Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa saj si jasno napisal, ampak izgleda da Hanzi ob 5-ih še ni bil popolnoma prebujen.

Podivjana celina bi moralo biti obvezno čtivo v šolah.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Sem bil prebujen in se zavedam, da imate vi migrante za lljdi iz kamene (jamske) dobe. Jaz sem samo našel resitev (hitreje kot Cerar). Glede na to da nihce ne popisuje (ker nimajo nobenih h dokumentov s poti pred nami/ hkrati pa vsi omenjajo popis na meji) me zanima kdo bi jih pogresal,

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Se jih obravnava skupaj z odgovorno osebo, kot soudelezca pri tem dejanju.
Se sploh zavedaš, kakšen idiotizem si uspel napisati
confused-1.gif

Sem pa za, da najbolj zagreti aktivisti dobijo kakšnega v oskrbo.
Zakaj idiotizem?
Zakaj mora policija paziti na migrante? Ce jih nekdo potrebuje, naj tisti plača prevoz in skrbi za njih na SVOJE stroske in ne na moje.
Ce vas je pet v hiši, jih dobis 10 na dom. Pred prevzemom bodo oddali prstne odtise in DNK profil. Ce bodo kaj ušpičili, bos ti odgovarjal za njihova dejanja (kot bi bili tvoji otroci).

Naj se zmenijo v matični domovini. Itak pa je tole itak politika sprozila namenoma. Ne bom pa napisal ali evropska ali arabska, ali kaksna tretja, in ce so med seboj sodelovale.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Če jih določeno kvoto moramo, no naj bi obdržali pri nas, zakaj nebi vse tiste pilote, avstronavte znanstvenike in učitelje održali.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Če bi imel 5x višjo plačo pa 3x vecjo bajto bi z veseljem k seb vzel eno sirsko družino

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Napram njim imamo mi veliko boljše izbire. Ampak ne treba jamrat če je vrsta v trgovini. Them 1st world problems right... so painful

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
...ksz...

Po mojih informacijah se danes začne (se je začelo?) zavračati migrante na naši južni meji. Me prav zanima kako bo to izgledalo. Še bolj pa me zanima kako bo izgledalo vračanje migrantov Hrvaški, ki migrantov ne sprejema. To bo še "žur".

popcorn_stephen_colbert.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Napram njim imamo mi veliko boljše izbire. Ampak ne treba jamrat če je vrsta v trgovini. Them 1st world problems right... so painful
Pa sej napram imajo drugje tudi boljše izbire, pa ne hodimo čez pol sveta brez dokumentov, novimi ajfoni v hordah in do konca podivjani.Sedaj ko so v našem svetu, jim pa ne uide čakanje v vrstah, upam da jim boš lahko to objasnil, ko se bodo nad tvojo ženo in svakinjo znašal.
stupid-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Ok pa recmo da sm tvoj sosed. Ti mi rečeš nej jih vzamem k sebi. Vem da bi bil prvi ki bi se pritozeval nad migranti pri meni. Ker taki pač ste

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Citat:
Pa sej napram imajo drugje tudi boljše izbire, pa ne hodimo čez pol sveta brez dokumentov, novimi ajfoni v hordah in do konca podivjani.Sedaj ko so v našem svetu, jim pa ne uide čakanje v vrstah, upam da jim boš lahko to objasnil, ko se bodo nad tvojo ženo in svakinjo znašal.
stupid-1.gif

Teb nikamor ni treba it ker lepo živis v državi v kateri sI se rodil in dejansko ni v vojni. Kako je tebi težko ja bogi bogi pa davki pa guzve na cestah pa vrste v trgovini.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Ti si jih kar vzem domov, pa jih civiliziraj in jih šele potem spusti v oklico.Nimam nič proti civiliziranimi prišleki katerekoli barve kože ali veroizpovedi, ampak goba, teli se žal niso pripravljeni prilagoditi v okolje, v katerega prihajajo.Če bi imel kakšen dan opravka z njimi bi že videl o čem govorim.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Če bi imel 5x višjo plačo pa 3x vecjo bajto bi z veseljem k seb vzel eno sirsko družino

Goba, ne seri.

Če kdo serje ste to vi. Serjete po ljudeh ki samo hočejo preživet

sem vedel, da boš zgrešil dejstvo.

ti ga bom..narisal.

dej men 5 krat večjo plačo..pa de ne bo neznanka..daj mi 5k plače. daj mi 100kvadratov stanovanje in vzamem sirce. daj mi 200 kvadratov bajto, vzamem dve družini, pa 5k neto naj ostane.

a si ratal požrešen na denar, ali se samo slabo izražaš? v tvojem zapisu ni namreč nič social komunističnega. je samo kapitalistično.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.