bemti babe

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Še nobene konkretne razlage do zdaj. Kaj pa, če se ti malo bojiš? Ko spoznaš, da bi zadeve lahko postale resne, se ustrašiš. Ne vem, česa, to boš moral sam pri sebi ugotovit. Zagotovo pa niso krive ženske. Ne vem, mogoče se ne upaš predat v zvezo, se bojiš da boš prizadet, da ne boš zmogel zadovoljit njenih pričakovanj. Nekaj v tej smeri. Se mi je to zgodilo pred kratkim in sem ugotovil, da je bil problem pri meni, ženska je čist v redu.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mogoče me je strah tega, da bi zaradi ženske v mojem življenju začela trpet fotografija. oz. tudi obratno, da bi zaradi fotografije začela trpet ženska. in se tega podzavestno precej zavedam in se zaradi tega ne sprostim dovolj, posledično simpatičnost in všečnost ne preskoči na tisto drugo stran, ko bi lahko rekel, da te je nekaj zadelo kot strela z jasnega ...

o tem sem precej razmišljal, enkrat sem a temo fotografije in pač odsotnosti fotografov čez dan in tudi čez noč eno bejbo že postavil na realna tla ... sicer je bila ta bejba bolj kot ne ekstrem, mislim, da je imela celo fetiš na fotografe, ker sem jo opazoval in je bila večinoma vedno okoli fotografov, ampak vseeno ...

je pa tudi res, da je mogoče zadnja zadala neke posledice, rane, ki se jih niti ne zavedam, pa vseeno tolčejo ven ...

kar se tiče tega, a biti z nekom ali ne, oz. al sem pripravljen na zvezo ali ne ... tega itak nikoli ne veš - ko te zadane, te zadane, pa če si še tako govoriš, da bi rad bil sam, da ti je kul biti sam ...
wink-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
ravno to je paradoks - ker mi sedejo in pač vsako, ki jo spoznam in mi je všeč, pa če začutim tisto pravo energijo med nama, jo povabim na kofe, kosilo, večerjo ... ampak se zelo hitro naveličam oz. kar speezdim stran ...

še preden karkoli bolj konkretnega ušpičiva, ker pri prvih dveh se mi je ta problem pokazal šele po prvih doldajanjih ... nočem pa izpast neki jebač, izkoriščevalec in ...

hehe izkoriščevalec.......

men zgledaš kot filozof...........

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
o tem sem precej razmišljal, enkrat sem a temo fotografije in pač odsotnosti fotografov čez dan in tudi čez noč eno bejbo že postavil na realna tla ... sicer je bila ta bejba bolj kot ne ekstrem, mislim, da je imela celo fetiš na fotografe, ker sem jo opazoval in je bila večinoma vedno okoli fotografov, ampak vseeno ...

biljanka, al ljubinka, ali kaj je že tisti gravž?
bonk.gif

sprijazni se, ti imaš nizke kriterije, tako da sam ne boš rabil bit na stara leta.
evil.gif
strah je povsem odveč.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ti sploh kriterijev nimas. In taksno filozofiranje ne vem kje pali, ker to je samo za kavo in "prijateljstvo".

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Lej zate obstaja zelo enostavna razlaga: TI SI KURBIR, simple! Ni pa to nič slabega, ne me napak zastopit. Pač rabiš kakšno krajšo seanso s kakšnim dedicated šrinkom, če želiš premagat to "bolezen" in prešaltat na pravo življensko pot z družinskimi vrednotami posuto, ki jih tako vneto zagovarja recimo naša Angelca Likovič..V glavnem jeba na kubik, tukaj ziher tega ne boš rešil..
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
gravž gor al pa dol, žgala se je pa bolš kt kera kol druga "lepotica" do zdej ...
evil.gif

mogoče je ravno to problem ... da sem dvignil kriterij(e)?
smile-1.gif

A je ta gravž sedaj slučajno na RTV Slovenija?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Mogoče si se pa bab naveličal, probi še s tipom na koffie
smile-1.gif
Hec!

Nazadnje urejeno:

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Nič nisi kriterijev dvignil, si še vedno isti. Malo več prakse teraj, pa manj teorije, pa bo!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Prijatl, definitivno se nekaj dogaja v tebi, morda boš spoznal da si gay! Brez skrbi nihče ne te obsoja, ti stojimo ob strani. Se na sveže dobivaš z bejbiko ki te je top in te nato mine? Ni druge logične niti znanstvene razlage!
zmaga.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
dizzy ni [censored] sam babe so ga zjebale kot k velik moških...treba zdej regainat naše pozicije in pičkam pokazat kdo je glavni!!!

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
dizzy ni [censored] sam babe so ga zjebale kot k velik moških...treba zdej regainat naše pozicije in pičkam pokazat kdo je glavni!!!

To nam je prineso feminizem pa enakopravmost pa te bedarije ... zaj pa mamo kaj mamo .. zajebali smo kaj smo jim sploh dali volilno pravico.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Citat:
mogoče me je strah tega, da bi zaradi ženske v mojem življenju začela trpet fotografija.

Dokler tako razmišljaš, pusti dobre ženske za tiste, ki jih res potrebujejo in si jih želijo.

Fu.kaj pa le, kolikor se da.

Lp

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
ksz:

Ko imam ravno čas in me pretirano ne boli glava po silvestrovanju, no malo me in sem zato malo zoprn.
Kadar prebiram kak topik ki se vmes vtakne Dizzy ali pa je celo on sam avtor le-tega, vedno je vmes preklemani fotoaparat. Pa naj bo to tema o fotografiji (OK, tja paše), o avtomobilizmu, o babah ali pa o Jelinčiču v politiki. Jebemu dec, malo se skuliraj. Predvidevam da je tvoj kruh da držiš tisto piksno v rokah. Pa daj hudiča vrži tisti šrot sem ter tja v grmovje in začni v življenju misliti še kaj drugega kot o hudem objektivu in nevem kakšnem flešu. Tudi če že (pa dvomim) dobiš babo ki ti bo dovolila da pri f.uku z njo poleg še božaš in nastavljaš fotoaparat.....kaj boš pa delal ko boš imel enkrat mularijo? Mu boš z fotoamaratom brisal drek? Te bo hotel vprašal zakaj ne sme vtakniti kos igračke v vtičnico ti pa boš raje letel ven slikat sončni zahod ker pri vseh tvojih 2.345.431 posnetkov sončnega zahoda nekako še nisi posnel najlepšega? Te ne bo na njegovo prvo predstavo v vrtcu ker je bila v Bigbang-u za 3% znižana torbica za toj super duper aparat?
Tudi jaz nisem idealen, vendar pustim svoje delo tam kjer ga potrebujem. Ga ne vlačim domov in ne posiljujem z njim vse ostale okoli mene.........

lp