bedaki na cesti

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.671
2.412
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Policaj mu je kamne zmetal
hysterical-1.gif

Enmu takmu jolbetu, ki se je enako smejal kot ti, je nekdo lepo odgovoril:

Diesl Fume: What do you think is easier, throw a stone at the windshield of a truck approaching yourself, or shoot at its tires as it passes by, risking injuring your colleagues' lives? Don't forget that the speed was around 70 mph, to top it off
Prevedi

hysterical-1.gif

nepotrebno pametovanje

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
791
39
28
Ker si nameravam kupiti kamero za v avto, me je kolega opomnil, da ti posnetek ne pomaga pri dokazovanju krivde. Je to res? Dobro na sodišču verjetno res ne bi veljalo, vendar če pokažeš posnetek policaju bi ga moral upoštevati? Je to res

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
ne kamere bi morale biti uzakonjene, zakaj ni dovoljeno če je dokazljivo?

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Kaj pa, če mi nekdo sune tablico in dela na posnetku bordel v prometu? Me boste javno linčali, čeprav nisem bil jaz/moj avto?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Včeraj en 18 letni [cenzura]čič 120 skoz naselje, pa hotu z ročno frajart. Še dobro da je zgrešu vse kandelabre. Znak in drevešček sta ga pa ustavila, čene bi šlo v vodo. Sem mel "čast" v živo videt in slišat tale polet.
bonk.gif

Klik na FB

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Včeraj je en imbicil v srebrni škodi octaviji kombi na križišču na tržaški (pri dolgem mostu, k se zavije na AC, v smeri brezovice), bil sprva na skrajnem desnem pasu ko mu je naenkrat kliknilo da bi pa on zavil na ac ampak ker ni mogel (kolona avtomobilov na ostalih pasovih) se imbicil odloči, da bo izvedo najbolj neumn manevr k sm jih kdajkoli vido. Skratka za levo na AC je bila zelena, proti brezovici pa rdeča. Ta imbicil se zapelje po skrajnem desnem pasu čez rdečo (se skoraj zaleti z enim k je zavijal na fajfarjevo ulico) in levo proti AC via koper...
10.gif