Ima popolnoma prav. Le kako Avstrijci prepoznajo osebe z lažno identiteto, naši pa ne znajo?Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Hrvaška ministrica pa arogantno nad slovence, češ da slabo kontroliramo migrante.
Imajo pač takšno kontrolo, da se migranti ne nabirajo pri njih, vse oddajo nikogar ne sprejmejo nazaj, kar mi ne obvladamo. Oni imajo že dobro kontrolo, seveda dobro za njih, ne pa tudi za nas.Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
V naslednjem stavku pa reče da imajo oni najboljšo kontrolo na celi poti. Kako se potem fake begunci znajdejo v Austriji če so pa šli skozi njihovo kontrolo? Ampak ne oni so vedno najjači i najbolji. Gamat hrvaška....
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Ima popolnoma prav. Le kako Avstrijci prepoznajo osebe z lažno identiteto, naši pa ne znajo?Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Hrvaška ministrica pa arogantno nad slovence, češ da slabo kontroliramo migrante.
Naši jih pa ne znajo?Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ker so nekaj migrantov, ki poznajo arabske dialekte, pogodbeno zaposlili?
Kaj je treba narediti? LOLCitat:
Uporabnik Jabe pravi:
in kaj je treba narediti? prav nič...saj nobeden noče tu ostati. Mir jim daš, pa bodo sami našli ven, saj o drugem ne bodo premišljevali...
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Počasi mi je res že smešno brat takšne komentarje... trenutno meje prečka cca. 3000 migrantov dnevno, v Avstriji jih cca. 300 zaprosi za azil, ostalo gre naprej, v Nemčiji jih cca. 2000 zaprosi za azil, ostalo gre naprej. Koliko jih je v Sloveniji zaprosilo za azil? Verjetno manj kot prstov na eni roki. Koliko jih je obtičalo v Sloveniji? Zakaj tako ogromna panika, ko jih je 1x Avstrija zavrnila par 100, ki so jih naknadno potem vseeno sprejeli. Panika, panika, panika... pa še enkrat paaaanika.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
si visoko izobražen srednjeslojaš?
...delavc na minimalcu že nisi, ker s tolk neumno logiko ne bi preživel niti dva tedna
Ja... smešno se mi zdi, ko nekateri delajo paniko tam, kjer (zaenkrat) ni nobene potrebe. Kaj ima izobrazba in plača pri tem pa sami ti veš...Citat:
Uporabnik capl pravi:
si pa eden redkih, ki jim je to smešno
si visoko izobražen srednjeslojaš?
...delavc na minimalcu že nisi, ker s tolk neumno logiko ne bi preživel niti dva tedna
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Je preprosto.
Če nimajo papirjev, se vstop v Šengen dovoli samo onim, ki zaprosijo za mednarodno zaščito.Zakonodaja je jasna kot beli dan.
Mi pa jih ne vzamemo naprej. Ampak dokler jih mi ne vzamemo so še hrvaški. Raje se vprašaj, kaj bodo Hrvati z njimi. Nije to naša briga.Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Je preprosto.
Če nimajo papirjev, se vstop v Šengen dovoli samo onim, ki zaprosijo za mednarodno zaščito.Zakonodaja je jasna kot beli dan.
In kam boš z veliko večino ?
Hrvati jih ne vzamejo nazaj,
LP
Kako so pa zadnjih 50+ let do lanskega septembra postopali s takimi, ki so jih ujeli, da so prečkali mejo izven mejnega prehoda?Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Če jih od Hrvatov ne vzamemo organizirano, jih bomo lovili po poljih in gozdovih.
Res hočeš, da se prosto gibajo po Sloveniji ?
Med nami in Avstrijci pa so drugačne obveznosti, saj smo v Schengenskem območju.
Avstrijci vračajo tisto, kar mi nismo pravilno popisali.
LP