Pa saj si jasno napisal, ampak izgleda da Hanzi ob 5-ih še ni bil popolnoma prebujen.
Podivjana celina bi moralo biti obvezno čtivo v šolah.
Podivjana celina bi moralo biti obvezno čtivo v šolah.
Zakaj idiotizem?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Se sploh zavedaš, kakšen idiotizem si uspel napisatiCitat:
Se jih obravnava skupaj z odgovorno osebo, kot soudelezca pri tem dejanju.
Sem pa za, da najbolj zagreti aktivisti dobijo kakšnega v oskrbo.
BrutoCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Anesteziologe rabimo. Plačamo po 42 evrov na uro.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Če bi imel 5x višjo plačo pa 3x vecjo bajto bi z veseljem k seb vzel eno sirsko družino
Pa sej napram imajo drugje tudi boljše izbire, pa ne hodimo čez pol sveta brez dokumentov, novimi ajfoni v hordah in do konca podivjani.Sedaj ko so v našem svetu, jim pa ne uide čakanje v vrstah, upam da jim boš lahko to objasnil, ko se bodo nad tvojo ženo in svakinjo znašal.Citat:
Napram njim imamo mi veliko boljše izbire. Ampak ne treba jamrat če je vrsta v trgovini. Them 1st world problems right... so painful
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Pa sej napram imajo drugje tudi boljše izbire, pa ne hodimo čez pol sveta brez dokumentov, novimi ajfoni v hordah in do konca podivjani.Sedaj ko so v našem svetu, jim pa ne uide čakanje v vrstah, upam da jim boš lahko to objasnil, ko se bodo nad tvojo ženo in svakinjo znašal.Citat:
Napram njim imamo mi veliko boljše izbire. Ampak ne treba jamrat če je vrsta v trgovini. Them 1st world problems right... so painful
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Če bi imel 5x višjo plačo pa 3x vecjo bajto bi z veseljem k seb vzel eno sirsko družino
Goba, ne seri.
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Goba, ne seri.
Če kdo serje ste to vi. Serjete po ljudeh ki samo hočejo preživet