Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.948
6.022
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da neki vprašam.
na poti na sever so bili migranti. po konvencijah itd se jih je spuščalo, omogočalo prehod. apollo je imel kar nekaj utemeljitev zakaj tako ravnanje.
a zdej na poti na jug so migranti?

mojih 5..nemci so ugotovili, da niso migranti, mi spoštujemo njihovo odločitev in bomo ravnali z njimi kot z vsakim potnikom, popotnikom, turistom. dokumenti, plačilo prenočišča, vinjeta, to in ono. pač kar sledi določenemu potnemu listu.vize ne moremo izdat, ker imamo gužvo. kontrola na meji bo pa poostrena. za spremembo na severu in ne jugu.

Ja ja, sanja migrant podarjeno potrojeno nemško socialno ja (sanja svinja kukuruz style)
tongue-1.gif

Bi pa bilo takšno ravnanje povsem na mestu. V bistvu bi jih tako morali obravnavati že "gorgrede" ampak se je raje delalo vsivemokako.
http://www1.wdr.de/fernsehen/tv/videoaktuellestunde2460-videoplayer.html
Od 11:34 dalje.
Vsem niso pobrali prstnih odtisov, tako da je možno dobiti dvojno ali trojno
evil.gif
.

membrain
Citat:

Ko toliko govorijo, če bo nemčija zaprla meje, bo tudi avstrija itd... potem se meje da zapret, ne vem zakaj jih potem že danes ne zaprejo in raje postavljajo migrantske centre?
Kakšne centre neki, vozi nazaj v jamo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Raja se še vedno boji, da se jih označi za rasiste in ksenofobe. Poleg dejstva, da pri nas V Sloveniji praktično nobeni protesti nimajo nevemkako velike udeležbe. Razen, če gre za vseslovenski protest proti Janši
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Janša je notranji sovražnik oz. "peta kolona", zunanji ni tak problem. Smo že pozabili, kakšno škodo nam je delal s svojimi izjavami?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Iz jajotove tv:
Citat:
Sočasno s shodom SLS pa je potekal tudi shod proti Islamu . Ena od protestnic je povedala, da želi živeti v varni državi. “Po naših ulicah ne želim hoditi s strahom, da bi bila posiljena!” je bila nad dogodki po Evropi zgrožena.

Ti boš sigurno vedel kaj več o tem protikamelarskemu shodu.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Raja se še vedno boji, da se jih označi za rasiste in ksenofobe. Poleg dejstva, da pri nas V Sloveniji praktično nobeni protesti nimajo nevemkako velike udeležbe. Razen, če gre za vseslovenski protest proti Janši
grin1.gif

467716-post_slo.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Janša je notranji sovražnik oz. "peta kolona", zunanji ni tak problem. Smo že pozabili, kakšno škodo nam je delal s svojimi izjavami?

In seveda ne vidimo, kakšno ogromno škodo nam dela brezvretenčarjeva vlada...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

In seveda ne vidimo, kakšno ogromno škodo nam dela brezvretenčarjeva vlada...
Tudi, tudi..slepci do konca.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Pripravljeni na vračanje beguncev iz Avstrije?

Kakšne namere imajo naši severni sosedi z begunci? Jutri bo vse jasno. Slovenija je na obrnjen begunski tok in vračanje migrantov pripravljena, sedem namestitvenih centrov je nared.

V posnetku Vrhnika in Logatec.

da neki vprašam.
na poti na sever so bili migranti. po konvencijah itd se jih je spuščalo, omogočalo prehod. apollo je imel kar nekaj utemeljitev zakaj tako ravnanje.
a zdej na poti na jug so migranti?

mojih 5..nemci so ugotovili, da niso migranti, mi spoštujemo njihovo odločitev in bomo ravnali z njimi kot z vsakim potnikom, popotnikom, turistom. dokumenti, plačilo prenočišča, vinjeta, to in ono. pač kar sledi določenemu potnemu listu.vize ne moremo izdat, ker imamo gužvo. kontrola na meji bo pa poostrena. za spremembo na severu in ne jugu.
Kake utemeljitve je takrat imel apollo?

Prevec. Vprasanj imas...od svetovalcev se pricakuje nasvet in ne nova in nova vprasanja...

P.s.: ti si zacel...spet

a nisi ti rekel, da je taka komanda od zgoraj? da jih spuščate, ker so taka navodila? da jih popisujete, ker so taka navodila?

začel nisem nič. sem lepo napisal, da si ti takrat podal info zakaj tako. se mi pa zdi, da si ratal paranoičen. tko k una od fanka, k sta se ustrašila za življenje zarad najstnika, ki je grozil z očkatom. k pa se grozi resno, pa policija....
Ce to poimenujeva utemeljitev. Ampak to je utemeljitev dela policistov na meji in ne utemeljitev zakaj je nasa drzava ravnala tako kot je.

Kar se pa tice primera Fankoveva sina: ce bos sel gledat v temo, bos videl da sem pojasnil kdaj se obravnava KD preprecitev uradnega dejanja. No grozenj z ockom ni med vzroki za tako KD. Iz tega lahko sklepas da ga ne preganjajo zaradi grozenj z ockom. Bo ze sodisce razcistilo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.