Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.434
5.661
113
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zanimivo na Ðesenicama pa samo 400...se bojijo da bi muslimanska skupnost tm kako nadvlado tm zganjala...
Migranti so drugi TOZD kot nasi.

Že...ampak ravno na Ðesenicah mamo sedež vehabij...poleg normalne musli skupnosti...

Dygscxpixm

Fizikalc
2. jun 2009
396
70
28
Sončna Štajerska
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ksz

nevem kje vi (eni) v zgornjih sestavkih vidite opravičevanje za posilstva.

Zaradi funkcionalne nepismenosti.
Menda je takih okoli 70% ljudi.
Javnim osebnostim, ki ne pazijo skrbno na svoje zapisane besede, se hitro zgodi, da jih funkcionalno nepismena sodrga pribije na križ povsem za brez veze.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Pripravljeni na vračanje beguncev iz Avstrije?

Kakšne namere imajo naši severni sosedi z begunci? Jutri bo vse jasno. Slovenija je na obrnjen begunski tok in vračanje migrantov pripravljena, sedem namestitvenih centrov je nared.

V posnetku Vrhnika in Logatec.

da neki vprašam.
na poti na sever so bili migranti. po konvencijah itd se jih je spuščalo, omogočalo prehod. apollo je imel kar nekaj utemeljitev zakaj tako ravnanje.
a zdej na poti na jug so migranti?

mojih 5..nemci so ugotovili, da niso migranti, mi spoštujemo njihovo odločitev in bomo ravnali z njimi kot z vsakim potnikom, popotnikom, turistom. dokumenti, plačilo prenočišča, vinjeta, to in ono. pač kar sledi določenemu potnemu listu.vize ne moremo izdat, ker imamo gužvo. kontrola na meji bo pa poostrena. za spremembo na severu in ne jugu.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Kakšne namere imajo naši severni sosedi z begunci? Jutri bo vse jasno. Slovenija je na obrnjen begunski tok in vračanje migrantov pripravljena, sedem namestitvenih centrov je nared.

Ti si jih ves čas zagovarjal.

Zdaj se je izkazalo, kar nekateri govorimo že ves čas. Da je beguncev 10 %, ostalo pa vsa neandertalska nesnaga tega sveta.

Nekdo je že oktobra na Alterju napovedal, da bo Nemčija pobrala, kar ji paše, ostalo pa poslala nazaj.

In zdaj naj bi mi dobili posiljevalce in nasilneže?

Če si je Merkelca splanirala, da rabi delavce, bi lahko preostalo sodrgo vrnila nazaj v njihove domovine, ne pa nazaj Avstriji, Sloveniji. Dlje itak ne bodo prišli.

Kaj bo rezultat? Nasilje med domačini in neandertalci, sovraštvo do Nemčije, konec EU, konec turizma,...mračni časi.

A če hoče neka od teh opic posiliti žensko in jo le ta ubije v samoobrambi in opica nima dokumentov, gre sploh za uboj v samoobrambi?
Saj se ne ve, za koga gre, če jih nima.
Mora imeti kadaver identiteto, ali ne?

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.661
113
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ksz

nevem kje vi (eni) v zgornjih sestavkih vidite opravičevanje za posilstva.

Zaradi funkcionalne nepismenosti.
Menda je takih okoli 70% ljudi.
Javnim osebnostim, ki ne pazijo skrbno na svoje zapisane besede, se hitro zgodi, da jih funkcionalno nepismena sodrga pribije na križ povsem za brez veze.

Gre še samo za relativiziranje določenih osebkov tu tipa msenjur...bizi...očitno sem spadata še vi2...

Praviloma so levo/liberalno usmerjeni (svi goli pa ko šta voli press) ni pa nujno...

Vse dokler eventuelno njihova PISMENA rit ne bi prišla na vrsto za razguzenje... E pol ampak samo potem bi pa malo manj PISMENO razmišljal...

Pa tolk bolj PISANO gledal
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.661
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ksz

nevem kje vi(eni) v zgornjih sestavkih vidite opravičevanje za posilstva. To so dejstva da je ta folk drugače vzgojen, da je kultura drugačna in si pač vzamejo kar čejo, sploh glede tega. Tu pri nas bodo pač prileteli na mino. To je pomembno, da se mi ne pustimo in da poznamo vsa ta dejstva, da smo drugačni in da se nekako ve kaj nas čaka.

In kaj si hotel povedat
sprasujem se.gif

A sva mi2 v muslimanskem svetu tud drugače vzgojena...sva!

Ma zato muslimanski svet probleme z nama ko sva tam...nima...ker se prilagodiva!

Ebi ga...ko sem bil v Sarajevu sem tud moral jest čevapčiče z jogurtom Namest s pivom...pa se zato nisem razstrelil sredi baščaršije...

Sta dojela ti pa un Dyxwđ...whatever
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Slovenija bi bila pripravljena, če bi na avstrijske mejne prehode postavili policijo in strictno zavračali vsak poskus 'vrnitve' beguncev

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:

Ebi ga...ko sem bil v Sarajevu sem tud moral jest čevapčiče z jogurtom Namest s pivom...pa se zato nisem razstrelil sredi baščaršije...

He, he, zadel si bistvo
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

da neki vprašam.
na poti na sever so bili migranti. po konvencijah itd se jih je spuščalo, omogočalo prehod. apollo je imel kar nekaj utemeljitev zakaj tako ravnanje.

mojih 5..nemci so ugotovili, da niso migranti, mi spoštujemo njihovo odločitev in bomo ravnali z njimi kot z vsakim potnikom, popotnikom, turistom. dokumenti, plačilo prenočišča, vinjeta, to in ono. pač kar sledi določenemu potnemu listu.vize ne moremo izdat, ker imamo gužvo. kontrola na meji bo pa poostrena. za spremembo na severu in ne jugu.
Kake utemeljitve je takrat imel apollo?

Prevec. Vprasanj imas...od svetovalcev se pricakuje nasvet in ne nova in nova vprasanja...

P.s.: ti si zacel...spet

B81

22. jul 2007
37.748
11.024
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Slovenija bi bila pripravljena, če bi na avstrijske mejne prehode postavili policijo in strictno zavračali vsak poskus 'vrnitve' beguncev

In kaj boš tam s policijo, ko se bo nabralo 5000 opic ki bodo porinile prek ograjice? Misliš, da bodo naši uporabili solzilec ali vodni top?? Gumi naboje? Pendreke? Težko težko...

Najbolje verjetni scenarij je, da ko se jih bo tam nabralo še več, jih policija in vojska ne bosta mogli nadzirat in se bodo razpasli po obmejnih krajih brez vsake kontrole.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Če so lahko vodni top in tonfe uporabili proti demonstrantom, slovenskim državljanom, ne vem, zakaj jih ne bi mogli proti 'migrantör'...a nismo pred zakonom vsi enaki...poleg tega imaš precej vojakov izurjenih za 'krotenje' civilnih nemirov

Če pa država ni sposobna zagotoviti reda in varnosti svojim državljanom, si pa lahko predstavljam, da se bodo nekateri ljudje začeli zbirati v samozaščitne 'vaške straže', konec koncev imajo zakonsko pravico do silobrana...če so napadeni protipravno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Kakšne namere imajo naši severni sosedi z begunci? Jutri bo vse jasno. Slovenija je na obrnjen begunski tok in vračanje migrantov pripravljena , sedem namestitvenih centrov je nared.

Pa kaj je to zaena fora, mi smo kar vedno pripravljeni na vse kar se dogaja, par dni kasneje pa jok in stok ter obračanje plošče. Vedno znova in znova
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da neki vprašam.

Ja ja, sanja migrant podarjeno potrojeno nemško socialno ja (sanja svinja kukuruz style)
tongue-1.gif

Bi pa bilo takšno ravnanje povsem na mestu. V bistvu bi jih tako morali obravnavati že "gorgrede" ampak se je raje delalo vsivemokako.

B81

22. jul 2007
37.748
11.024
113
Saj si v Koelnu videl da policija ni mogla na pomoc ker jim gamad ni dala prostora. In namesto da bi lomili kosti z namenom, da pridejo pomagat, niso storili ama nista.
Top pa so uporabili proti demonstrantom.
In mi smo se vecje picke kot nemci.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Kakšne namere imajo naši severni sosedi z begunci? Jutri bo vse jasno. Slovenija je na obrnjen begunski tok in vračanje migrantov pripravljena , sedem namestitvenih centrov je nared.

Pa kaj je to zaena fora, mi smo kar vedno pripravljeni na vse kar se dogaja, par dni kasneje pa jok in stok ter obračanje plošče. Vedno znova in znova
bonk.gif

S toliko profesorji v stalni pripravljenosti, smo ze tezko nepripravljeni =)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
LoL.

To potem objasni tudi kasnejše odzive oz. vsesplošen fail =P

Kamele0N

23. jul 2008
42.434
5.661
113
Je Jelinčič nekoč lepo rekel...

Drei profesoren...stadt verloren (upam da sem prav napisal
smile-1.gif
)

Dobesedni prevod...3 ali več peofesorjev na vodilnih položajih...in gre država u ku... Ker preveč premisljujejo in se opravičujejo...

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
Za slabše pismene in gluhe-v sliki.
2371281-2016-01-16-spielfeld-grenzabfertigung_1453276028953862.jpg

Priponke

• 2371281-2016-01-16-spielfeld-grenzabfertigung_1453276028953862.jpg
    2371281-2016-01-16-spielfeld-grenzabfertigung_1453276028953862.jpg
    70,9 KB · Ogledi: 159
Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Je Jelinčič nekoč lepo rekel...

Drei profesoren...stadt verloren (upam da sem prav napisal
smile-1.gif
)

Dobesedni prevod...3 ali več peofesorjev na vodilnih položajih...in gre država u ku... Ker preveč premisljujejo in se opravičujejo...

Staat verloren (Staat je država, stadt mesto)...če se motim, me bo pa popravil oboževalec vsega, akr je nemško, sneco snece kuku snecer...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

da neki vprašam.

Kake utemeljitve je takrat imel apollo?

Prevec. Vprasanj imas...od svetovalcev se pricakuje nasvet in ne nova in nova vprasanja...

P.s.: ti si zacel...spet

a nisi ti rekel, da je taka komanda od zgoraj? da jih spuščate, ker so taka navodila? da jih popisujete, ker so taka navodila?

začel nisem nič. sem lepo napisal, da si ti takrat podal info zakaj tako. se mi pa zdi, da si ratal paranoičen. tko k una od fanka, k sta se ustrašila za življenje zarad najstnika, ki je grozil z očkatom. k pa se grozi resno, pa policija....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.