Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Iz mesta proti mlekarni v bistvu, gasilci so pa prišli iz toplarne proti klancu dol so bili zgleda namenjeni.....ženska je morala imeti ene 40 notr, gasilci pa lepo previdno v križišče ene 20 na uro....pa gledam folk so res prasci, se ne ustavijo ali umaknejo....vsem se vse mudi itd...in voila baba Grandisa razbije....pomoje ima 1000-2000€ škode....iz kje si drugače?
še vedno so gasilci odgovorni za prometno nesrečo, poleg tega pa tudi na kraj niso prišli. raje se ustavit pred križiščem, kot pa iti čez, ker glede na to kako ljudje ne znajo vozit, se čudim kako si rešilci upajo tako letet v rdečo čez križišče.
Ja tud kazni zvišat, kaj pa je lahko še boljše. Bo potem bolje videlaCitat:
Uporabnik eXHair pravi:
...Glede ženske pa .... ehhh..... brezveze.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Pripelji mi nasproti, pa se boš lastnoročno prepričal! Kaj te zamudi?
Vidiš, če pritisneš na prave tipke, pa človek pokaže svoj pravi obraz. Rad izzivaš na cesti, izsiljuješ in prehitevaš v nepregledne ovinke ?! Prav, se bova gotovo kje srečala.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
ti je že sistemik prav tako nakazal da si samo en velik gobec in nič drugega ampak vseeno - na katerih relacijah in ob katerih urah se pa prevažaš? dejansko bi mi prav prišlo par tisoč € in se za ta denar rade volje pustim ene dvakrat udarit, čeprav sem mnenja, da še iz avta nebi upal stopit s takim namenom, kaj šele da bi dejansko kaj naredil.
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Vidiš, če pritisneš na prave tipke, pa človek pokaže svoj pravi obraz. Rad izzivaš na cesti, izsiljuješ in prehitevaš v nepregledne ovinke ?! Prav, se bova gotovo kje srečala.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
ti je že sistemik prav tako nakazal da si samo en velik gobec in nič drugega ampak vseeno - na katerih relacijah in ob katerih urah se pa prevažaš? dejansko bi mi prav prišlo par tisoč € in se za ta denar rade volje pustim ene dvakrat udarit, čeprav sem mnenja, da še iz avta nebi upal stopit s takim namenom, kaj šele da bi dejansko kaj naredil.
P.S.
Rabiš denar? Delat pejd, ne pa da dneve in tedne in leta visiš na forumih in bogu cajt kradeš, družbi pa denar!
Zakaj je mati narava tako tolerantna...Citat:
Uporabnik juris pravi:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
P.S.
Rabiš denar? Delat pejd, ne pa da dneve in tedne in leta visiš na forumih in bogu cajt kradeš, družbi pa denar!
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Mamo tudi voznike rešilcev, pa naj se javijo in povejo iz prve roke, kje ga vozniki biksamo, ko slišimo sireno.
A je gledala na števec, da nebi šlo prehitro, sej veš hitrost ubija, kazni pa visoke ? Pol pa baba ne vidi da nekdo iz neprednostne pripiči.Citat:
Uporabnik Jado pravi:
imeli so luči in sireno, šli so počasi previdno po oceni v slabi drugi prestavi nekje 20/h v križišče nakar z moje leve tam iz mesta pripelje krava neumna ene 40-50 notr.....pa moraš biti budala da ne vidiš ali/in slišiš gasilce na nujni vožnji?