bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.239
113
ob takih pacientih kot si ti mi res ne da miru ja, faaak
hysterical-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Iz mesta proti mlekarni v bistvu, gasilci so pa prišli iz toplarne proti klancu dol so bili zgleda namenjeni.....ženska je morala imeti ene 40 notr, gasilci pa lepo previdno v križišče ene 20 na uro....pa gledam folk so res prasci, se ne ustavijo ali umaknejo....vsem se vse mudi itd...in voila baba Grandisa razbije....pomoje ima 1000-2000€ škode....iz kje si drugače? :D

še vedno so gasilci odgovorni za prometno nesrečo, poleg tega pa tudi na kraj niso prišli. raje se ustavit pred križiščem, kot pa iti čez, ker glede na to kako ljudje ne znajo vozit, se čudim kako si rešilci upajo tako letet v rdečo čez križišče.

imeli so luči in sireno, šli so počasi previdno po oceni v slabi drugi prestavi nekje 20/h v križišče nakar z moje leve tam iz mesta pripelje krava neumna ene 40-50 notr.....pa moraš biti budala da ne vidiš ali/in slišiš gasilce na nujni vožnji?

policija in novi zakon bi moral ostreje kaznovati [censored] pa ostrejše avtošole, tole kar je zdaj na cestah je enako dominikanski.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
hja lej, na cesti je velik procent ljudi ki so totalno nesposobni in zmrznejo ko vidijo modre luči in sireno. žal.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ja očitno so večina tega mnenja. Sej sam veš, so te že siti
grin1.gif

Ta ženska je še en dokaz več, da je na tem svetu vse narobe. Klapa ne zna več gledat okoli, ona se pelje in to je to. In pelje se počasi, ker trobijo že 20 let da hitrost ubija, v 3pm. Da bi se pa 1x nekdo malo prilagodil, tudi nekaj naredil, kar ni po zakonu, pa bog ne daj. Sem sam imel primer, ko je rešilec prišel za mano na eni ovinkasti cesti. Ja faaak ane, najbolje je narediti paniko, se ustaviti in delat štalo po cesti. Da bi se pa malo logično pomislilo pa bog ne daj. Takrat bi se rabilo samo enega policaja, da bi me ocolal in bi bila mera polna.
bonk.gif
Ker sem poznal cesto sem lepo stisnil gas do prve ravnine, tam pa lepo desni smerokaz, da voznik ve, da sem ga opazil in je lepo prehitel. Seveda nisem potem nekaj panično zaviral. Samo spustil gas in smo rešil zadevo. Počutil sem se odlično, ker sem vedel, da ni izgubil nič časa z mano.

A je kje napisano kako se postopa ob rešilcu? Vsi vejo samo, da se morajo ustaviti in dati prednost rešilcu. Pa je velikokrat to ( moje lajično mišljenje ) narobe. Več ko se bo rešilec ustavlal in potem pospeševal, več časa bo izgubil in več rukanja bo za ponesrečenca. Mamo tudi voznike rešilcev, pa naj se javijo in povejo iz prve roke, kje ga vozniki biksamo, ko slišimo sireno.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
True! Folk pa najprej po bremzi pa kao umikat se....ubistvu pa vecjo stalo nardijo s tem. Mah sej brezveze....ce si tup....si pac tup.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.239
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Pripelji mi nasproti, pa se boš lastnoročno prepričal! Kaj te zamudi?

ti je že sistemik prav tako nakazal da si samo en velik gobec in nič drugega ampak vseeno - na katerih relacijah in ob katerih urah se pa prevažaš? dejansko bi mi prav prišlo par tisoč € in se za ta denar rade volje pustim ene dvakrat udarit, čeprav sem mnenja, da še iz avta nebi upal stopit s takim namenom, kaj šele da bi dejansko kaj naredil.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

ti je že sistemik prav tako nakazal da si samo en velik gobec in nič drugega ampak vseeno - na katerih relacijah in ob katerih urah se pa prevažaš? dejansko bi mi prav prišlo par tisoč € in se za ta denar rade volje pustim ene dvakrat udarit, čeprav sem mnenja, da še iz avta nebi upal stopit s takim namenom, kaj šele da bi dejansko kaj naredil.
Vidiš, če pritisneš na prave tipke, pa človek pokaže svoj pravi obraz. Rad izzivaš na cesti, izsiljuješ in prehitevaš v nepregledne ovinke ?! Prav, se bova gotovo kje srečala.

P.S.
Rabiš denar? Delat pejd, ne pa da dneve in tedne in leta visiš na forumih in bogu cajt kradeš, družbi pa denar!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.239
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Vidiš, če pritisneš na prave tipke, pa človek pokaže svoj pravi obraz. Rad izzivaš na cesti, izsiljuješ in prehitevaš v nepregledne ovinke ?! Prav, se bova gotovo kje srečala.

P.S.
Rabiš denar? Delat pejd, ne pa da dneve in tedne in leta visiš na forumih in bogu cajt kradeš, družbi pa denar!

a zdej si že psiholog? da veš da sem ti pokazal pravi obraz pa to
aplauz.gif

pa to kaj rad delam so spet eni tvoji prizadeti zaključki brez osnove, ti me izzivaš da ti naj dinamično pripeljem nasproti, pol sem te pa samo še povprašal po času in relaciji, da ti sploh lahko omogočim srečanje in pa seveda možnost prikaza fizične moči, na podlagi katerega mi boš kasneje nakazal tistih par evrčkov. in to še z veseljem če se prav spomnim. čeprav si itaq pussy in si samo poln govoričenja (izziv v zvezi s švico, katerega si ti začel plus vse ostalo)

in ja, rabim denar. ga ti ne? saj nisem rekel da sem brez denarja, le-ta ti pa vedno prav pride. pa ko sva ravno pri delu - ta moment se odpravljam delat, samo jaz pač nimam 8 urnega delavnika 5 dni v tednu ampak je zadeva veliko bolj razgibana, kar mi tudi omogoča branje takih brihtonov, kot si ti...pač me ne poznaš in nabijaš nekaj v tri dni. kot vedno. pojdi raje naprej študirat zakone in kazni, boš tako še najbolje naredil za vso družbo. smartass.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

P.S.
Zakaj je mati narava tako tolerantna...
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Mamo tudi voznike rešilcev, pa naj se javijo in povejo iz prve roke, kje ga vozniki biksamo, ko slišimo sireno.

V tem da je nekateri ne slišijo....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
imeli so luči in sireno, šli so počasi previdno po oceni v slabi drugi prestavi nekje 20/h v križišče nakar z moje leve tam iz mesta pripelje krava neumna ene 40-50 notr.....pa moraš biti budala da ne vidiš ali/in slišiš gasilce na nujni vožnji?
A je gledala na števec, da nebi šlo prehitro, sej veš hitrost ubija, kazni pa visoke ? Pol pa baba ne vidi da nekdo iz neprednostne pripiči.