belgija in evtanazija otrok.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Saj vidis, na kateri spletni strani je ta novica, kajne?
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Podpiram evtanazijo iz zdravstvenih razlogov...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.057
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Je bil prispevek na rtvslo in prav oče od pokojne hčerkice je bil proti temu, tudi medicinske sestra je lepo povedala, da otroka lahko hitro okol preneseš, kar je tudi res!
Sicer pa sem za evtanazijo izključno tam kjer ni pomoči, seveda pa bi nekateri tu gor radi delali, tako kot med leti 1939 - 1945 na kajneda Evrofil, kjer so evtanizirali kar nekaj ljudi!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
rekli so da zakon dovoli samo evtanazijo na smrt bolnih. in mora se strinjat otrok morajo se strinjati starši in morajo se strinjati zdravniki. paranoja nekaterih, da bo belgija zgubila cele genracije je očitno odveč...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj so imeli pomenljiv napis, kaj se razburjaš?

10538985_1_l.jpg

Da navdušenja tvojih vzornikov nad njimi niti ne omenjam...

BTW, evgeniko so še dolgo o smrti tvojega stanovskega kolega izvajali v državi, kjer omenjajo boga na vsakem koraku, prisegajo na bibliji itn...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik skala pravi:
rekli so da zakon dovoli samo evtanazijo na smrt bolnih. in mora se strinjat otrok morajo se strinjati starši in morajo se strinjati zdravniki. paranoja nekaterih, da bo belgija zgubila cele genracije je očitno odveč...

No to pa ja ne moreš napisati, potem ima novica manj klikov in free publicitete!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je bil prispevek na rtvslo in prav oče od pokojne hčerkice je bil proti temu, tudi medicinske sestra je lepo povedala, da otroka lahko hitro okol preneseš, kar je tudi res!
Sicer pa sem za evtanazijo izključno tam kjer ni pomoči, seveda pa bi nekateri tu gor radi delali, tako kot med leti 1939 - 1945 na kajneda Evrofil, kjer so evtanizirali kar nekaj ljudi!

Kje sem pa jaz v to sliko padel, se posebej v tem kontekstu?

Ali se strinjam, da bi bilo evtanazijo treba dovoliti (zaradi mene iz kateregkoli razloga)? Da. Ali se strinjam, da bi bilo treba splav dovoliti do konca nosecnosti iz zdravstvenih razlogov, in do konca prvega trimestra iz kateregakoli? Da.

Povprek pa ne bi sel pobijat folka zaradi njihovega prepricanja... Ne vem no, to se mi zdi bolj domena nekaterih verskih ustanov?
smile-1.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Saj vidis, na kateri spletni strani je ta novica, kajne?
smile-1.gif
Po hitrem pogledu sem mislil, da je na 24kur, potem pa vidim, da je še slabše.
shocked-1.gif

(uf, v skrollerju na vrhu strani je pravkar šla mimo beseda "Pro-Life")

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Podpiram evtanazijo iz zdravstvenih razlogov...
Saj iz drugih razlogov jo verjetno ne izvajajo...
tongue-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Joj kolk mi je debilno tole butanje o družina=mož+žena, kot idioti na hrvaškem in podobni dušebrižniki.

Zaradi takih zakonov ne bo nič manj pedrov in lezbijk in nič več otrok. Samo drugačni si ne morejo urediti raznih pravnih zadev, to je vse. Samo škodo povzročajo, ko svoje mnenje vsiljujejo drugim.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
V naslednjem zivljenju bom ali Orto Musliman ali pa Fundamentalisticni Mormon.

Druzina je 1 moski, 3 zene in vsaj 14 otrok. :D