Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Andy, kaj imaš to zaeno kamero?
http://joovuu.com/action-cameras/14-mobius-action-camera.html
Škoda, da YT poslabša kvaliteto slike. Original film, torej datoteka, je bolj ostra in čista.
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Andy, kaj imaš to zaeno kamero?
Ko smo že pri Policiji in premalo kaznovanja.. Prejšnji teden pred Hoferjem sedam v avto. Invalidski prostori itak zasedeni z možganskimi invalidi, vsakdanji pojav... Se pripelje Policija z Oktavijo. Aha, sem si mislil, bosta malo reda naredila. Vraga.. sta se peljala malo naprej in delala pavzo. Pa ne me jebat, jima niso padli v oči tisti osli...?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
motofrik: Zakaj se to dogaja, se sprašuješ? Ti jaz povem, PREMALO POLICIJE in PREMALO KAZNOVANJA.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Policije premal ja....
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No ampak še vedno slika lepo gladko teče, ker pri dostih se zatika. Kje pa si jo kupil? Direkt iz te strani?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Policije premal ja....
Če ti ne vidiš, da jih je premalo, potem rabiš očala.
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
...
- folk, ko vidi tablo na avtocesti z napisom radar (oz. video nadzor ali nekaj podobnega) upočasni iz 130 km/h+ na ca 110 km/h (ali manj)...zakaj?
...
Ker se tam ves čas snema dogajanje?Citat:
Uporabnik NigelM pravi: Zakaj je treba biti v predoru še posebej priden?
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Ker se tam ves čas snema dogajanje?Citat:
Uporabnik NigelM pravi: Zakaj je treba biti v predoru še posebej priden?
In je veliko ljudi še vedno prepričanih, da je tak posnetek lahko obremenilen pri prekoračitvi hitrosti, posledično pa pride kazen.
Sicer pa je večino dogajanja takšno, kakršnega si opisal in še vedno trdim, da je vožnja po predpisih, oziroma omejitvah hitrosti na naših AC ena bolj nevarnih.