bedaki na cesti

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.115
10.968
113
kod Džej-Zija
Ob 17.43 sta v križišču Leskoškove ceste in uvozom na avtocesto v Ljubljani trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci GB Ljubljana so s tehničnim posegom rešili voznico osebnega vozila, izklopili akumulatorje in z vpojnimi sredstvi posuli izteklo hladilno tekočino. Poškodovano voznico so reševalci NMP Ljubljana odpeljali v ljubljanski klinični center.

Vir: http://www.sos112.si/slo/clanek.php?catid=3&id=5109

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com

Tukaj se je manjkal samo en motorist nasporti (prve sekunde). In kaj bi bilo? Ja neprilagojena hitrost bi bila kriva za smrt motorista. Vse se bi poklapalo, vreme, sonček, sobota, še zadnji dnevi preden bojo svoje konjičke pospravili. Ta makaronar je bil na pisti v Monzi in ne na cesti, kjer sta dva pasova v obe smeri. Nažalost me je ulovil nepripravljenega, tako da ni še dveh ekstremov, potem sem pa prehitel varnega voznika.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nekaj ti je z*ebalo nosilec od kamere (ali pa amortizerje ... ali pa cesto), ker vse skupaj poskakuje gor in dol kot deklice v malcolmovih sanjah, pa sploh ni nic buta-buta v ozadju.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
No, danes sem pa srečal junaka na AC. Gre za rdečo Škodo Octavio Combi s KR registracijo in Radovljiškim grbom, ki ti prižge napis na zadku v stilu provide: "VOZITE PREVIDNO"

HE HE HE, vse lepo in prav, le da bi si tega moral lotiti precej bolj po predpisih tudi zase. Superman se ti namreč skoraj zalima na rit, ko pa se umakneš desno, te prehiti in prav na tesno zapelje pred tabo in prižge napis. Pač v tolerantnem stilu kresalčkov in večina voznikov se ustraši in zavira.
Smola, ker je naletel name, ki sem mu s svetlobnimi znaki signaliziral nazaj enako sporočilo.

Ga je še kdo videl?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne, ker ostali nismo taki bedaki, da nas bi morali policaji opozarjat na to, da naj vozimo previdneje.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik juris pravi:
No, danes sem pa srečal junaka na AC. Gre za rdečo Škodo Octavio Combi s KR registracijo in Radovljiškim grbom, ki ti prižge napis na zadku v stilu provide: "VOZITE PREVIDNO"

HE HE HE, vse lepo in prav, le da bi si tega moral lotiti precej bolj po predpisih tudi zase. Superman se ti namreč skoraj zalima na rit, ko pa se umakneš desno, te prehiti in prav na tesno zapelje pred tabo in prižge napis. Pač v tolerantnem stilu kresalčkov in večina voznikov se ustraši in zavira.
Smola, ker je naletel name, ki sem mu s svetlobnimi znaki signaliziral nazaj enako sporočilo.

Ga je še kdo videl?
Ti če bi poznal predpise, te nihče ne bi na tole opozarjal... Če si se umaknil na desno, si se torej vozil po prehitevalnem pasu, ki služi prehitevanju in ne vožnji. Če bi jaz bil policist v tej Škodi, bi te ustavil in ti dal napotnico za avtošolo...

Si pa junak, ni kaj. Najprej ponujaš Švico, nato se vserješ. Sedaj pljuvaš v lastno skledo in se tega sploh ne zavedaš...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Lej jih cepcev! Kaj niste dojeli, da avto ni policijski, ampak se nekdo le špila kresalčka. Ta avto je brez modrordečih lučk in ostale navlake. Voznik v njem nima uniforme, videza pa je bolj južno-balkanskega, tako nekako kot Killerjev KHAN. Je le zasebnik, ki "dela red po cesti". A kot sem že povedal, če hočeš delati red, se moraš sam natančno držati pravil, on pa se obnaša natančno tako kot povprečni "dinamik" Alter foruma v stilu SistemKHAN-a.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Policist civilist. Nekateri delajo v civilu nekateri v uniformi (pravilma so na PPIU v uniformah).
Če je bilo službeno vozilo Policije, bi morale ob dvigu table utripati tudi modre LED luči na tabli.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Glede na videz voznika in avto je mogoče, da gre za kakšno novo spremljevalno vozilo gradbenikov, pa se je hotel betonmajster malo pobahati.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Policist civilist. Nekateri delajo v civilu nekateri v uniformi (pravilma so na PPIU v uniformah).
Če je bilo službeno vozilo Policije, bi morale ob dvigu table utripati tudi modre LED luči na tabli.

zakaj pa to? Jaz sem jih videl ko so ustavljali enega italjana s Škodo oktavijo, pa si ti takrat napisal, da je to SENP, in poleg napisa ni bilo nobene lučke

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Najbrž sem napisal, da je SENDM.

Kolikor mi je znano je pri tablah katere so bile vgrajene okoli leta 2009 tako kot sem napisal, utripajo modre ledice.
Škode so 2006 tako, da možno da nima teh modrih ledic na tabli....vem pa, da skoz neki spreminjajo.

Ni pa to moje delovno področje tako, da nisem čisto na tekočem =)

@Juris, je bil avto karavan? je imel zadaj pregradno mrežo? je imel čudno anteno na strehi? ali poznaš voznika in tako veš da ni bil policist? reg.št. avta?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Saj sem napisal, da je Octavia Combi, antene nisem videl nobene, zdi pa se mi, da je imel pregradno mrežo. Bila pa je osnovna Octavia, s tankimi gumami in nemetalik krvavo rdeče farbe

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zdaj pa juris švica na polno
hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
V vsakem primeru se nimaš kaj VOZIT po PREHITEVALNEM pasu. Tam lahko samo PREHITEVAŠ...
Pa tu ne igra nobene vloge niti to, če bi sam hudič za tabo blendal s svojimi krvavimi očmi. Ali pa Rode...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
V vsakem primeru se nimaš kaj VOZIT po PREHITEVALNEM pasu. Tam lahko samo PREHITEVAŠ...
Pa tu ne igra nobene vloge niti to, če bi sam hudič za tabo blendal s svojimi krvavimi očmi. Ali pa Rode...

Poslušaj ga, sistemsko napako. Če prehitevam pač prehitevam in se vozim in nadaljujem svojo vožnjo, če prehitevam še naslednjega in naslednjega in naslednjega in pri tem ne oviram nikogar, saj se vozim s 134,34 km/h. Rdeči Škodilak za menoj, pa ravno tako prehiteva za menoj, a za razliko od mene, ne drži primerne varnostne razdalje do naslednjega vozila tako kot jaz, ampak mi vozi za dolžino avtomobila za mojo ritjo !!! Že za to ga trofi 300 € kazni ! Potem pa mi, sistemska policijska napaka, ko se sam premaknem desno, še zavije na tesno pred mano in soli pamet. Še enkrat 300 €!
Če bi bil jaz sodnik, bi mu dosodil 5 rdečih kartonov naenkrat. In vsakič ko bi to ponovil, še enega več. Sistemsko!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Po tvojem zapisu sodeč si se ti vozil po prehitevalnem, in nisi prehiteval.
Zdaj lahko ti napišeš karkoli (sem prehiteval kolono, ipd.), dvom o tvojih dejstvih bo ostal. Švica in podobno...
Očitno se je nekdo odločil opozarjat kampiriste, če že policija ne opravlja tega...

Glede na žaljivke v prvem stavku, si rahlo živčen.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik juris pravi:
. Če prehitevam pač prehitevam in se vozim in nadaljujem svojo vožnjo, če prehitevam še naslednjega in naslednjega in naslednjega in pri tem ne oviram nikogar, saj se vozim s 134,34 km/h.

Med avti pa najbrž 5m razlike, da se nisi moral umakniti. Sej tale z golfom tudi najbrž rabi 500m pred svojim nosom in 500m za svojo ritjo prostora, da zrine tole žuau od nemca not.
grin1.gif

No, ta ma vsaj karavana, mu je oproščeno. Rabi še dodatnih 300m
smirk-1.gif