Ti kar stisni spam, če boš našel kak tak post. samo ga ne boš našel.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
v vsakem postu kjer zagovrajaš vožnjo v rdečo ti bom stisnil spam
Jest očitno nimam tega občutka in predvidevanj. Jaz vem da se bo prižgala rdeča šele takrat, ko se prižge rumena. To je največ 3 sek prej, če sem pa tisti trenutek gledal kam drugam pa temu ustrezno manj.Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Sej ni samo eno stojalo s tremi lučmi, kjer gori zelena, kar na enkrat se pa prižge rdeča in pelješ čez. Ni to F1 štart, kjer naključno ugasnejo luči. Načeloma že nekaj 100m daleč spremljaš kaj se dogaja, ponavadi vidiš stranske semaforje, semaforje za pešce, maš nek občutek za čas. Mislim da ni problema do max 2s natančno ugant kdaj bo rdeča/zelena, dostkrat pa gre celo pod 1s.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa saj pojt v Avstrijo pogledat tja kjer zelena še utripa. Pa poročaj, če jih boš tudi toliko videl da so peljali v rdečo kot pri nas.
Pri tem me rasno skrbi, kako reagiraš, ko pešec na nesemaforiziranem prehodu prečka cesto, če rabiš 10 sekund, da opaziš določeno situacijo. Namreč marsi kateri pešec so odloči za prečkanje cestišča, ko ima vozilo do prehoda manj kot 3 sekunde (toliko kot ponavadi gori rumena).Citat:
Jest očitno nimam tega občutka in predvidevanj. Jaz vem da se bo prižgala rdeča šele takrat, ko se prižge rumena. To je največ 3 sek prej, če sem pa tisti trenutek gledal kam drugam pa temu ustrezno manj.
To je samo izgovor. Vsak dobr voznik nima s semaforji nobenih težav. In na tistmu posnetku bi oba kombija lahko normalno ustavla.Citat:
Uporabnik ozze pravi:
gre se zato, kaj je vozniku bolj prijazno.
Citat:
Jest očitno nimam tega občutka in predvidevanj. Jaz vem da se bo prižgala rdeča šele takrat, ko se prižge rumena. To je največ 3 sek prej, če sem pa tisti trenutek gledal kam drugam pa temu ustrezno manj.Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Sej ni samo eno stojalo s tremi lučmi, kjer gori zelena, kar na enkrat se pa prižge rdeča in pelješ čez. Ni to F1 štart, kjer naključno ugasnejo luči. Načeloma že nekaj 100m daleč spremljaš kaj se dogaja, ponavadi vidiš stranske semaforje, semaforje za pešce, maš nek občutek za čas. Mislim da ni problema do max 2s natančno ugant kdaj bo rdeča/zelena, dostkrat pa gre celo pod 1s.
Ko pa je pa zelena še utripala, sem pa vedel, da se bo prižgala rdeča 10 sek prej, kar je meni in drugim voznilkom omogočalo več časa, da varno ustavimo pred rdečo.
Pa saj pojt v Avstrijo pogledat tja kjer zelena še utripa. Pa poročaj, če jih boš tudi toliko videl da so peljali v rdečo kot pri nas.
Ne, nisem tankal včeraj. Pa saj je takih, ki vozijo v rdečo tisoče. Škoda res, da ga nisi povprašal, če je v rdečo vozil tudi prej, ko je zelena še utripala. Ampak najbrž odgovora itak ne želiš slišati.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ko pa je pa zelena še utripala, sem pa vedel, da se bo prižgala rdeča 10 sek prej, kar je meni in drugim voznilkom omogočalo več časa, da varno ustavimo pred rdečo.
A si ti mogoče danes v Lj. vozil en bel kombi z registrsko številko LJ UL 899? Če nisi bil ti, je bil pa en tak [cenzura], ki jih ti zagovarjaš. Najprej je pripeljal čez rdečo, ko je na drugi strani že več sekund gorela zelena. Potem sem ga čez minuto srečal na črpalki. Sem že hotel stopit do njega in ga vprašat, če si to ti?