bedaki na cesti

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ti si tudi šel tik preden se posnetek konča na drugi pas, tako na široko v ovinek, ko da šleperja voziš!
smile-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Da tema ne zamre, ena vožnja, tri cvetke.
bonk.gif

Veselje v krožnem:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JwvOQwSpx8g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

To se vsakodnevno dogaja v vseh krožnih, folk ne pozna osnovnih pravil krožnega, temu vozniku KIA bi pa vozniško odvzel, potem ko bo nesreča bo pa vse drugo krivo
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.634
212
63
Kranj
Problem je, da se ne preverja znanje na 5/10 let pa bi se moralo + premalo Policije.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Super hunti.
zmaga.gif
Lep prikaz kako se dogaja večino nesreč. Unemu v rdečo bi dal kar nobelovo. OK, da se ti prižge, ma ne da ti že gori. Tudi v križišču ob zavijanju levo, adijo pamet. Ampak glavno, da prometniki zajebavajo reliste po Idriji, kateri so se vozili po predpisih. Vsaj kar sem jih jaz videl. Ma tudi ENEGA ne, da bi delal neumnosti. Da o redarjih ne zgubljam besed. Ma 1x bo srečal pravega in prva stvar, ko se bo prebudil, bo zaslišal. Piiip, piiip, piiiip, piiiip. Katastrofa res.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.045
3.731
113
Meni se redno dogajajo scenariji s kamionđijami. Po naravi dela vozim traktor, ki ni ravno najhitrejše vozilo na vasi in nekaj takega se mi letno vsaj 20x zgodi:

Vozim po cesti v naselju proti delu kjer gre cesta rahlo v desni ovinek nepregleden zaradi hiš. Vidim v ogledalu Bolgara z naloženimi avti, kako me prehiteva in, da ni spredaj nikogar proti. Bolgar prehiti, 3 sekunde za njim pa z na oko vsaj 60 na uro mimo mene šleper iz ovinka pa v kontra smeri avto. Avto odvije skrajno proti pločniku, jaz po zavorah in v svoj pločnik, kamionđija pa naprej, kot da se ni nič zgodilo.

A imajo ti ljudje kakšen občutek vsemogočnosti? Sedi visoko v težkem šleperju in ne jebe žive sile če koga zgazi ali kaj. Zaradi tega je zagotovo bil 20 sekund prej na državni meji, ki je 2 km naprej.

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Super posnetki. Tisti z Litijske je pa za poslat na 113.

Ko sem videl posnetek v startu, sem te hotu pohvalit, da koncno en zapelje orng v krizisce, da ne zablokira cele vpadnice, pa se najde [cenzura] s potezo katere se nisem videl, v bistvu niti pomislil ne.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200336845279417

Zelo žalostno no ... In potem, ko pride do odvzema prednosti, pa je vse voznik avtomobila kriv, motorist pa nič! Taki divjaki bi mogli takoj se odstraniti s ceste ... na lep ali pa na grd način! Nimam nič proti motoristom, tudi moj foter ima motor, tudi sam se včasih kdaj pelam, ampak takih pizdarij pa po cesti ali ne moreš delati!

To pa je že skoraj 10 let staro. S tem ducatijem se je nato razbil in komaj preživel, bil lep čas v komi, je pa bil tudi voznik rešilca.