bedaki na cesti

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
Če sem prov vidu se je igral s telefonom....
bonk.gif
...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
KSZ. Neučakana gospa danes od cestninske postaje Torovo na pol poti do izvoza za Brnik. Mal ji je blo nerodno pred fotoaparatom.

Lepo si jo slikal, je pa res da se nimaš nobene pravice igrat policaja na cesti, sej veš to?

Kot ona nima nobene voziti po odstavnem
confused-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:
KSZ. Neučakana gospa danes od cestninske postaje Torovo na pol poti do izvoza za Brnik. Mal ji je blo nerodno pred fotoaparatom.

Lepo si jo slikal, je pa res da se nimaš nobene pravice igrat policaja na cesti, sej veš to?

Kot ona nima nobene voziti po odstavnem
confused-1.gif

Kaj pa če je šlo za nujen zdravstven primer ?

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Potem imamo v Sloveniji ogromno nujnih zdravstvenih primerov in to vsakič, ko nastane kolona. Ampak nujne primere za psihiatrijo.
rolleyes-1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Tusi pravi:

Saj je ni ustavil in zakasiral
sprasujem se.gif

Pa povej svoji da se tako ne vozi...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ejga, sam se vsak dan 2-4x peljem skozi predor sentvid v vse smeri in sem z 90kmh VEDNO najpocasnejsi. tudi sleperji se lepijo za zadnjo sipo. zadnjic je en ponorel, ker sem pohodil bremzo.. prehitevajo me tako na levi kot po desni kjer je v smeri smartnega izvoz na sentvid proti skofji loki in omejitev 60kmh.
Ista situacija, ko utripajo rumene luci po predoru in omejijo hitrost na 60kmh, z 80kmh sem najpocasnejsi.
cheer.gif

ne vem no, ce je res tak norc.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Pa tudi tiste omejitve za 60km/h so ponavadi brez razloga. Ker ni ne v predoru in ko prideš iz predora ničesar - noebene ovire/avta ali česarkoli...in ko to parkrat doživiš, pač te omejitve "prezreš".

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Meni samo nekaj ni jasno - kje je tabla, da je omejitev 80 km/h v tunelu?

Razen tiste "elektronske" ki priporoča vožnjo 80 km/h
stupid-1.gif

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
http://www.siol.net/avtomoto/novice/kratke/2014/04/provida_video_sentvid.aspx

199km/h skozi šentviški tunel. Škoda da so že pred tem frajerjem postrgali odpadajoč odmet, v petek zvečer bi zagotovo ves odpadel (shock wave pa to...
bonk.gif
).

Glede na to, da provide izračunajo povprečno hitrost zasledovanega glede na prevoženo razdaljo in čas.

Mar ni 199km/h v tunelu vozil policijski avto, ko je hotel ujeti zasledovanega? Dvomim, da je podatek hitrosti na desni radarska meritev hitrosti (sploh glede na ovinke). Torej je lahko recimo tisti peljal konstantno 130km/h, policaj pa pospešil na 199km/h da ga ujame.

Če je to res, je najmanj za okrcat novinarje in policijo, ki skupaj plasirajo netočne informacije v javnost.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Novi touran, srebrne barve, domžalski grb, LJ - ANTEX1, avtocesta KR-LJ, ritopikanje in prehitevanje po desnem in odstavnem pasu. Skratka [censored] na kubik.

Na tegala pacienta sm pa tut že jst naleto, izsiljevanje, prehitevanje čez polno črto 2x itd... res pacient