bedaki na cesti

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
lej, če maš taka vprašanja, potem pozabi na to - stalo te bo os 250€ dalje, je bilo pa že 100x povedano

zakaj naj pozabim na to sej to je normalno da so spodobne kamerce od 250+

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.918
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Proeski je bil v VW Tuaregu.
vem to, tudi da je bil sopotnik. V mislih sem imel "palico", ki docaka tudi nekatere dinamike v x6 in podobnih vozilih. Samo pravega nasprotnika morajo dobiti(tovornjak...)

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Če da prehitevano vozilo gas, je prehitevanje dosti lažje. Kar je pa še najbolj pomembno, je dosti bolj varno zame in seveda za njega. Ma u 3pm ne bom tega razumel, enostavno mi to ne pade na pamet. Kaj šele, da bi to izvajal. Potem so pa škarjice, pa nepravilna vožnja, pa neprilagojena hitrost, pa smrtne žrtve, pa kaj te jaz vem kaj še vse. Je pa edini krivec, [censored] za volanom, kateri sprošča svoje frustracije. Poligon si je vsekakor izbral pravi.
zmaga.gif

Če čaraš po cesti pod omejitvijo in te avto dohiti. Se samo malo prilagodi in ne podaljševat kurcov, ker lahko pride do nesreče zaradi neprilagojene hitrosti. Sedaj pa dokaži, da ti spredaj ni dal gasa. Itak bojo verjeli tistemu kateri je bil prehitevan. [censored] mi je skoz tiščal v rit, blenda, trobil, potem me je pa še prehitel v nemogočih razmerah. Kakopak. Pa priporočljivo je, da še malo zaviješ na nasprotni pas, da daš zadaj vozečemu točno vedet, da si šerif in se tebe ne prehiteva, če ne bojo smrtne.

Nazadnje urejeno:

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Zadnjič sem se peljal čez prelaz Ljubelj ,pred menoj model z belim Mercedesom grosupeljski grb in je model dobesedno vsak ovinek sekal na polno,pa naj so vozili nasproti ali pa ne.Sam sem se raje pomaknil malo nazaj ,ker sem ni dosti manjkalo kdaj bo koga od nasprotno vozečih zadel.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tip je peljal pred tabo in po nevemkoliko casa si ga prehitel. Nikjer ni bilo nobenega blendanja, hupanja, nevemkaksnega pospesevanja med prehitevanjem (razen da si ga ti sel prehitevat takoj ob izhodu iz naselja, kjer ugibam, da je on najbrz ze zacel pospesevati, kar bi lahko ti tudi pricakoval, saj to pac vecina voznikov naredi, ko zapusti obmocje z doloceno omejitvijo).

Kje je tukaj problem ? Ta pred tabo je bil skoraj pravi dinamik, malo je slo po levi, malo po desni, lepo je potegnil po ravnini, samo se 70 bi moral mimo his (a ocitno ve za radar). Aja no, pa Alfe ni imel.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
...ta teden je v LJ zjiutraj vedno megla in cel teden ze opazam genijalce z t.i dnevnimi lucmi (ledice spredaj - ZADAJ NIC) da so tako sposobni ali pa arogantni, da ne vejo da je potrebno v megli osvetliti zadnji konec avtomobila.... gamad ena sminkerska
Te dnevne luci kot se mi je zdel da so res ena navadna potuha spoh pri takih voznikih, ki ama nic ne uporabljajo glave saj jim na armaturi verjetno sveti lucka na cesti v megli pa siv avto brez osvetlenega zadnjega konca in pol se debelo gleda, ko mu nakazes da nima luci...
bonk.gif

...da ne govorim o vcerajsnih firbcih smrdlivih na LJ obvoznici, ko je bila na nasprotnem pasu nesreca kolona pa se vecja na drugem pa nicesar ni bilo...kaki bedaki so to po cestah clovek ne more verjet.
stupid-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Sam res kako je folk firbčen, to ne morš verjet. Včeraj jih je 90% rinilo na levi pas, da so lahko pogledali čez betonsko ograjo kaj se dogaja na nasprotni strani in seveda vozili so 20km/h. Mi na desnem pasu pa lepo 60km/h mimo in samo upamo, da z levega pasu kdo ne zapelje pred nas.

Katastrofa.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
meglenke ima folk nonstop tudi ob lepem, sončnem vremenu.

bedaki so že, še večji bedaki so Policisti, ki niso poslali lepo več patrulj in listke talat.....ENKRAT SE MORA NEHAT, NE?

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Mah, jaz sem pa danes na 5 kilometrski poti v službo srečal najmanj 20 pacientov s prižganimi meglenkami. Eni od njih celo z zadnjo. V mestu. Ob vidljivosti najmanj 100m.
crazy1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
meglenke ima folk nonstop tudi ob lepem, sončnem vremenu.

bedaki so že, še večji bedaki so Policisti, ki niso poslali lepo več patrulj in listke talat.....ENKRAT SE MORA NEHAT, NE?
Psst, tega ne govori, ker se bo sintič oglasil s tem, da bodo policisti spet samo kasirali...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kaj je bilo pa danes popoldne na ubozu s Šmartinske na avtocesto proti Mariboru? Kazalo je, da je ali tovornjak ali avtomobilist šel v rdečo (torej eden od njiju je bedak). Tovornjak je globoko prebil betonsko ograjo, avtomobilista pa so gasilci okoli šestih zvečer še rezali ven.