bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Potem res ni nič čudnega, da kreteni divjajo mimo vrtcev, knede. Ti si bil pa povod za tole. Bravo bedak, lepo da si se sam javil. Moral bi dati še eno prestavo nižje, da bi bila hitrost na koncu še višja.
zmaga.gif

Pa a je res tako težko nadaljevati z isto hitrostjo? On te naj prehiti, za ostalo bodo pa poskrbeli policaji, redarji, roomsterji, stacionarni in mobilni radarji,....

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Potem res ni nič čudnega, da kreteni divjajo mimo vrtcev, knede. Ti si bil pa povod za tole. Bravo bedak, lepo da si se sam javil. Moral bi dati še eno prestavo nižje, da bi bila hitrost na koncu še višja.
zmaga.gif

Pa a je res tako težko nadaljevati z isto hitrostjo? On te naj prehiti, za ostalo bodo pa poskrbeli policaji, redarji, roomsterji, stacionarni in mobilni radarji,....

Pospešil sem ker vedno tako vozim, ko prihajam k zadnji grbini pospešim ker ni več cone 30 in se peljem.
Če je pa model z otroci šu mene prehitevat na 40 čez grbino mu pa nism kriv če so otroc poletel v luft.

Btw,tapravi ste se oglasil da sm bedak
zmaga.gif

@irCAR81: Glede pospeševanja, nism "penzionist" in vedno vozim dinamično ker se v 95% zgodi da me tisti ko me prehiti po prehitevanju ovira in zavira brez veze.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Ok, vedno pospešiš pač, ampak tokrat si vidu da te je šel prehitevat pa si vseeno pospešil. Lej ne bom ti reku da si bedak, dejansko si pa naredu butasto stvar.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Sm ti že gor odpisu.

Ko sem še sam imel mejhne otroke sem vozil "kot po jajcih" in max. previdno in prov zato me taki k izsiljujejo in vozijo na "ho ruk" prov
jezen.gif

Slab mesec nazaj me izsili babnca v Laguni da so mi pele gume,no naduta gospa je ozadi imela dva froca
crazy1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
A zdej ko maš večje otroke pa ne pazš več? Jaz vozim vedno enako z otroci ali brez edin v kake 'dirke' se nebi šel zapletat z otroki, brez bi se me dal pa lažje prepričat. Pa zanč me je en izsilu pa sm mirno požru, brez otrok bi se mogoče mal repenču.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Drugače je zakonsko prepovedano pospeševati če si prehitevan. To je en člen, ki ga je res pametno upoštevati.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Vožnja v rdečo je posledica ukinitve utripajoče zelene.

Plan je tak
1. ukinit UZ in povzročit povečanje voženj v rdečo.
2. Postavit kamere (Maribor)
3. Kasirat (v privat žepe - Iskra)
4. Če pa kaj še ni po zakonih - spremenit zakone. (to še bo)

A Tole zna kdo prevest?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Bogo revež. Pričakoval je utripajočo zeleno, potem pa kar naenkrat rumena, pa rdeča. Čist se je zmedu, drugi pa še bolj.

Je pa to klasika v tem križišču. Predvsem za zavijanje v levo. Interval je res kratek in če kdo takoj ne spelje, gresta skozi zeleno dva, skozi rumeno dva in še ene par živčnih skozi rdečo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Bogo revež. Pričakoval je utripajočo zeleno, potem pa kar naenkrat rumena, pa rdeča. Čist se je zmedu, drugi pa še bolj.

Je pa to klasika v tem križišču. Predvsem za zavijanje v levo. Interval je res kratek in če kdo takoj ne spelje, gresta skozi zeleno dva, skozi rumeno dva in še ene par živčnih skozi rdečo.

Mene je tisti zadnji kombi čist šokiral, temu jaz rečem "temno rdeča".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Pogledaš na semafor, gori zelena, si misliš OK, peljem, pogledaš, če je kak otrok ravno misli skoæit pred avto pogledaš na števec, da te kakšna kamera ne ujame, pogledaš promet iz prečne, pogledaš spet na semafor je pa že rdeča.
Pred ukinitvijo UZ je pa zelena utripala 7-10 s ki je dala toliko vedet, da se bo kmalu prižgala rumena/rdeča in je imel voznik toliko več časa, da se pripravi na zaustavitev.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
dej tih bod že enkrat, mogoče je pa že cajt da ti en želi da se en takle čez rdečo vate zaleti...mislim da bi bil že čas