bedaki na cesti

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
juris prit iz kota, mam eno zate.
grin1.gif

O lejga, lejga, te še ni traktor povozu?
Sicer pa klasični primer. Tako kot danes zjutra na AC, tokrat je bil CEpec, naliman na par centimetrov za ritjo. Ne glede, da se promet vrši v dveh kolonah, ne glede da je pred mano vozilo, pred njim naslednje vozilo in tako naprej na desetine vozil spredaj in zadaj, imajo nekateri LJubčki, KReteni in CEpci fiksno idejo, da zato ker imajo IQ > 50 < 80, jim pripada prednost na cesti. Seveda je potem ta CEpec pri prvi večji luknji na desni potegnil mimo in se spet na centimetre vsilil levo in enako, povsem na odbijaču, težil naslednjemu pred menoj, ki ga ravno tako ni *ebal 5%. V 20 km je tako pridobil celih 500 m.
stupid-1.gif

Verjetno je v službi na policiji
sprasujem se.gif

P.S.
Kako pa kaj Siciljanec, gre čez 130?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ma mene pa res ne more traktor povozit, ker bi se mu sigurno umaknil, lahko ga kvečjemu posilim. Siciljanec se pa bori. Če dam notri liqui moly, gre tudi čez 130.
grin1.gif

Jado, najlažje je napisat budalo od tovornjakarja. Mene pa bolj zanima kaj je bilo, ker na ravni cesti strest kamion na bok....pa sej nismo v ameriki.
bonk.gif

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Najlažje je napisat budalo od tovornjakarja. Mene pa bolj zanima kaj je bilo, ker na ravni cesti strest kamion na bok....pa sej nismo v ameriki.
bonk.gif

[/QUOTE]

Splet okoliščin. Malo nepazljivosti, nenaden zasuk volana, pa začne kompozicija opletati. Pol pa štala. Aja, zakaj bi se pa samo v Ameriki lako tovornjaki prevračali?
LP

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Zato, ker kar sem pa tam doživel pa....
bonk.gif
In potem mora pokat, ne gre dugače.

In zato bi bilo lepo izvedet od udeležencev kaj je bilo. Mogoče pa kamionar sploh ni nič kriv, je samo reševal kar se je dalo rešiti. Ob taki kompoziciji kot jo ma za sabo so taki manevri jebeni. Lahko je bil pa sam bedak in je počel kaj drugega in ne vozil kamion. Kakorkoli, samo da ni bilo smrtnih in poškodovanih.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
No mene je pa danes kmalu en italijan zgazil na kolesarski stezi. Jaz sem bil s kolesom, preckal krizisce, ter ga videl v zadnjem trenutku. Zaviram jaz, zavira on, jaz sem se umikal desno on levo, koncalo se je z mojo roko v njegovem ogladalcu in spontanim 'Ma pizdarija, no...:)' Ni pa prijeten filing k ze vidis avto v svojih nogah, damn....

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Tovornjakarji so budale, kaj delajo na AC pa to ne moreš verjeti. Jih Policija kaj kaznuje sploh?
tudi na lokalnih cestah niso normalni
...nista bila oba tovornjaka. Kolono je prehiteval kombi. Čelno trčil v solo kamion. Kombi fahrerjem se neprestano nekam mudi....Samo, kaj je tam šel preko polne črte prehitevati? Pa še domačin...

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Tovornjakarji so budale, kaj delajo na AC pa to ne moreš verjeti. Jih Policija kaj kaznuje sploh?
tudi na lokalnih cestah niso normalni
...nista bila oba tovornjaka. Kolono je prehiteval kombi. Čelno trčil v solo kamion. Kombi fahrerjem se neprestano nekam mudi....Samo, kaj je tam šel preko polne črte prehitevati? Pa še domačin...

si že sam odgovoru
priden.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ok, v čem je fora, da se nekdo jajca 40 km/h in to ene 3km, potem pa zavije na avtocesto?

Aja, seveda je motor mrzel.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.485
113
SV SLO
Na tej cesti se da peljati recimo enih 20 km nad omejitvijo popolnoma brez problemov z veliko slabšim avtom kot je MB 320 CDI . Samo da greš sredi noči preizkušat skrajne zmogljivosti avta moraš biti resno malo prismojen. Hvala bogu, da ni bilo na cesti nikogar drugega.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Se je že začela sezona meglenkarjev.
Ni ga lepšega kot navsezgodaj zjutraj ko je še tema in pada dež, imeti prižgane (in biti najjaæi na selu). Seljaæine bedne blesave.
stupid-1.gif