In kaj nardis z nekom, ki po gozdu precka mejo? Das mu za jest pa za spat? pa peljes ga naokoli?
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Če jih od Hrvatov ne vzamemo organizirano, jih bomo lovili po poljih in gozdovih.
Res hočeš, da se prosto gibajo po Sloveniji ?
Med nami in Avstrijci pa so drugačne obveznosti, saj smo v Schengenskem območju.
Avstrijci vračajo tisto, kar mi nismo pravilno popisali.
LP
DA! TAKO JE!Citat:
Čakaj, čakaj - hočeš reči, da pravzaprav nimamo izbire in kar se avtrijske meje tiče moramo spoštovati pravila in zakone in sprejeti nazaj neprimerno popisane migrante (pač zaradi našega zaj3ba in slabe kontrole ter ločevanja migrantov), na hrvaški strani pa pač moramo zamižati na obe očesi ter si zatisniti obe ušesi in ignorirati vse zakone v zvezi s prehodi meje in enostavno sprejeti prav vse, kar pride iz juga po katerikoli poti (zelena meja & uradni mejni prehodi)?
Prodam airbage pa rezervo in dvigalko, ker jih TRENUTNO ne potrebujem, pravzaprav jih še nikoli nisem potrebovalCitat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Ja... smešno se mi zdi, ko nekateri delajo paniko tam, kjer (zaenkrat) ni nobene potrebe. Kaj ima izobrazba in plača pri tem pa sami ti veš...Citat:
Uporabnik capl pravi:
si pa eden redkih, ki jim je to smešno
si visoko izobražen srednjeslojaš?
...delavc na minimalcu že nisi, ker s tolk neumno logiko ne bi preživel niti dva tedna
PS: Najprej sem sicer želel napisati "tragikomično", ampak sem se na koncu vseeno odločil za "smešno".
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
In kaj nardis z nekom, ki po gozdu precka mejo? Das mu za jest pa za spat? pa peljes ga naokoli?
Misliti pomeni nič vedetiCitat:
Uporabnik Mont pravi:
Po mojem sta imela nesporazum v komunikaciji. Namreč berem, da mislita podobno.
Citat:
V Nemčiji bodo po novem tudi begunce iz Sirije, Iraka in Eritreje podrobneje preverjali in njihove prošnje za azil znova obravnavali individualno. To so v četrtek potrdili na nemškem zveznem uradu za migracije in begunce BAMF, potem ko je o tem poročal časnik Bild.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Naši jih pa ne znajo?Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Ima popolnoma prav. Le kako Avstrijci prepoznajo osebe z lažno identiteto, naši pa ne znajo?Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Hrvaška ministrica pa arogantno nad slovence, češ da slabo kontroliramo migrante.
Ker so nekaj migrantov, ki poznajo arabske dialekte, pogodbeno zaposlili?