Ah ja, zgleda da kazni še vedno niso dovolj visoke. Ta teden je v celju MOS, se pravi da je policistov naokoli kot listja in trave, ampak nekateri še vedno ne znajo drugega kot izzivat srečo. Od sejmišča pa do ingrada sem imel priložnost opazovat retarda v novejšem british racing green Mini Cooperju S. V roku treh križišč je dvakrat skoraj povzročil orng nesrečo, v tretjem pa je glede na to, da je prej zaradi čakanja pri semaforju skoraj povzročil nesrečo presodil, da je najbolj varno, da nič ne čaka, ampak da pelje direkt v rdečo. Če kdo pozna junaka, naj mu sporoči, da z dirkanjem ni izopadel frajer, ampak, da smo se mu potniki v alfi pošteno smejali, izraza na obrazu voznika kombija v katerega se je zaradi prehitevnja v križišču po levi skoraj čelno zaletel noče videt ke bo imel nočne more do konca svojega življenja,.ubožec v rdeči škodi bi mu če se kdajsrečata najbrž istavil račun za čiščenje notranjosti avta, saj je glede na to kako malo je manjkalo najbrž pustil kakšno lužico na sedežu.
Seveda, pa sem ravno tokrat moral telefon uporabljati za predvajanje glasbe, tako da video posnetka nimam, čeprav bi bedaka prav rad malo osramotil.
Seveda, pa sem ravno tokrat moral telefon uporabljati za predvajanje glasbe, tako da video posnetka nimam, čeprav bi bedaka prav rad malo osramotil.