bedaki na cesti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
pa dna

In ceste bi bile po dolgem času spet prazne
aplauz.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
..ksz...

Patent je sicer iz Rusije ampak takole bi lahko tudi pri nas odstranjevali nepotrebno in neuporabljano navlako z avtomobilov
evil.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GgbsQTBx5f0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

hysterical-1.gif

Edino in pravilno. Ta bo za vedno vedel, da niso zaradi lepšega.
grin1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
To, da se mopedist vozi v mrtvem kotu, pa sploh ni botrovalo "izsiljevanju".
rolleyes-1.gif

Drugače pa ja - žal so pri nas ogledala na avtih predvsem zaradi tega, da se opravi tehnični - bohvarej med vožnjo v njih pogledati (za šminkanje izvzeto) - bi lahko kaj spredaj spregledal.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Tudi sam sem imel danes zanimivo prigodo, ki kaže na stanje v glavah...
Zvečer sem se peljal drugi v koloni za velikim terencem po cesti od Kranjske Gore do Jesenic. Malo predno prideš pod podvoz za avtocesto proti Avstriji je začel terenec pred mano močno bremzati in se umikati na nasprotni pas - razlog je bila živa srna na nočnem sprehodu, najbrž je bila žejna. V tistem trenutku, ko se je terenec umaknil nazaj na svoj pas je kolono treh vozil prehitel po levi v nepregledni desni ovinek en star, rdeč clio... Precej stvari bi lahko šlo narobe a se je tokrat vse OK izteklo za vse.
Res mi ni jasno, kaj si vse eni upajo...

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Mater ej, na temle mestu pri Muti, kjer je čičo zaprl pot motoristu je zadeva tako pregledna, da bi motorist lahko pripeljal 300 (kar se 74 letni motorist verjetno ni) pa bi moral vsakdo, ki je kolikor toliko motorično sposoben ustrezno odreagirat. mislim W-T-F.

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Sicer ni dvoma, kdo je kriv, pa vseeno: če si na motorju moraš pričakovati, da te bodo vozniki avtomobilov izsiljevali in temu ustrezno prilagoditi vožnjo vsaj mimo neprednostnih cest. Enako kot folk ***** na pešce.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Strinjam se z kravakonjem; lansko leto, Podutik, po predpisih - beri cca 35 pripeljem s peskov proti Lj, chopper - z vsem lučmi nažganimi; bejba s stranske ceste gleda proti meni in zapelje pred mene. Seveda zabremzam, je blo treba kar na hard (saj take oslarije res nisem pričakoval), jo prehitim, zaustavim, stopim do avta. V avtu bitje kakoh 25 let, jo pobaram, ali me je videla. pa je rekla da ne... WTF? Potem pa se vozi po naših cestah. Ljudje sanjajo, gledajo na vse strani le na tisto ne, kar bi morali.
Kar precej sem se prevozil po ZDA; tam imaš totalno bolane omejitve - 15 milj, pa 10 milj in podobno. Skozi mesto šestapasovnica, omejitev pa 45 milj (cca 70 na uro). Povem da te uspava; avto klima, vse tiho, kar nerealno. Ko se nekdo pojavi na cesti ali pred tabo začnejo zavirati sploh ne reagiraš, saj si tako upočasnjen.

Se strinjam z omejitvami ampak pri pretiravanju ti dejansko ostane preveč časa, se začneš z vsem drugim ukvarjat - ko pa moraš reagirat pa ne znese.
LPM

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Da ne boü mislil, da boü kaj bolj varen öe boü imel vse luči nažgane. Še man, pa še druge ogrožaš s tem.
Ker imate motoristi prižgane dolge luči, se vas ne more gledat direktno, ampak vas nasproti vozeči lahko opazuje le posredno.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Iz glavne ceste zavijam levo, iz leve pripelje voznica. Vidim da me vidi, zapeljem naprej... ženska ko sem pred njo na polno spelje in bam v bok. Vprašam kaj je šlo narobe in reče: joj oprosti, nism te vidla.... kako če sva se pa prej gledala? Ja joj ne vem kaj mi je to je že 4 nesreča v zadnih nevemkok časa, je mela že vse papirje prpravlene za eu poročilo izpolnt.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Danes sev. LJ obvoznica (P-406 GO grb Tolmin) , možakar iz pospeševalnega direkt na prehitevalni pred mene on 80 jst 110
13.gif

Mu poblendam on men maha
stupid-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Kdaj bodo Policisti začeli kaznovati kamioniste itd, ko se prehitevajo med sabo in delajo kolone?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jih že, sam si ti tolk blesav da misliš da morajo/lahko kaznujejo prav vsakega. Niso vsenavzoči ,veš. Al misliš, ,da ma vsak šofer še policaja zraven za sovoznika?
crazy1.gif

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Ozze, vse so bile kratke; torej nobenega nisem zaslepil. Glede te teme se raje posveti BMW farerjem, ki imajo fužinske meglenke.
Sicer pa meni to ni smešno; a tebi morda je? LPM

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Včeraj malo pred 22:00 je bil na križišču Tivolske in Dunajske na škarpi parkiran BMW coupe, obrnjen v napačno smer vožnje (označeno na sliki spodaj). Nisem uspel slikat na žalost. Je pa zgledal precej mission impossible v tak položaj avto spravt.

Mislim, da ni bilo drugih udeležencev v dogodku.

Je mogoče še kdo videl oz. ve kaj se je zgodilo?

kritiknov

Pripravnik
16. apr 2012
59
5
8
Rad bi pohvalil delo policije zlasti na predelu okrog Središča ob Dravi. V dobrem mesecu so me ustavili 2x, enkrat sem imel kontrolo alkohola, ki ni pokazala nič, drugič sem malo prehitro pripeljal v naselje, so me ujeli na radar, me prekontrolirali. Ker takrat ni bilo nobenega prometa na cesti in nisem nobenega ogržal sem dobil opozorilo za prehitro vožnjo. Moram priznati, da od tam naprej vozim po omejitvah.
Na splošno se poiskušam držat omejitev, čeprav so vozniki za menoj velikokrat nervozni, vendar se mi je ta dan resnično mudilo, ni bilo prometa, pa sem peljal malo hitreje. Upam, da je več policistov tako življenskih, da opozorijo voznike na neprimerno hitrost, zlasti, ko s tem ne ogrožajo drugih udeležencev v prometu. Se pa popolnoma strinjam, da kontrola prometa mora biti, morda jo je še premalo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Kdaj boš ti dojel, da ti, ti isti kamioni, pripeljejo robo, ki jo potem ti prodajaš in posledično iz tega dobiš plačo?

Da ne bo mpomete - ne zagovarjam prehitavnja ob prepovedi in občasno tudi pyzdim, ker moram počakati - pyzdim pa predvsem na prehitevanega, ki vse prevečkrat ne spusti za malenkost gasa in s tem omogoči, da gre prehitevajoči prej mimo (čeprav ga po drugi strani tudi razumem - mu bo še naslednji ven skočil.).