bedaki na cesti

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Litijska cesta je tole ja pri križišču za obvoznico. Jeba je to ko menjaš pas daš žmigavec in večina ga ima potem prižganega čez prvo križišče. Uni bi moral vseeno počakati, saj talna signalizacija in table okoli jasno nakazujejo da ti ne smeš tam levo.
Po drugi strani pa... sam tukaj samo kliknem levi žmigavec ko zamenjam pas in potem počakam da grem na nadvoz in ga tam spet prižgem.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
+1. Res je problem, če si zamišljen in ti konfiguracija križišča ni znana, lahko pripelje nekdo z žmigovcem nasproti in gladko zaviješ pred njega. Dobro da sta se oba ustavila, da nista npr. lovila zelene. :p

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Upam, da ne. Ga pogrešam na forumu.
cheer.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.107
16.313
113
..ksz...

Patent je sicer iz Rusije ampak takole bi lahko tudi pri nas odstranjevali nepotrebno in neuporabljano navlako z avtomobilov
evil.gif

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Tole je že stereotipno. Ko sem slišal novico na radiu sem takoj pomislil, da je imel mulc kakega BMW-ja, umrli pa kakšen majhen jajček. Kot vidim se nisem nič zmotil.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
V četrtek ob 21.58 se je na ljubljanski obvoznici med razcepoma Zadobrova in Malence zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Kot so sporočili s PU Ljubljana, je 21-letni Mariborčan vozil osebno vozilo znamke BMW 320 cabrio po avtocesti iz smeri razcepa Malence proti Zadobrovi. Na delu avtoceste med predorom Golovec in pokritim vkopom Strmec, kjer stoji intervencijsko obračališče, je trčil v PVC stebričke in verigo, ki na tem delu fizično ločuje smerni vozišči. Z vožnjo po avtocesti je nadaljeval po nasprotnem smernem vozišču. V bližini izvoza Bizovik je čelno trčil v službeno vozilo znamke Ford fiesta, ki ga je pravilno iz smeri Zadobrove proti Malencam vozil 41-letnik iz okolice Litije.

41-letnik je bil tako hudo poškodovan, da je umrl na kraju nesreče, 21-letnika, ki je bil lažje poškodovan, pa so z reševalnim vozilom odpeljali v Ljubljanski klinični center, kjer je ostal na zdravljenju.

Policisti glede okoliščin prometne nesreče nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Zaradi neprilagojene hitrosti še ena nesreča

Nekaj minut po nesreči se je na istem odseku avtoceste zgodila še ena prometna nesreča z materialno škodo, ki jo je – domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo – povzročil voznik osebnega vozila znamke Opel Astra. Trčil je v pred seboj (zaradi prometne nesreče) ustavljena osebna vozila.

Policisti so ugotovili, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. V nesreči ni bil nihče poškodovan, nastala pa je materialna škoda.

Zgleda, bo treba takoj zapor za vse, KI VOZIJO PIJANI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ravno prej sem bil pr AMZS-ju pa so bili na ogledu policisti te 1ke, avto je usut do amena.
Čelno se je zaletu v avto od varnostne službe (mislim da od var.Maribor, sm ujel pogovor med dvema tm) in dobesedno ubil človeka.
frown-1.gif

Nism mogu slikat avta k so bli ravno tm policisti.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Ni mi jasno, ko je policija imela stavko je bilo manj mrtivh. Ni težava v samih kaznih. Težava je v nadzoru in mentaliteti človeka in tega ne bo nič spremenilo.

Jaz vozim tu in tam hitro.
Mi pa na kraj pameti ne pade da bi pijan peljal po cesti. Največ alkohola sem imel v sebo do sedaj ko sem spil dva radlerja.

ČE se bo človek hotel vsest za volan in peljat se bo pa ga nič ne ustavi