bemti babe

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mislm, te ženske, ej ... sej ne da je kej hudga, ampak trenutno imam dve "preglavici" z njimi ... ena je, priznam, precej povezana z mano ...

namreč, oz. bolje rečeno, na primer:

spoznam bejbiko. greva na kavo, počasi se spoznavava ... všeč sva vsi, vse kul ... ampak mene po kakem tednu dobivanja z bejbiko mine. mine preden pride do kake mesene akcije sploh, ne da se mi ... pa mi je lahko ženska full všeč in vse, ampak ... ni tistega odločilnega klika ... in to se mi je zdaj zgodilo že ene parkrat zapored v roku 2., 3. mesecev ... pa so vse fajn punce ...

sem mislil, da je problem v tem, ker ko si enkrat s plesalko, vidiš kaj je baba v pravem pomenu besede in da sem pač dvignil standarde, ampak prav zadnja, ki mi je dala misliti, je bila ... plesalka ...

no, po drugi strani pa imajo ženske tudi svoje muhe - namreč, zanima me, kako za vraga je lahko tisti čas, ko si skupaj tako faking navdušena, potem, ko se pa posloviva, pa nobenega duha ne sluha, ne odgovori ne na sms ne na klic ... ? ta mi je bila sumljiva, ja ... ampak okej, tud jaz nisem bil ravno nedolžen ...
evil.gif

skratka, mogoče mal za glodanje v tem zadnjem tednu letošnjega leta ...
grin1.gif

pozdrav.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ravno to je paradoks - ker mi sedejo in pač vsako, ki jo spoznam in mi je všeč, pa če začutim tisto pravo energijo med nama, jo povabim na kofe, kosilo, večerjo ... ampak se zelo hitro naveličam oz. kar speezdim stran ...

še preden karkoli bolj konkretnega ušpičiva, ker pri prvih dveh se mi je ta problem pokazal šele po prvih doldajanjih ... nočem pa izpast neki jebač, izkoriščevalec in ...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
pride tak, sem v podobnem. mene pa mine po par fukih, ko jo dobro obdelam in se spraznim, se navelicam. ne klikne. pri nobeni ne klikne
frown-1.gif

btw, kera plesalka?
evil.gif

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
kok si pa star? Na podlagi tega podatka boš lahko dobil kakšno realno psihoanalizo nas strokovnjakov
uf-1.gif
al pa sotrpinov

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Skratka, ugotavljaš to, kar jaz pišem zadnjih nekaj mesecev, pa me folk kurtza. Tudi jaz sem se do zdaj vsake naveličal v par mesecih in te popolnoma razumem.

Dejstvo je, da je 80 % bab brezveznih. Zgledajo že, ko pa odprejo usta, te mine. Dolgocajtne so in z njimi si pri mili volji nimaš počet kaj drugega, kot da jim tišiš tiča v lape ali med noge.

Dejstvo je, da je v naših letih najbolje biti samski, pa porivaš okoli, kar ti paše, ko s enaveličaš, greš na novo tarčo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ravno to je paradoks - ker mi sedejo in pač vsako, ki jo spoznam in mi je všeč, pa če začutim tisto pravo energijo med nama, jo povabim na kofe, kosilo, večerjo ... ampak se zelo hitro naveličam oz. kar speezdim stran ...

še preden karkoli bolj konkretnega ušpičiva, ker pri prvih dveh se mi je ta problem pokazal šele po prvih doldajanjih ... nočem pa izpast neki jebač, izkoriščevalec in ...

Moja psihofizična analiza:

Spoznavaš beybike, ki so navzven super in fajn, po 3 zmenkih pa ugotoviš, da se z njo nimaš več kaj pogovajrat. Že itak nimamo moški in ženske veliko skupnih točk, če pa je baba butasta, pa jih je še toliko manj.

Moj predlog, probaj z malo bolj inteligentnimi. Sicer boš pri tem izgubil na lepoti, ampak verjemi da bo bolj prijetno.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
me je zadnjič prijelo, da bi se lotil tega, ja.
smile-1.gif

drugače pa - star sem 27, še par dni, potem obrnem na 28.
smile-1.gif

bi si upal reči, da sem precej odrasel, da mi klikerji že dobro delajo in da približno vem, kaj hočem v lajfu ... in problem je v tem, da se v parih tednih naveličam, ne sam v parih mesecih. pa ene od teh bejb so okej, zelo okej, tako po zunanjosti kot poštimanosti v glavi ...

sem sam zdele že dobro leto in po eni strani mi je full kul bit sam, mi sede, po drugi se mi pa zdi, da sem še kako ready na novo vezo, v stvari si želim tega ... samo ... pri vsaki bejbi me neki zmot. pr eni recimo znamenje na nepravem mestu, pri drugi ne vem, pogriženi nohti, pri tretji se spet kej najde ... čist banalne stvari, ki me včasih sploh niso motile ...

plesalka? misliš bivša al ta, k sva se mal kurla?
wink-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Potem ti pa sigurno sede serija Seinfeld, tam se ukvarjajo točno s takimi problemi
smile-1.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Kaj pa, če se vsaj za nekaj časa daš na stand by in se ne trudiš najti sanjske ženske za vsako ceno?

Imaš morda kak podzavesten plan, da boš recimo do 30. leta poročen oz. očka? Na silo ne boš našel take, kot si jo želiš, to je dejstvo. In četudi jih boš tedensko peljal 20 na kavo, ne bo nič boljše. Dokler nekaj v glavi ne klikne, da si pripravljen za zvezo, tako dolgo ne bo nič. In tega mehanizma ne boš sprožil na silo, prej obratno.

Nazadnje urejeno:

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Potem ti pa sigurno sede serija Seinfeld, tam se ukvarjajo točno s takimi problemi
smile-1.gif

Si nor, potem bi šele ratal zmešan.
hysterical-1.gif

@Dizzy: Govoriš kako imaš vse poštimano v glavi, pa vseeno ne veš ali je bolje biti sam ali ne. Praviš da so bile vse s katerimi si v kratkem bil zelo dobre ženske tako po izgledu kot po karakterju in potem trdiš da so te zmotile malenkosti. In ti imaš potem pošlihtano v glavi? Če je malenkost je malenkost, če te pa ženska ne privlači je pa spet nekaj drugega.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
me je zadnjič prijelo, da bi se lotil tega, ja.
smile-1.gif

drugače pa - star sem 27, še par dni, potem obrnem na 28.
smile-1.gif

bi si upal reči, da sem precej odrasel, da mi klikerji že dobro delajo in da približno vem, kaj hočem v lajfu ... in problem je v tem, da se v parih tednih naveličam, ne sam v parih mesecih. pa ene od teh bejb so okej, zelo okej, tako po zunanjosti kot poštimanosti v glavi ...

sem sam zdele že dobro leto in po eni strani mi je full kul bit sam, mi sede, po drugi se mi pa zdi, da sem še kako ready na novo vezo, v stvari si želim tega ... samo ... pri vsaki bejbi me neki zmot. pr eni recimo znamenje na nepravem mestu, pri drugi ne vem, pogriženi nohti, pri tretji se spet kej najde ... čist banalne stvari, ki me včasih sploh niso motile ...

plesalka? misliš bivša al ta, k sva se mal kurla?
wink-1.gif

Meni se tole bere kot poročilo ene 27-28 letne ženske, ki ne ve, kaj bi, ali bi bila samska, ali v vezi.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Svetujem ti da pejt mal s kolegi na eno tedensko smučarijo v tujino in izklop cel svet. Ti zdej po moje že mal podzavestno iščeš partnerko s katero bi bil cel lajf. Izgleda da ti je prejšnja pustila precejšnje sledi, ki si jih nočeš priznat

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Tip, ki pri 28-tih nima babe in vsaj enga froca, je zguba za človeštvo.
Enako velja za babe.
In pol vidiš modele, ki pri 30+ naštepajo pamža in je potem to v vato zavit zlati kipec.
bonk.gif

Ostani sam in tiš, kar bo mimo prišlo (tu dam Kasijusu čist prav). Jebeš il ne jebeš, vreme kurcu prolazi in ko boš enkrat okol Abrahama (kar bo tako, kot bi mignil s prstom), ti bo za vsako žal - ki je nisi.
In za nobeno, katero si.
Babe so itak zmešane in se ne splača na dolgi rok z njimi ubadat.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Tip, ki pri 28-tih nima babe in vsaj enga froca, je zguba za človeštvo.

Te bom vprašal, ko boš 28, kaj meniš o tej izjavi.
priden.gif

Po 25 šele počasi veš, zakaj se gre v lajfu.

Nazadnje urejeno: