bedaki na cesti

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sem razmišljal in to že resno, pa je projekt padel v vodo. Sedaj sem spet na začetku. Očitno nekdo noče, da grem.
jezen.gif
Jaz nobenega ne šolam in nimam namen prešolat. Ni to moje delo, menim pa, da lahko pokažem kašno sranje mamo na cesti. In šicanje iz grmovja, ne bo te zadeve izboljšalo, kateri je namen samo polnjenje in nič drugega. Sicer pa se mamo še dobro, v kakršen sranju smo.

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Da se malo skašljam.
Prvič v dolgoletni vozniški karieri sem doživel fizični napad, ki sem se ga sicer ubranil/obvladal ampak grenak priokus ostaja.
Še vedno ne dojmam najbolje, da je možno kaj takega in to od voznika novejšega/novega BMW 320 turing v kravati 35/40 let.
Omejitev 80km/h in peljem se 100km/h. Umakneš se na prehitevalni pas, da se lahko ljudje vklapljajo in prehitevaš kombi.
Za tabo puščica (kam naj grem kako naj se umaknem tole bo šlo na tesno) in je šlo na tesno. Ok se takoj, ko je možno umaknem in gremo v ritmu dalje. BMW pred mene in po bremzi. Prostora za mano nekaj pred mano nekaj. Pazim njega spredaj gledam onega zadaj reveža v kombiju nič krivega. Nekako situacija mine omejitve konec in gremo lepo dalje v firbcu kako daleč bo tako vozil. In ne rabite ugotavljat ni šlo daleč. In kot je pričakovat prehitevalnega pasa ne zapusti. Jaz pa lepo tempomat ves čas in vsakega slej ko prej "spontano" ujameš. Vedno na desni pas po desni pa nisem želel prehitet. Gospoda je to tako razjezilo, da je pospešil na prehitevalnem pasu (150km/h) ampak pospešil sem tudi jaz na voznem in žal nikakor ni mogel pobegnit. Imel pa je možnost, da se umakne na desni pas.No in sem sprejel pravila igre in njegove provokacije in sva šla. Jaz poklicni šofer in v enoti gešp ona pa...?No in vse skupaj ga je tako zelo močno razburilo, da on ni bil sam ampak se je za njim desno še nekdo peljal malo hitreje in dinamično kot si je želel očitno, ko je bremzal in izival 2x. No jaz lepo "službeno" on pa vidno razburjen. In ja na izvozu jaz proti domu on ne vem kam ustavi sredi ničesar in filemsko zleti z avta. Ustavim 4 žmigavci odprem okno-in on nekaj z rokamu v mene..ga odrinem (udarim?) se je nekaj opotekal in konec filma. Potem sva šla pa na izlet. In je obupal.

Sedaj pa kaj naj si jez mislim. Priznam del krivde! Res bi šel lahko slvojh 130km/h dalje ampak 2x je zelo zelo zaprovuciral brez potrebe jaz pa sem se odzval v njegovem slogu le daje bilo bolj varno z moje strani vse skupaj. Sam je iskal in ko jih je "dobil" je hotel še fizično obračunat pa mu tudi to ni usplo.

Najverjetneje je imel samo slab dan in mu ne zamirim.

Nasvet za fanta:
Močnejši motor.
Obisk Vranskega.
Obisk psihologa.
Menjava žene/ljubice.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Vse razen 1 točke že narejeno samo mi sem pa tja še kdaj uide
redface-1.gif

Lej saj sem napisla priznam del krivde.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Danes zjutraj so Darsovci povzročili počasno kolono od Vrhnike do CP Log, ker so imeli na CP Log kombi s prižganimi modrimi lučkami in obvestilom o nevarnosti, oni so se pa zadaj pogovarjali in niso imeli nobenega voznika v obravnavi, ko sem se peljal mimo...
10.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
a ti se drugje kot po rovtah ne voziš?

Nazadnje uredil moderator:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
in zakaj je tole spam? kateri faker je to označil kot spam?

Nazadnje uredil moderator:

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.034
3.703
113
To ni traktor ampak motokultivator in ne, ne gre hitreje. Kje naj se pa pelje, da te ne bo motil? Že tako je čisto v bankini.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kje naj bi se vozil? Hm.....to pa menim, da je njegov problem. Moje osebno mnenje je, da s 5km/h na glavni magistralni cesti, kjer je omejitev 90km/h, nima kaj početi. To je zame velika ovira in tudi ogrožanje. Nobene označbe tovora, rotacijske luči. Kot sem že omenil, da bi mu podelil nobelovo, bi se rabil vozit samo še ponoči. Mene osebno je presenetil, sicer pa je vsesplošno znano, da v tej slovenistanu rabiš bit pripravljen na vse in predvidevat 2dni v naprej.
smile-1.gif
Sej veš kako je, če se nebi ustavil, bi bila pa tista zloglasna neprilagojena hitrost.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.034
3.703
113
Torej, če bi bil kolesar ali pešec, ki bi potiskal kolo bi ga gladko povozil, ker je pod 5 km/h? Ponoči se ti s tem zagotovo ne bo vozil naokrog, kakšen traktor brez luči od kakšnih starejših ljudi pa se tu in tam še najde a zelo redko. Ne vem sicer če imajo motokultivatorji napeljavo za montažo rotacijske luči res pa je, da bi v tem primeru lahko označil prikolico vsaj s trikotnikom, a tega od človeka starega čez 65 let ne pričakuj.

Tudi sam sem zadnjič na HR avtocesti ponoči srečal Bosanskega golfa brez zadnjih luči in kaj mu morem? Če nima pošlihtano v glavi popolnoma nič.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Tovornjakarji so budale, kaj delajo na AC pa to ne moreš verjeti. Jih Policija kaj kaznuje sploh?