bedaki na cesti

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zagovarjaš ene kršilce zakona, druge pa želiš postreliti - tipičen dvoličnež, morda celo malo shizofrenije?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik juris pravi:
O ti hudič, ja kaj zdej? Po mojem je najbolje, da se takoj ubije in si skrajša muke.

Malo drastičen ukrep, se ti ne zdi? Ni bolj racionalno, da nepravilno vozečega opozori s svetlobnimi in/ali zvočnimi signali?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.087
1.265
113
42
Prejle se na Vodnikovi ustavim pred prehodom da spustim mladi par z vozičkom čez cesto, ko me po levi prehitta modela na neki Vespi brez luči. Če bi bil par 1 meter hitrejši bi se zabil direkt v voziček.

Da ne omenjam spet voznika Golfa na avtocesti kako vozi 10 cm za ritjo....

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik juris pravi:
O ti hudič, ja kaj zdej? Po mojem je najbolje, da se takoj ubije in si skrajša muke.
Bebav odgovor...
rolleyes-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
zagovarjaš ene kršilce zakona, druge pa želiš postreliti - tipičen dvoličnež, morda celo malo shizofrenije?
In to ti? Si zadnje čase mogoče pogledal svojo sliko na osebni izkaznici tam na levi in nad njo prebral svoje ime?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
na moji osebni izkaznici je ime desno od slike, ne vem kakšno državljanstvo imaš ti, ampak na vseh slovenskih je tako

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Slovenija je edina drzava kjer se zagovarja sanjace, starostnike in ostale oviralce prometa, ki nimajo kaj delat na cesti, medtem ko ti ne vozijo v skladu s predpisi, da mora voznik opazovati druge in poskrbeti za cim tekoc potek prometa. Profesionalno gledanje na merilnik hitrosti in igranja serifa se ne pomeni, da si varen in dober voznik.

Nestrpnez je tudi tisti, ki se iz principa ne umakne hitrejsemu, ceprav bo ta vozil hitreje kot velevajo omejitve (v mislih imam avtocesto). Zakaj ? Zato ker to pocne iz potesitve lastnega ega, da je pravicnez in da dela drzavi, druzbi itd. uslugo, ces ti bom ze pokazal ti ti divjak. V resnici pa je podoben bedak, kot dejanski cestni objestnez, ki ne jebe pravil in divja kjer se mu zljubi, kar tudi pocne za zadovoljitev svojega ega s potrditvijo, da je on pravi mamojebec in ima jajca za tako voznjo.

Zato prosim, globoko vdihni in vozi z mislijo na druge, ne za svoj jeben ego.

Nazadnje urejeno:

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
"Nestrpnež je tudi tisti, ki se iz principa zalima na rit vozilu pred seboj, čeprav ta vozi hitreje kot velevajo omejitve (v mislih imam avtocesto). Zakaj ? Zato ker to počne iz potešitve lastnega ega, da je pravičnež in da dela državi, družbi itd. uslugo, čes ti bom že pokazal ti ti počasnež. V resnici pa je podoben bedak, kot dejanski cestni objestnež, ki ne jebe pravil in divja kjer se mu zljubi, kar tudi počne za zadovoljitev svojega ega s potrditvijo, da je on pravi mamojebec in ima jajca za tako vožnjo.

Zato prosim, globoko vdihni in vozi z mislijo na druge, ne za svoj jeben ego!"
priden.gif

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.368
1.238
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
No te pa mi ti kot strokovnjak povej, kdo se vozi 1m in manj za ritjo pri hitrosti 100km/h+
Po mojih izkušnjah so to taki, ki izsiljujejo, ogrožajo, itd... In točno takim grozi tudi kazen.

Ne vem KDO se tako vozi. Vem pa, da če narediš le to (torej 1 meter varnostne pri 100 km/h), ne boš šel sedet. Če zraven besno blendaš. trobiš, vijugaš ali poskušaš na nemogočih mestih mimo, pa se tvoje možnosti za odhod v arest začnejo nemudoma lepo zviševati. Ampak za 1m varnostne pri 100 ne boš šel sedet. Zato ne piši neumnosti.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.087
1.265
113
42
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
No te pa mi ti kot strokovnjak povej, kdo se vozi 1m in manj za ritjo pri hitrosti 100km/h+
Po mojih izkušnjah so to taki, ki izsiljujejo, ogrožajo, itd... In točno takim grozi tudi kazen.

Ne vem KDO se tako vozi. Vem pa, da če narediš le to (torej 1 meter varnostne pri 100 km/h), ne boš šel sedet. Če zraven besno blendaš. trobiš, vijugaš ali poskušaš na nemogočih mestih mimo, pa se tvoje možnosti za odhod v arest začnejo nemudoma lepo zviševati. Ampak za 1m varnostne pri 100 ne boš šel sedet. Zato ne piši neumnosti.

Kar je škoda

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.368
1.238
113
www.adriamedia.si
Ne, ni dobil za 1 m za ritjjo, ti nakladač. Dobil je zato, ker je počel še vse kaj drugega (kar sem v svojem postu tudi omenil):

He flashed his semi-trailer's lights and repeatedly threatened to crash into her as he slowed his truck and sped up behind her in the far right-hand lane, the Melbourne Magistrates Court heard today.

Ker očitno ne znaš angleško, hiter povzetek: poleg majhne varnostne je blendal, pa tudi "zaganjal" se je vanjo od zadaj, kot da se hoče zaletet vanjo. In čisto možno je,d a to sploh še ni vse - sodbe ni objavljena, pa se tega pač ne da vedet.

Poleg tega je tole iz Avstralije, ne Nemčije, o kateri je tekla beseda. Le kako ti je tudi to ratalo prezret? Pa to, da je kazen pogojna, tudi ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.368
1.238
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik juris pravi:
A si malo preveč pameten?! Pomiri svoje živčke, da te ne bo fršlok!

Ne rabim ničesar pomirjat. Hladno pivo in doza TG naredita svoje. Tisto tebi je bilo samo mimogrede, v čisto pomirjenem stanju in s predhodnim premislekom.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Goba, zanimiv da sam ti rešuješ vozičke in imaš kar naprej kakšnega za ritjo. Paranoja?

Ampak je dejstvo, da ima prav - za tiste, ki se limajo na odbijac iz nevemkaksnega razloga, ne bi bilo nic narobe, ce bi jih obravnavali enako kot za poskus umora ali pa vsaj poskus poskodbe. Tako kot se nekatere druge preksrske, za katere so danes dolocene zgolj simbolicne kazni (denar + odvzem vozniske = simbolicno glede na nepopravljivo skodo, ki jo poskusajo povzrociti).