Citat:
Uporabnik Firing_Nukez pravi:
Ja in v čem je problem, če se je to zgodilo na dirkališču? A ko se razni smučarji in podobno vsi polomijo, je pa vse OK. Dajte malo umirit živce.
Eni tu gor ne ločijo dirkališča in ceste.
Čist odkrito, meni je vseeno za vsakega ki gre na pisto in se dam razšpricne čez dva ovinka. Od smučarjev naprej,
prof. motoristov, in ostalih ki umrejo pri športu. Vsak ve v kaj se spušča in če je nakoncu treba poravnat račun z glavo,
pač plačajo z glavo, kaj zdaj naj. Sploh se ne sekiram.
Bol se jezim na motoriste, ki jim motor pobegne na drugo špuro in priletijo pod avto, sami umrejo, v avtu res nikomur nič,
ampak kake posledice to pusti marsikomu nedolžnemu, "nekoga sem do smrti povozil" čeprav ni bil kriv. Jaz se nebi ravno
"sveto" počutil če bi pod mojimi kolesi kdo plačal račun z živlenjem. Nebi se ravno šel vesit na domačo lipo ampak zagrenil pa
bi mi par mesecev garant.
In taki motoristi mi gredo na kito. Nič nimam proti, ko se z avtom peljem po ravnem, pa zletita 2 mimo mene po tazadnji,
makar leti mimo 290 mi je čist vseeno, samo bremzaj pred jebenim ovinkom pa se ne vlegaj v ovinek ker te bo zbrisalo
pod avto.
Idi na avtocesto vozi se kok leti, samo glej da ko se zakolješ da neboš pritem vklučil še 3 avte pa traktor.
Moji kolegi se vozijo kot norci, nimam nič proti, ampak konstantno pa jim pravim da se mi nebo smilil ko se bo zaklal.
Vrjetno se tut jaz nebom nikomur, ampak dvomim da bo mene pri mojih minimalnih kilometrih pobralo. Če me bo
pa bo me kvečemu če bo kak pijanec v mene priletel.
Sej folk ni jezen zato ker se je model razšpricnil, ampak ker je v nesrečo vključil dva ki z njegovo blesavo vožnjo nista mela nič.