bemti babe

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kingroad pravi:
ksz:

Ko imam ravno čas in me pretirano ne boli glava po silvestrovanju, no malo me in sem zato malo zoprn.
Kadar prebiram kak topik ki se vmes vtakne Dizzy ali pa je celo on sam avtor le-tega, vedno je vmes preklemani fotoaparat. Pa naj bo to tema o fotografiji (OK, tja paše), o avtomobilizmu, o babah ali pa o Jelinčiču v politiki. Jebemu dec, malo se skuliraj. Predvidevam da je tvoj kruh da držiš tisto piksno v rokah. Pa daj hudiča vrži tisti šrot sem ter tja v grmovje in začni v življenju misliti še kaj drugega kot o hudem objektivu in nevem kakšnem flešu. Tudi če že (pa dvomim) dobiš babo ki ti bo dovolila da pri f.uku z njo poleg še božaš in nastavljaš fotoaparat.....kaj boš pa delal ko boš imel enkrat mularijo? Mu boš z fotoamaratom brisal drek? Te bo hotel vprašal zakaj ne sme vtakniti kos igračke v vtičnico ti pa boš raje letel ven slikat sončni zahod ker pri vseh tvojih 2.345.431 posnetkov sončnega zahoda nekako še nisi posnel najlepšega? Te ne bo na njegovo prvo predstavo v vrtcu ker je bila v Bigbang-u za 3% znižana torbica za toj super duper aparat?
Tudi jaz nisem idealen, vendar pustim svoje delo tam kjer ga potrebujem. Ga ne vlačim domov in ne posiljujem z njim vse ostale okoli mene.........

lp

Strari... vsa čast
cheer.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
...pa še jaz pristavljam svoj piskerček.
Zdej, ena varjanta je, kot so že eni fantje rekl, da imaš sam s sabo probleme. Kar bi po moje kr držalo, sploh glede na to, da so ti vse kao ful všeč in se pol vedno obremenjuješ z nekimi malenkostmi. Po moje, nisi lih prpravljen na neki resnega, in ti s takimi stvarmi tvoja podzavest to javlja. Tak da se mi zdi, da ti bi popolni odklop zih pomagal, dal čas, da razčistiš sam s sabo. Da pač ugotoviš kaj te muči in kaj res hočeš v tem trenutku.
Je pa seveda tut druga možna varjanta, da na tele kave voziš lepe kokice (na prvi pogled oh in sploh tako in drugače), ki seveda sprejmejo ker si jim všeč, se delajo cele navdušene in nevemkaj, ker drugače pač ne znajo, pol pa čakajo na tvoj klic...meanwhile se jim pa po glavi pletejo vprašanja, če tvoja sponka za denar prenese težo njenih solarijev in torbic, na kateri dogodek bo lahko s tabo šla v zaoderje(kjer boš ti seveda delal) ter kako lepi bi bili vajini otroci... Kaj se tebi plete po glavi pa itak vemo.
Če upoštevam dejavnike obeh možnosti je rezultat kakršen je...ti je ne pokličeš takoj(ali pa sploh ne), ker ti po tisti kavi itak ni več tako všeč, ona, si pa itak misli, da je predobra zate ali pa nima pojma kaj bi rada, kot večina žensk.

Pa še to...vnašanje dela v zvezo je večinoma zelo moreča zadeva. Ena stvar je, da ona razume in ve, kolikšen del tebe je to, čisto druga pesem pa bo, ko boš zaradi tega zamudil vajin že nevemkoliki skupni dogodek ali nekaj njej zelo pomembnega.
...zmerna mera vsega prinaša ravnotežje.

All in all. Predlagam popolni odklop in pa potem menjavo ''tipa'' žensk, ki si jih do zdej vozu na kavo. Mogoče ti bo kliknla ena, k si prej nikol ne bi mislu.
Pa gud lak
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz, pa tud, ker je v tvojem postu največ stvari, na katere lahko apeliram.
smile-1.gif

skratka, moje fotooperiranje ... skozi čas sem se naučil, kako odklopit službo, kako jo pustit za vrati pisarne naše fotoagencije, ampak ... svet se dogaja 24/7, 365 (vsako četrto leto 366 dni na leto). imam frej dneve, ampak kot en ključnih členov naše firme, pade breme fotkanja mogoče še največ name. kar pomeni, če se zgodi kaj izven rednega, kaka katastrofa ali kaj podobnega - grem ven, na teren, v akcijo. ampak to ni taka panika, ker vemo, kako pogosto se take stvari dogajajo. in to verjamem, da bi vsaka razumela, pa če me snamejo z nje dol dobesedno ... (se je tudi to že zgodilo) ...

ampak okej, ko sem pa frej, na dopustu, skratka of duty, sem frej. ni fotičev, okej, v glavi res, da mi stalno dogaja, hebat ga, pač, tak sem, ampak tega ne kažem navzven. tko, da kar se tega tiče, se ni za bat.

kar se tiče teh bajnih lepotičk in vsega - res je, nekatere, ali pa recimo velika večina, se nalima name zato, ker sem fotograf, ker je to menda seksi poklic. bwo, men se ne zdi, oz. ja, se mi zdi, ampak čist z drugega zornega kota (tisti, k me boljše poznate, dobr veste, kaj pomen, k rečem, "uuu, seksi"
grin1.gif
) skratka - take me res takoj minejo, ker so enostavno povedano, plehke.

da še apeliram na en post od prej, k je bil, moram rečt
467716-post_slo.gif
. ampak se ni za bat, da bi se kaj takega uresničilo, vsaj zaenkrat. plus, kot omenjeno - znam ločit job od privat in obratno - ampak gre za spremembo psihe - ko si sam, samski, kakorkoli, greš na dogodek in se ti nikamor ne mudi. kukr si zaseden, ja itak bi rad čimprej prišel k dragi osebi, a ni res? in že gledaš na uro, nisi sproščen, klikerji ti ne delajo čist tko, kot bi morali ... to sem imel v mislih ...

kar se pa tiče odklopa - Shai, al pa kdo drug - mi lahko to razložiš, kaj za vraga ta odklop pomen? ker dejansko sem samski že dobro leto. in včasih paše, včasih si želim kakšne ob sebi za malo dlje, kot samo za par uric v postelji oz. na kofetu. mar to pomeni, da užgem 40 dni, 40 noči? ne vem, ne predstavljam si tega odklop, ker sem bil odklopljen totalno, tko, da bejbe nisem nikamor povabil, ker sem mel bejb poln kufer in sem bil, če smem potem tako reči, odklopljen več kot pol leta ...

torej - kakšen odklop?

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ja, sej z odklopom sem jaz misla lih to, da pač pstiš vse ženske neki časa namir, pa se sam s sabo mal ukvarjaš in probaš ugotovit kaj bi sploh rad. Očitno to že pol veš, tak da ti verjetno pol še ostane probat drug tip žensk na kave vabit, pa se poskušat ne obremenjevat z malenkostni na njej, ki te najprej zmotijo in jo probat vseen mal bol spoznat...
Po tvojem zadnjem postu drgač sklepam, da maš prav dobr v glavi porihtan, kako ločit službo in zvezo, kar je prva liga
zmaga.gif
Kar se pa tiče nujnih zadev, so pa itak nujne in se jih vsaj po moje more razumet.

Drugače pa itak...kdo sem jaz al pa kdo drug, da ti bomo govoril, kako in kaj...zase najboljš veš kaj bi rad. In če pač maš filing da hočeš neki resnega pol probi. In mislim, da ne dramatiziraš, sam mal se morš sprostit...relax 'n go with the flow
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to je ena posebnost pr men, kar se tiče tipa žensk - ker načeloma mi je vseeno, kako ženska zgleda, kakšen tip karakterja je (dokler je pač vse to v mejah normale, seveda, ne me narobe razumet
smile-1.gif
), ker mene ženska pritegne s svojim ... nastopom, energijo, u glavnem z eno tako lastnostjo, ki se mi zdi, da jo je težko stipizirat oz. sploh razložit ...

drugače pa razmišljam, da bi res naredil tak odklop še enkrat, mogoče ne za pol leta, za 2, 3 mesece ...

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

drugače pa razmišljam , da bi res naredil tak odklop še enkrat, mogoče ne za pol leta, za 2, 3 mesece ...

saj te ne poznam, ampak se mi zdi, da preveč razmišljaš , o vsem
confused-1.gif

relax malo, ne seciraj vedno vsega

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Yup, te popolnoma razumem kaj misliš glede tega, da nimaš nekega določenega tipa.
Se pa ne strinjam, ko si napisal da tudi karakter ni pomemben, ker ravno karakter je tista energija, tisto nekaj, kar te tako pritegne
wink-1.gif

Ma če boš pavzo delal, si sploh ne določuj časa, za kako dolgo...pač reč zdle mam pavzo in pač jo mej kuk dolg ti bo pasal. Pa če je to pač sam en teden, mesec al pa celo leto.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Še jaz...

Prebrala sem vse poste in moram rečt, da imaš popolnoma normalno razmišljanje, le da ga ti poveš na glas. Tako pač je. Si človek, ki je rad polno zaposlen in imaš hudičevo srečo, da ti je tvoj job hkrati hoby. To, da imaš višje cilje, je super zadeva. Kdo pa pravi, da moraš zavegetirat pri 28 letih?? Trenutno se loviš, ker si pač dojel kaj dejansko si želiš v življenju in hkrati se še malo učiš. Pač greš z bejbam na kavo - ti je kul - ampak pač to ni to. Ni problema. Nimata otrok, nisi oženjen....go with a flow...

Obstajajo ženske, ki so ravno tako zaposlene kot ti. In, ki morda isto razmišlja kot ti. Se pravi (če te prav razumem), si si predstavljal žensko, ki ima veliko energije, je pozitivna in delovna punca, ki ti ne teži in razume, da je objektiv tvoja vsakdanja potreba...kljub temu, pa bo med vama želja po videvanju, čeprav bo delo oviralo marsikaj. Hočeš, da te nekdo želi, pričakuje, brez ovir.....
Dokler boš hodil ven z ženskam, ki so ok in bla bla, bo pač tako kot je. Ko boš spoznal žensko, ki bo na isti valovni dolžini razmišljanja, te bo pa obrnilo ko mačka.

Jaz te štekam. Nisi otročji, le govoriš po resnici, kar je redkost na forumu.
zmaga.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Valovna dolžina sem ali tja...
Mogoče je potrebno pač po staromodno počakati na ljubezen. Saj ni treba (je tudi verjetno kaznivo pri nas), da se odločiš za dogovorjenega partnerja (ali nekoč s strani staršev ali danes dirigiranega s strani okolice, da bi bil IN). Ljubezen lahko določi partnerja, ki je precej nasproten temu, kar si "na papirju" predstavljaš pod idealnim stanjem. Potem se ne bo težko malo prilagoditi službe, hobijev itd. Do takrat pa je to nemogoče.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
...po moje je Maxi z valovno dolžino mislila na ljubezen, vsaj po moji interpretaciji.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Maxi je mislila valovno dolžino kot nek klik - kemijo! Če sede, pač sede. Tukaj nimaš kaj.

Zakaj bi moral na vrat na nos imeti žensko?? Včasih traja 1 leto - včasih 5 let, da pride prava. Klinc, včasih pa nikol...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dej dej, tok mejhnega pa spet nimam ...

Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Maxi je mislila valovno dolžino kot nek klik - kemijo! Če sede, pač sede. Tukaj nimaš kaj.

Zakaj bi moral na vrat na nos imeti žensko?? Včasih traja 1 leto - včasih 5 let, da pride prava. Klinc, včasih pa nikol...

in ravno ta klik ga total zaštrajka ...
tongue-1.gif

je pa res, da ne grem nikoli na silo, da bi nekaj se hotel posilit z zvezo, kukr, sej, mogoče pa bo klik ...

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
...kot se ponavadi nardi te bo poknal, lih ko boš najmanj pričakoval
wink-1.gif