate ze naso kartico, loto te ze danes vplacal....fak of

aplauz.gif

Sicer pa se peTrolla že iz načelnih razlogov izogibam.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Se strinjam, tole je že zelo annoying.
uf-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.233
2.838
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Delal bi pa ti ponoči in ob nedeljah-za male pare..
bonk.gif

Delal sem že in še delam ponoči! Tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih sem včasih veliko delal, zdaj pa res nekoliko manj. In kje je problem? Plačani so pa ti dnevi in nočne povsod precej dobro.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Problem je, da nis(m)o ti.Redki ste za nočne, ker ti zjebejo bioritem, frende napol zgubiš, punca/žena ne more bit tak zadovol(je)na.... noFway