Beli dihur

luci4a

Pripravnik
18. dec 2009
57
3
8
Slovenske Konjice
Ali mogoče kdo ve za koga, ki bi podarjal ali prodajal belega dihurja? Spol in starost nista pomembna.

Doma že namreč imam dihurčka starega 5 mesecev in mu iščem družbo
grin1.gif

To pa je moj smrduhec:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Kaj to je tut užitno glede na recesijo.... pa te zadeve.

Mačk je že zmanjkalo na cestah
frown-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Bear Grylls je ujel tistega ameriškega. Pogojno užitna je bila samo prednja polovica, pa še to je baje grozno smrdelo in blo ogabnega okusa
smile-1.gif
Glede na to kake frise je delal je scalina in 1 mesec staro truplo od ovce boljša izbira.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ooooooooooooooooooooooooooooooo moj bog !!! Kakšna luštkana zadevca !!!
shocked-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Če bi mela tok prostora bi res mela
grin1.gif
Sicer pa kaj tebi mar, sej ne bi ti nč financiral niti skrbel zanje.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Bear Grylls je ujel tistega ameriškega. Pogojno užitna je bila samo prednja polovica, pa še to je baje grozno smrdelo in blo ogabnega okusa
smile-1.gif
Glede na to kake frise je delal je scalina in 1 mesec staro truplo od ovce boljša izbira.

tisto je skunk.ta dihur pa skunk pa nimata veliko skupnega

luci4a

Pripravnik
18. dec 2009
57
3
8
Slovenske Konjice
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
V velejaparku v tisti zoo trgovini imajo enega ali eno za prodat...........
grin1.gif

V zoo trgovinah so dragi :D Pa boljše ga je vzet v domači vzreji, če le rejci dobro skrbijo za njih. V pol trgovinah pa tak sploh ne vedo kaj prodajajo in ti glede dihurja svetujejo prav čudne stvari. Da ne govorimo o tem v kakih razmerah po nekod v trgovinah živijo (majhna kletka, hrane nimajo skoz na voljo, v wc-ju ni peska tako, da se dihurček ne more navadit nanj in nikoli ga ne spustijo ven da bi se malo razigral). Tak pa pride pol do tega, da si nekdo kupi dihurja ker je zaj to pač Waau in potem ugotovi, da to ni prava žival zanj in pristane revček v oglasu.
frown-1.gif

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Aha, potem si tudi ti na Zverinicah :). No, sej ga bodo zrihtali, da bo zdrav oz. kot mora bit.

Drugače pa ti jaz dam mojo dihurčico za kakšen teden, da si odpočijem od njenih lumparij, ki jih dela zadnji mesec
evil.gif

luci4a

Pripravnik
18. dec 2009
57
3
8
Slovenske Konjice
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Aha, potem si tudi ti na Zverinicah :). No, sej ga bodo zrihtali, da bo zdrav oz. kot mora bit.

Drugače pa ti jaz dam mojo dihurčico za kakšen teden, da si odpočijem od njenih lumparij, ki jih dela zadnji mesec
evil.gif

Seveda da ga bodo
grin1.gif

Hehe, te pa kar ja da bom mela dva lumpa na kupu
evil.gif